background
logotype

Regresije- progresije

 

 

         regresijaslika3

 

                        Što su regresije?

Regresije su povrat u prošla zbivanja.

Koja  je svrha regresija?

Svrha se sastoji u tome da davno zaboravljene stvari, sjećanja, ponovo osvijetlite i u njima vlastitim ponovnim proživljavanjem osvijestite i dobijete uvid u uzrok različitih trauma koje poslijedično imate u sadašnjem trenutku i koje su uzrok trenutnih nelagoda na bilo kojem životnom planu. Samim osvještavanjem, suočavanjem sa uzrokom trauma vrlo često se odredjene blokade na trenutnom planu rastvaraju i znajući uzrok imate sve elemente da samostalno ili uz stručnu suradnju promijenite trenutak koji je nezadovoljavajući. Bez obzira o čemu se radilo.

Na koji način se regresije provode?

Regresije se zovu hipnotičke, nehipnotičke ili poluhipnotičke. To su izrazi za isto stanje stvari.

Bit regresije jest ući u izmijenjeno stanje svijesti, ponekad sasvim lagano, ponekad dublje, ponekad vrlo duboko. Sve ovisi o zahtijevu koji se postavlja samoj regresiji, što je to što se želi „osvijetliti“, koliko je samo znanje o uzročnoj traumi duboko zakopano u svijesti i koji su obrambeni mehanizmi, ukoliko jesu,a često jesu, prisutni.

Ulazak u regresivno stanje može biti lagano ili teško. Ključni element je u svakom slučaju sam klijent, njegovo povjerenje u odnosu na samog terapeuta, kao i priključeni strah da bi moglo doći do bilo kakove manipulacije ili sličnih neželjenih posljedica.

Svaka regresija podrazumijeva izmijenjeno stanje svijesti. Vrlo često, ukoliko jeste meditant, vi možete i sami, djelomično ili potpuno, doći do informacija koje vas zaokupljaju. I već samo osvještavanje jest dio terapeutskog djelovanja.

Medjutim, velika većina klijenata želi stručno vodstvo, osjećaj sigurnosti da je sve pod kontrolom i da se ništa, ništa loše ne može dogoditi. Iz mog osobnog iskustva, većina mojih klijenata je već na neki način stupila na stazu, ili bar u pripremnoj fazi proučava literaturu i nailazi na potrebu dubljih uvida.

Svaka regresija je većim ili manjim dijelom hipnotička. Uvijek je prisutna potreba klijenta i to je odlučujući faktor.

Što se dešava tijekom samih regresija?

Klijenta se uvodi na sugestivan način u opušteno stanje, alfa stanje, slično meditativnom. Ili dublje, po potrebi klijenta. Klijent je neizostano uvijek apsolutno svjestan svakog detalja tijeka regresije. U svakom trenutku može odlučiti prekinuti regresiju, ukoliko to želi. Do sada mi se to niti jedanput nije dogodilo. Razvija se bliska uzajamna veza, klijent uvijek zna da sam prisutna iza njegovih „ledja“ i ukoliko dodje do bilo kakove potrebe za tim da ću djelovati  u datom trenutku.

Osvještavaju se trenutci iz prošlih života, koji su ključni za tegobu koja sada trenutno stvara probleme. Ponekada su to i praktično u cjelini prošli životi, ponekada samo fragmenti. Ponekad niz prošlih života, 2, 3 ili 5, kada se odredjeni problem prenosi iz života u život, sve dok se ne razriješi. Ponekada je svrha trenutne inkarnacije upravo razriješiti odredjeni problem koji do sada nije uspješno razriješen.

Pokadkad su uzroci tegoba u trenutnom životu. Pojavljuje se niz praktično identičnih situacija sa uvijek istim ishodom. I vi vidite, prvenstveno osjećate, da „tu nešto ne štima“. Prateći niz ili uzorak, čak i bez dodatnog razgovora vi postajete svjesni uzroka uzorka. A to je bitno. Čak i malene promjene u razmišljanju ili djelovanju dovešće do promjene situacije koja je nepovoljna. Jasno, ukoliko djelujete u tom pravcu.

Moguće je ići u razdoblje izmedju života. Saznati od kud ste, kuda idete, kako stvari funkcioniraju, na kom ste uistinu stupnju duhovnog razvoja, jer TO je ono što je bitno, sve ostalo je sporedno (ne znači i nebitno). I sve je podredjeno upravo tome.

Moguće je ići progresivno, u vašu budućnost, moguću budućnost, i vidjeti kuda će vas odvesti vaš trenutni način razmišljanja i djelovanja. Same progresije mogu biti samo djelomične,do sada nisam susrela apsolutno cjelovitu progresiju, možete dobiti pojedinačne uvide, medjutim, kako se budućnost „stvara“ iz vaše prošlosti i sadašnjosti, ona nije nikada, osim karmičkih točaka, apsolutno odrdjena i vi uvijek imate mogućnost , u većem ili manjem dijelu, djelovati na vlastitu budućnost i potaknuti je da linearno slijedi odredjeni pravac.

Iz tog razloga češće koristim metodu ulaska u Knjigu Zapisa, gdje se „iščitavaju“ svi bitni zapisi za odredjenu osobu, dobijaju bitni uvidi svrhe vaših života, kao i to u kom pravcu biste trebali djelovati.

S obzirom da sama regresija traje oko dva sata, uz prethodni pripremni razgovor, kao i razmatranje postignutih uvida, što čini oko 4 sata vremena, više ili manje, nije moguće obuhvatiti baš svaku pojedinost  svih dosadašnjih iskustava kroz inkarnacije. To treba imati u vidu. Regresivno je moguće proći 1-3 prošla života i Knjigu Zapisa. Ponekada se cijelo „vrijeme potroši“ samo u trenutnom životu.

Ukoliko želite ići u razdoblje izmedju života često ne stignete učiniti bilo što drugo, previše ste pod dojmovima otkrivenog, ali dobijate nove spoznaje i to je bitno.

Kroz same regresije možete susresti različite situacije, vidjeti da se kroz vaše okruženje često isprepliću iste duše u različitim ulogama, ali prisutne. Možete mnogo naučiti iz toga. Možete vidjeti različite pojave, boraviti u različitim okruženjima koji nisu uvijek na vašem trenutno matičnom planetu. Možete čitati misli i doživjeti odredjenu interakciju sa svim bićima koje susretnete. Mnoge stvari će vas iznenaditi jer niste bili svjesni koje su sve vaše mogućnosti. Vidjet ćete mnoštvo prilika koje ste propustili. Vidjet ćete bolna iskustva, ali i radosne trenutke (oni su ipak u manjini, jer prisutni  ste zbog problema koje imate).

Obilje mogućnosti  u spoznaji u praktično svim pravcima.

Kada govorimo o regresijama u prošle živote, što jest najčešći povod ili što je to što vas nagoni da je prihvaćate kao moguće rješenje?

 Spoznaja. Vi želite znati.

 I to je dobro.

Literatura danas je prepuna raznih mogućih varijacija. Terapeuta, regresoterapeuta ima priličan broj. Svatko slijedi odredjenu tehniku, jednako kroz sam trening uči i tehnike se mijenjaju, prilagodjavaju, uvijek u svrhu pomoći koja je u datom trenutku potrebna.

Povijest samih regresija je duga.

U ranijim razdobljima se koristila tehnika hipnotičkih indukcija i tako se i deklarirala. Niti danas nije nešto drugačije, ali su u uporabi različiti izrazi, prilagodjeni dobu u kojem živimo, jednako kao i osviještenosti klijenata koji traže podršku.

Tko traži pomoć regresivnih terapija ili samo uvid u prošle živote?

-              Vi imate osjećaj da se neprestano vrtite u koncentričnim krugovima, osjećaj da stojite u mjestu i da se bitne promjene ne dešavaju, bez obzira na trud. Pitate se „Zašto je to tako, i što je to što mogu učiniti da promijenim stvari koje mi ne odgovaraju.“

-              Često imate neobjašnjive strahove, fobije, od vode, vatre, zatvorenih prostora (kao što je lift ili podrum npr.), visine,vožnje vlakom, automobilom, avionom, brodom itd.,možda se bojite mraka ili ne volite ostajati sami niti na trenutak Ili teško sklapate nova poznanstva?Česti osjećaji proganjanja ili izrazito jak osjećaj da ste kontrolirani, osjećaj pritiska da ne možete izraziti svoju individualnost. Itd.

-              Pretilnost, bez obzira na nebrojene iskušane dijete, višak tjelesne mase se uvijek vraća. Ili obrnuto, što god činili da dobijete na vagi, kilogrami se ne „lijepe“ na vas.

-              Problemi u seksualnosti, vrlo različit spektar, posjete liječnicima i psihoterapeutima do sada nisu donijeli značajniji rezultat.

-              Problemi ovisnosti, različiti tipovi, od pušenja, narkotika do toga da vi recimo svakoga, ali baš svakoga dana „ morate“ čuti svoju mamu.

-              Noćno mokrenje u dječjoj ili adolescentnoj dobi, do sadašnji pokušaji rješavanja problema nisu donijeli promjene.

-              Zdravstveni tvrdokorni problemi, neobjašnjivi bolovi, glavobolje, problemi sa vidom ili sluhom bez vidljive traume.

-              Posttraumatski stres.

-              Čista radoznalost, svi idu,možda sam i ja bila Kleopatra, pa da vidim kako to izgleda, čini mi se kao nešto interesantno a ne boli, tko sam ja, kuda se to ide nakon života i kako to izgleda itd.

-              Razmišljanje o novim životnim izazovima i pitanje kakve su mogućnosti za realizaciju.

-              I puno, puno toga, kao što ne postoje dva istovjetna cvijeta, tako niti dva istovjetna klijenta.

Kada se shvati da smo svijest koja nastanjuje domaćina, ljudsko tijelo, i da kroz interakciju sa ljudskim tijelom , u savršenoj simbiozi, trebamo naučiti mnoge lekcije, savladati mnoge prepreke i učiniti to dobro, da bi se moglo napredovati dalje u vlastitom sazrijevanju, tada regresije postaju jedan savršeni alat.

Putem regresija vi možete ubrzati svoj spiritualni razvoj.

Već samim saznanjem svrhe svoje trenutne inkarnacije znat ćete kojim pravcem trebate ići i na taj način izbjeći mnoge sputavajuće zamke. A one jesu prisutne i vrlo često neprepoznatljive ili vrlo teško uočljive.

Mnoge stvari, natpisi u časopisima ili kroz literaturu će dobiti novu dimenziju i shvaćanje. Sve dok ne osvijestite tko ste vi uistinu sve vam pomalo liči nestvarno, poput sna ili zabavne beletristike, ali jedanput kada vidite sebe u različitim pozicijama, kada uočite uzrok i spoznate poslijedicu, stvari postaju bitno drugačije, jer sada imate novu odgovornost, u odnosu na samoga sebe, učiniti sve što je u vašoj moći na najprimjereniji mogući način, postići svoju svrhu i učiniti da ovaj život ne bude uludo protraćen već da donese rast i razvitak u svom maksimumu na vaše osobno najveće zadovoljstvo, ispunjenost i radost.

Primjer dijela jedne regresije, da bi se stekao uvid „kako to izgleda u praksi“:

„Razlog zbog kojeg klijent dolazi na regresiju,što se želi postići s njom, njenim riječima:

Gospodja želi saznati zbog čega je suprug trebao, morao, umrijeti tako naglo (doživio je iznenadni srčani arest i u nekoliko minuta umro, predhodno nema povijest bolesti, inače potpuno zdrav i vitalan), nakon 10 godina veze, od toga sedam godina zajedničkog života, nisu bili vjenčani.

Izuzetno skladan i harmoničan odnos,“kao u bajci“, gospodja se ne može pomiriti s tim da ga nema, umro je prije šest mjeseci, još ga uvijek osjeća, nesposobna nastaviti život dalje bez njega. Predhodno, prije stupanja u zajednički život, oboje su bili u drugom braku, izvrsno su se slagali, oboje odlučili izaći iz svojih brakova, što su i učinili, te nastavili zajednički život.

Klijentica želi ponovo proživjeti zadnjih sedam godina, tj.vidjeti, vidjeti svoje prošle živote koji bi mogli biti ključ za sadašnju situaciju, vidjeti Knjigu Akashe, postaviti pitanja, primiti savjet, vidjeti i saznati gdje je on i kako ga otpustiti.

Regresija-tijek :

Uvodjenje u alfa stanje po protokolu, tijek skladan i lagan.

- Nalazi se na livadi. Vidi djevojčicu od 5-6 godina sa balonom. Zove je. Zove se Jasna.

- Vidi sebe, ima 48 godina (vrijeme sada). Stoji na rubu, na obali. Na početku šume. Smanjuje se, postaje sve manja i manja…

-Zbunjena je…

*Molim vas, pogledajte svoja stopala. Što vidite…

- Vidi bosa stopala. Nalazi se na plaži. Ispod stopala je sitan šljunak. Voda je bistra, more, sunčano je…

Vidi ruke, prsten na jednoj ruci, lijevoj, vjenčani prsten. To je njena ruka. Koju drži muška ruka. Drži je i dalje. Šute, ne razgovaraju, samo se drže za ruke. Počinju se smijati. Trče po obali. Jako su sretni.

On ima tamno smedju kosu i oči. Visok je, kratke hlače, košulja. 183…i neka je godina. On se zove Marko (kao i njen preminuli suprug). More je plavo. Jako se smiju.

… Suton je. Idu prema selu. Vidi obrise kuća, krošnje drveća, ograde oko kuća. Prvi puta su tu. Ne može ući u selo, ali ustvari vidi ograde i kuće, ali sve je pomalo nejasno i u magli,mrak je.

…Opet vidi šumu,krošnje drveća, sprema se velika oluja, stigla je, nosi lišće, kovitla, kiša pada, pljušti…

…Vozi se na kolima, sama drži uzde, to su njena kola…

Nevrijeme je stalo…stiže kolima, žuri, sprovod je…velika crkva…na sebi ima crnu haljinu sa kapuljačom…u lijesu…neki muškarac…ugušiće je…

*Dišite, udahnite snažno nekoliko puta, …dišite lagano, vaše srce kuca ravnomjerno i vi se osjećate mirno i stabilno, vi se osjećate sasvim sigurno i dišete lagano…

--osjeća potrebu da mokri, mora na toalet, polako je izvodim iz regresivnog stanja. Kada se vratila, nakon kratke stanke, nastavljamo po protokolu dalje.

-Vidi livadu, zid je proziran

-Vidi nekoga, to nije ona, vidi nečije noge. Ima na nogama apostolke. To je noga fratra. Fratar se zove Gerdo.

*Što je njegova zadaća?

-Došao je da se igra s njom, da je pazi. Ona ima bijele soknice, crne lakovane cipele. Zove se Miriam i ima 8 godina. Fratar će ići sa njom dalje.

…Zid je proziran,slavoluk od kamena…

…Vidi put,žuri joj se , nema vremena. Ispred njih je potok, brzo teče, uz potok je drvored. Tu je čamac, kanu, ulazi, vozi se. Veslač je fratar. Sada je to velika rijeka. Pita fratra kud ide. Fratar kaže „kući, našoj kući“. Dolaze pred crkvu i kapelu. U kapelici kip Majke Božje, veliki kameni stol, više nije kapelica, nego velika crkva, lijes na stolu, ljudi u crnom, opet je pokraj lijesa. U lijesu je muškarac…Odrasla je žena. Plače

--Livada. Bijeli kameni zid. U zidu poluokrugli prolaz, veliko stepenište. Ogromna vrata. Vrata su otvorena. Ulazi. Unutra je sve crno. Najedanput dolazi svjetlo, odozgo. Svjetlo se širi, po cijeloj prostoriji, sve je svjetlo. Bijeložuta, zlatna boja, ne može ju opisati, nikada do sada nije vidjela takvu boju. Na zidu je prozor. I vani su takve zlatne boje, od svjetla ne vidi ništa drugo. Miris vanilije. Čuje nešto poput harfe. Unutra je stol, ali kao onaj na kojem stoji molitvenik. Vidi sebe u opatičkoj opravi, moli se. Pored nje stoji još jedna žena u crnom. I ona se moli. Na stoliću je knjiga. Prilazi. U knjizi se nižu slova: „Volim te“, „Biće sve ok“,“ „Vidimo se“. Obraća se duhovnim Vodičima,Andjelima,Ocu. Govore joj da će sve biti u redu, da tako treba, da je vole. Kreiramo zlatnu škrinju u koju stavlja svu svoju bol, čežnje, tuge i šaljemo je Ocu. On je(ne vidi ga,samo škrinja polako odlazi) preuzima i šalje joj izraze ljubavi. Osjeća ogromnu neizrecivu ljubav u toj prostoriji. Kažem joj da se zahvali i zahvaljuje se svima i izlazi van.

Vani je opet na livadi, kreiramo izvor sa čistom izvorskom vodom , gdje se napije, voda je čista, prohladna, tako svježa, vraća joj snagu.

Puteljkom izlazi iz doline i vraća se u ovaj život, na moj ležaj.

---Osjeća se dobro, kao da joj je veliki teret skinut, pomalo zbunjeno, ali nije smetena. Mora mokriti.

Odlazi kao da je riješila neki „posao“ koji je trebala, po njenim riječima. Odlazi zadovoljna. „Do idućeg susreta, kaže“.

Mnoge traume koje doživljavate , danas osjećajući poslijedice koje su tegobne u svakodnevnom životu mogu vući uzrok iz različitih perioda i ovog trenutnog života. Počev od traume rodjenja, što je jedno vrlo traumatično iskustvo.

Duša silazi u fetus najčešće u periodu 3 ili 4 mjeseca starosti fetusa, medjutim nije pravilo. Koji puta se to desi još tijekom samog začeća, poneki puta i mnogo kasnije, ovisno o tome koliko je duša uspješna u sjedinjavanju sa  umom  fetusa. Neki puta to čini znatno kasnije, koristeći priliku posjećivati svoju grupu prije samog rodjenja u ljudskom obličju.

Na tu temu postoji obilna literatura gospodina Newtna, do sada su tiskane 4 knjige na hrvatskom jeziku i dostupne su, tako da dodatni vrlo bogati izvor informacija jest prisutan.

Nakon poroda, često prilikom samog poroda, ali i do razdoblja 3 godine života, duša zaboravlja razlog svoje inkarnacije, svoje porijeklo i svoju svrhu. Uvjetovanjima koliko vlastite obitelji tako i samim sustavom školstva kao i društvene sredine brišu se mnogi potencijali, tj. bivaju samo u latentnom stanju i potrebno ih je „probuditi“, osvijestiti i to „budjenje“ najčešće dolazi kroz razne traume koje jesu programirane u svrsi vašeg budjenja. Ali ne probude se svi, većina se ne probudi. Razlozi mogu biti razni.

Vrlo često, tijekom regresija otkrivamo da klijent „nije sam“.

U početku svog  rada na tom području znala sam biti iznenadjena pitanjem o datumu odredjenih dogadjaja, kada je znalo doći do preplitanja informacija, kao primjer mogu navesti recimo pitanje : „Molim vas, recite mi koji je danas datum?“ ; klijent kaže odredjeni datum; zatim pitam koliko on ima godina u tom trenutku; klijent ogdovori…i vidim da se tu nešto ne uklapa, računati bar do 100 mislim da svatko zna. I to je već alarm.

Mogu se desiti, i dešavaju se, razna „nakačenja“.

Ukoliko su žene imale prekide trudnoće, vrlo često se dogodi da duša, ukoliko je već spuštena, ostane uz majku nesvjesna u kom je obliku, još uvijek smatrajući da je fetus. Ponekada se znaju naći čitavi „grozdovi“ nerodjenih duša. U tom slučaju potrebno ih je uputiti u Svjetlost uz predhodno otpuštanje.

Često ljudi znaju nositi sa sobom duše svoje nerodjene baraće ili sestara ukoliko je majka imala prekid e trudnoća.

Često znaju biti prisutni članovi obitelji, roditelji, supružnici, bliske osobe koje su umrle, medjutim zbog tuge, bola, traume, oni nisu našli put kući i žive zajedno sa vama, često imajući utjecaj na vaš život. Da li u obliku nekih fizičkih smetnji, bolesti ili psiholoških smetnji. Jednako ih je potrebno otpustiti i uputiti u Svjetlost.

Jednako tako se zna „nakačiti“ i netko „ u prolazu“, tko nije spreman napustiti ovu ravan iz mnogih razloga. Možda ima osjećaj da nije završio posao, moguće uopće nije svjestan da je umro, možda se želi nekome osvetiti za povredu koju je doživio i td. , motivi su razni.

Postoje razna „kačenja“. Edith Fiore je u svojim istraživanjima navela da je oko 75% populacije zahvaćeno ovim problemom. Zato se često postavlja pitanje da li su vaše misli uistinu vaše ili…?

Postoje i tamne sile koje „haraju“, na različite načine. I vrlo su prisutne. Razni negativni oblici misaonih energija. Dugo ponavljani obrazac razmišljanja, intenzivne negativne misli mogu kreirati različite entitete koji vam tada zagorčavaju život praktično u svakom pogledu i potrebno ih je dezintegrirati. Ali ne isključivo samo vaši kreirani entiteti, oni mogu biti kreacija nekoga iz vaše okoline, bliskih osoba ali i na široj razini.

Entiteti, koji nimalo nisu rijetkost mogu utjecati na vas da donosite krive odluke, da činite stvari koje se kose sa vašim stavovima i vašim načinom razmišljanja. Za razmisliti…koje su poslijedice i kuda to sve vodi.

Gospodin W. Baldwin je radio opsežne studije na tom području i uveliko olakšao razumijevanje i podastro razne alate koji su vrlo efikasni.

Citat: …“ Osim ako nešto nije već isplivalo na površinu ili bilo otkriveno kod te osobe, u ovim demonstracionim sesijama ne određujemo predmet niti pravac ispitivanja. Volonteru je dana instrukcija da skenira svoje tijelo u potrazi za emocionalnim osjećanjima ili fizičkim senzacijama. Tu uvijek postoji nešto. Nastavili smo sa razotkrivajućim pitanjima:

„Ako bi imalo veličinu ili oblik, kakva bi bila?“

„Da ima boju, koja bi bila?“

„Da ima zvuk, kakav bi on bio?“

„Da ima riječi, koje bi one bile?“

„Da može pričati, šta bi upravo sada govorilo?“

Poslije svakog pitanja napravi se pauza za mogući odgovor. Ako tu postoji entitet, obično je izazvan ovim pitanjima i vrlo vjerojatno je da će, do vremena postavljanja poslednjeg, imati nešto da nam kaže. Duh vezan za Zemlju će biti uplašen i zbunjen, ili ratoboran i defenzivan. DFE će biti neprijateljski raspoložen, prkosan i arogantan. ET će biti iznenađen što ga gnjavimo dok on, ili prikuplja podatke „naučne“ prirode, skuplja energiju za svoje kontrolore, ili se bavi preuzimanjem. On obično izaziva naše pravo da ometamo njegove aktivnosti ili propituje svoje pravo da bude prisutan.

…“

Primjer  dijela jedne regresije kada se mlad čovjek, oko 21 godinu, obratio za pomoć. Nije mu bilo jasno što se dešava. Život mu se raspao. Ostao je bez posla. Godinu i pol je tražio neuspješno zaposlenje. Prije toga je radio oko godinu i pol kao konobar, vrlo uspješan i cijenjen, omiljen u društvu. Izvanredno dobro zaradjivao. A sada jednostavno ne može dobiti priliku niti za informativni razgovor. Ovo je primjer djelovanja crne magije u svrhu uništavanja mladog života na najokrutniji mogući način. Mladog muškarca ćemo nazvati Saša.

Saša je uveden u alfa stanje .Protokol uvodjenja je jedinstven za sve moje regresije.

Medjutim, oko sebe vidi samo mrak, ništa ne osjeća, ne miriši niti čuje, ne vidi ništa, niti dodatne sugestije ne daju rezultate…

Spuštamo se dublje u podsvijest…

„ mrak, samo mrak, mračno je, ništa baš ništa se ne vidi…imam osjećaj da mi nešto gmiže po ruci, tijelu…

-Kada bi mogao vidjeti reci mi što bi vidio tada…

…oko mene je sve tamno , mrkla je tama…ja sam u kao moru,…ali to nije voda…to je poput ulja…teško, lijepljivo…i jedva se držim na površini…potonuću…tonem…do usta mi je…užasan osjećaj…/hvata ga panika, moram reagirati hitno!/, tako sam slab, tako sam strašno slab i iscrpljen…

 -Saša, želim da me sada slušaš, da čuješ moj glas i da me pažljivo slušaš i slijediš sve što ću ti reći…

…Daaa…./vrlo uplašeno/

-Sada raširi ruke i imaj osjećaj da si u pravom moru i tako se ponašaj, kao da si u moru održavaj se na površini. Dobar si plivač i ti nećeš potonuti, jer ti si dobar plivač i isplivaćeš na obalu…

…Daaa…/osjećam da se polako koncentrira/

-Ti si sada snažan, osjećaš da ti se snaga vraća, srce ti kuca ravnomjerno i dišeš i izdišeš ravnomjerno

….Daaa…

-Reci mi da li vidiš bilo kakvo svjetlo, osvrni se oko sebe i reci mi da li vidiš obalu?

…Ne, samo crnina…

-Saša, sada želim da se osvrneš na sve strane, ti znaš u kom je pravcu obala, i bez obzira koliko je daleko, ti si dovoljno snažan i doplivaćeš do nje…

…Daaa…tamo je, ne vidim je, ali znam da je tamo…

-Plivaj, snažnim zamasima plivaj prema obali…

…Daaa…

-Reci mi kada je vidiš…

…Još uvijek je ne vidim…

-Pokušaj stopalima dodirnuti dno…

…Nema dna

-Plivaj dalje…pokušaj ponovo dodirnuti dno…kada ga osjetiš, reci mi ( U ovome času pozivam andjeoske pomagače, zaštitnike, da nam budu u pomoći…)

…Osjećam dno, ali i dalje je sve crno, crno…

-Plivaj još, plivaj dalje, pokušaj ponovo, kada osjetiš čvrsto, ali čvrsto dno, tada stani…

…Konačno, osjećam dno…

-Provjeri da li je čvrsto, da li je dovoljno čvrsto da možeš sigurno stati?...

…Da, sada jeste…stao sam…

-Sada udahni duboko, nekoliko puta, obnovi snagu, kada se budeš osjećao snažno, reci mi, tada idemo dalje…

…Jesam, sada mogu dalje…

-Želim da se ponovo osvrneš oko sebe i reci mi da li vidiš obalu?

…Da, vidim nešto ispred sebe, mislim da je to obala…

-Sada hodaj prema obali…sigurnim ravnim korakom…

…Hodam…žuti pijesak, kao mali otočić…izlazim na pijesak…oh, pao sam na pijesak, pijesak je!

-Odmori se, koliko god ti je to potrebno…

-Kada se budeš osjećao spremnim, idemo dalje…

…Da, sada sam spreman

-U redu. Sada pogledaj oko sebe i reci mi što vidiš…

-Sve je crno, osim ovog otoka od pijeska, on je žućkast (bijeložut, zlatkast-boja našeg univerzuma)

Ponovo pozivam Ratničke Andjele Svjetlosti, znam da su uvijek prisutni sa nama u ovakvim teškim situacijama, da pomognu pronaći put i da osiguraju siguran prolazak njime.

…Staza, vidim stazu, poput ovog pijeska je, i vodi uzbrdo…

-Kreni sada tom stazom i vidi kuda će nas odvesti

…Oko staze je i dalje sve crno, crno, ne vidi se ništa, neprozirno je…

-Ne misli o tome, samo hodaj stazom…

Kada se popeo do vrha brežuljka, jednostavno je potpuno izašao iz transa, bez posebnog, ikakvog protokola, bio je tu prisutan u mojoj radnoj sobi i samo smo se dugo gledali u tišini. Poput spašenih brodolomnika. Neizmjerno zahvalni što je to tako…

Nakon tjedan dana Saša je došao na narednu seansu, jednostavno da provjerimo stanje.

Bez ikakvog uvoda, opet se našao u crnini, potpunoj crnini, negdje kao u zemlji, bez zračka svjetla, ustajao zrak, potpuna tišina. Ispostavilo se da je to podrum.

-Saša, reci mi što osjećaš ispod stopala'

…Mekano je, poput mulja, kao da tonem…

-Želim da hodaš, drži ruke ispred sebe i hodaj ravno, ne skreći. Kada osjetiš da si nešto, bilo što dodirnuo, reci mi…

…Zid, osjećam zid. Hladan, vlažan, lepljiv, i zaudara…

-Da li je čvrst?

…Da, poput kamena je…

-Da li osjećaš vrata, bilo kakva vrata'

…Ne, ovdje nema vrata,…

-U redu, sada želim da rukom dodiruješ zid i hodaš uz njega…na tom zidu postoji prekidač  za svjetlo i želim da ga nadješ…kada ga nadješ, reci mi…

…Mislim da je to…

-Opiši mi ga.

…Kao i svaki drugi, običan prekidač…

-U redu, upali svjetlo.

…Jesam.

-Što vidiš?

…Malena lampa, u kutu…

-Sada mi reci da li vidiš vrata, bilo kakva vrata

…Da, tu su jedna…

-Opiši mi ih…

…Teška, željezna vrata….

-U redu, sada lagano otvori vrata

…Jesam

I opet je bio potpuno van transa, na mom ležaju, i samo smo se gledali. Ovaj puta je bilo puno, puno lakše!

Treći susret se desio mjesec dana kasnije.

Slijedili smo protokol.

U trenutnom životu, bili smo na ulici. Ispred nas (bili smo zajedno, u sadašnjem vremenu) je bila kuća. Na kući su bila dvoja vrata. Jedna crvena. Druga željezna. Povela sam ga prema željeznim velikim vratima. Teško su se otvarala. Kada sam ih otvorila ispred nas su se stepenice naglo spuštale u dubinu. Jedan dio je bio uglačan, kao da se njima često, vrlo često spuštalo. Tada smo naišli na jedan dio kojim dugo, dugo nitko nije prolazio. Sve je bilo puno paučine, ustajao zrak, teško. Najedanput strujanje zraka. Mirisi mora, šumovi talasa…zatim jedan ravni dio , kao dio uskog hodnika i …vrata…zlatna , to nisu prava vrata, poput vrata od ograde, zlatna ograda…koja se otvorila sama od sebe, širom…prošli smo tim vratima i našli se na zlatnom pijesku, prekrasnom zlatnom pijesku, bila je to plaža, još jest, i more, prekrasno more, modro zeleno, šum talasa, ptice i sunce, sunce u zalazu, prekrasno. Bilo je gotovo. Čista radost života i jasno znanje da je sada sve u redu, u savršenom redu, baš onako kako treba biti…Hvala na daru!

Željezna vrata govorom simbolike označavaju vjeru, čistu vjeru u Gospodina. Stepenište označava stradanja, a zlatna kapija pobjedu vjere i izlazak na sunce stvaranja. Hvala Gospodinu!I svim Andjeoskim pomagačima koji su bili tu kada su bili potrebni. Hvala!

Sa Sašom kontaktiram i dalje. Znamo napraviti progresiju tu i tamo. Stari preoblemi su ostali iza njega. Upravo očekuje prvo dijete i preokupiran je time.

Dešava se da ste ponekad svjesni da niste sami. Da imate osjećaj da u vašem tijelu stanuje još netko. I to je često uistinu tako.

Bez obzira o kome se radilo, sva bića potječu iz istog Izvora i sva imaju svoju svrhu u postojanju. I u najcrnjem biću postoji iskra svjetlosti i njegova sudbina svakako jest jednoga dana vratiti se izvoru iz kog je poteklo, vratiti se Svjetlu.

Mnoga su zalutala, mnoga nisu svjesna, mnoga ne znaju što čine, mnoga znaju što čine, spektar je ogroman.

Ponekad se nasmijete.

Sjećam se, jednom prilikom kada se postavio zahtijev da se svi „prisutni“ predstave i iskažu svoju svrhu, (ukoliko se zahtijev postavi „ U ime BOGA“, svi se neizostavno moraju predstaviti, čak i najtvrdokorniji ), na zahtijev da se predstavi jedan elien je samo rekao: „ Ja sam i tako samo u prolazu, odoh ja…“ i otišao. To me podsjetilo na „ Vodič za autostopere kroz galaksiju“. Tako da nisu svi prisutni tu samo po zlom poslu. Ali…

Postoji cijeli spektar bića koja mogu nastanjivati vaša suptilna tijela. Cijeli niz implantata koji mogu biti biološki ili tehnološki. Uglavnom služe za kontrolu i praćenje, prikupljanje vaše energije i njen transport, cijeli niz primjena. Postoje pozitivni, oni koji vam ne nanose štetu, postavljeni od svjetlosnih bića, vaših vodiča. I oni koji nisu pozitivni, sa različitom svrhom i namjenom. Često znate biti prekriveni njima, potpuno nesvjesni da je svaka vaša emocija, misao i djelovanje kontrolirano u svrhu uzimanja vaše energije, jer vaše emocije su delikatesa na odredjenim ravnima oderdjenim bićima. Postoji obilna literatura na tu temu.

Možda ste bili otimani, i to se dešava i nije baš tako rijetko, često se deklarira kao san, dio sna, ali postoji onaj unutarnji nemir da je to ipak vrlo živ san. Bića, najčešće mali sivi, dolaze kroz zidove, stropove,osjećate da ste u snu, paralizirani i tu uglavnom za vas završava, možda samo nejasno sjećanje da su vas povukli zrakom, ili odveli ili odnijeli. Budite se iz tog sna, opet u svom krevetu, najčešće zbunjeni i kažete samo „opet sam sanjao onaj san“. Često iza toga imate nekakav oblik tjelesnih manifestacija, nelagoda, ali nije pravilo.

Otimani ste u svrhu implantiranja, eksperimentiranja, ponekad u svrhu edukacije, i to se dešava, itd. Karla Turner je položila svoj život da bi objavila svijetu istinu o tome što se dešava iza zastora.

Uglavnom, koristiti trans u različitim situacijama da bi se došlo do vrijednih informacija je izvanredan vrlo vrijedan alat. Ubrzava procese iscijeljivanja na mnogim razinama jer samim osvještavanjem uzroka i uzoraka vi ste dovedeni u poziciju uočiti sam problem, daleko lakše otpustiti različite traume i  blokade i na taj način preuzeti odgovornost za svoj život, vlastito zdravlje i izražavanje.

 

Napomena: Ja nisam liječnik, ja nisam psihijatar niti psiholog. Što podrazumijeva da nemam edukaciju, diplomu niti ovlasti na bilo koji način baviti se radom u tim domenama. Niti to činim.

Dolaskom k meni, po vašoj slobodnoj volji, vi ste odabrali prihvatiti po predhodnom jasnom dogovoru,energetski rad mene kao energoterapeuta i regresoterapeuta, ovlasti kojima raspolažem su isključivo iz tih disciplina za što posjedujem diplome i certifikate i za što odgovaram.

Niti jedan oblik moga rada ne sugerira na bilo koji način odricanje ili izbjegavanje klasične medicine ili bilo kojeg njezinog dijela, niti služi kao zamjena za isto. Nasuprot, smatram da bi suradnja znatno ubrzala svaki oporavak ili čak izbjegla razne radikalne agresivne intervencije, ali to je sloboda koja je ostavljena na izbor svakom pojedincu ili grupi.

 

 

2020  Song of Silence   globbersthemes joomla templates