background
logotype

                                                              andjeo

                   Kanalizirano i kao tehnika prizivanja i dovodjenja Božanskog Svjetla Andjela i Arkandjela spušteno u egzistenciju od Alaje.

    Svrha Andjeoske inicijacije je prizvati iscijeliteljsko Svijetlo Andjela u svrhu pročišćenja, uravnoteženja i integracije čakra centara i za poravnavanje energetskih tijela sa višim razinama Andjeoske svjesnosti.

   Inicijacija Andjeoskog Svjetla je za svakoga , iskusne praktičare kao i one koji su novi u iscijeliteljskim energijama. Andjeoska inicijacija spaja vas sa vašim osobnim Andjeoskim Vodičem ili Andjelom i dovodi vas bliže Andjeoskoj ravni. Pomoći će ubrzati vaše sposobnosti rada i komunikacije s Andjelima.

   Uzašli Majstori i Andjeli su ovdje da bi nam pomogli u svim situacijama vezanim uz iscijeljenje. Za vrijeme Reiki tretmana aura može biti podignuta do Andjela, tako da oni mogu popraviti i izliječiti energetski sustav.

          Tko su Andjeli?

   Andjeli su glasnici, donosioci poruka. Oni su prenositelji poruka od Duha, dozvoljavajući nam veće razumijevanje i povezanost sa Duhom. Riječ Andjeo dolazi od grčke riječi“angelus“, što u prijevodu znači glasnik.

   Ne samo da su Andjeli glasnici, oni su takodjer dio svjesnosti, predstavljajući razine iznad misli i ideja. Andjeli se pojavljuju u različitim oblicima, iako je, čini se rijetka pojava oblik s kojim ljudi najčešće poistovjećuju sa tradicionalnim crkvenim andjelima sa krilima.

   Pa ipak, češći su Andjeli koji se pojavljuju u ljudskom obliku.Ti Andjeli se pojavljuju kada ih trebate i kada obave ono zbog čega su došli, misteriozno nestanu.

          Kako prepoznati andjela?

   Iako broj pojavljivanja andjeoskih posjeta ubrzano raste, većina Andjela nije vidjena, nego osjećena.

   Postoje različiti načini po kojima možete prepoznati prisutnost Andjela. Često čisti miris cvijeća prati njihovo prisustvo. Ponekad će Andjeo najaviti svoje prisustvo laganim povjetarcem, čak i ako su svi prozori zatvoreni. Povjetarac je lepet andjeoskih krila. Ponekad ćete čuti zvuk na pragu čujnosti, zvona, orgulja ili truba. Vjerujem da je to zbog toga što , kada Andjeli prelaze iz svoje dimenzije u našu, taj prijelaz ima odredjeni zvuk. Ponekad se andjeoska prisutnost vidi kao bljesak svjetla, ali najčešći način da spoznate, ako su Andjeli nazočni, jeste po toplom valu ljubavi koji vas preplavi. Ako osjećate da Andjeo stoji iza vas, najvjerojatnije i stoji.

        Kako možete prizvati Andjele u svoj život?

   Da bi dozvali Andjele u svoj život, jednostavno zatražite!

   Andjeli odgovaraju na misli i molitve ljubavi. Udaljeni su samo šapat. Što više razmišljate o Andjelima, više ih prizivate u život.

   Nekim ljudima olakšava ukoliko drže slike ili kipove Andjela u svojim domovima, kako bi mogli postići bolju koncentraciju u razmišljanjima i radu s Andjelima.

   Gdje namjera ide, energija teče.

   Što više usmjeravate pažnju na Andjele, tako će se oni početi češće pojavljivati u vašem životu.

 To je tehnika prizivanja Svjetla Andjela i Arkandjela u cilju iscijeljenja, zaštite, manifestiranja i otklanjanja svih životnih nesuglasica na kreativan, iscijeljujući i sveobuhvatan način.

                                           aneli 1 aa

 

  Prilikom inicijacije primate na ruke priručnik preveden na hrvatski jezik, te preporučenu literaturu

 

* * *

 

   
   
2020  Song of Silence   globbersthemes joomla templates