background
logotype

     V.P.Amador

 

   Napomena autora: „Karuna Ki i Karuna Ki Do nisu niti u kakvoj vezi  sa Karuna Reiki Medjunarodnim centrom za Reiki Studije ili W. Random. Karuna Ki i Karuna Ki Do nisu niti na koji način povezani sa Tera Mai Reikijem i Kathleen Milner.“

   Karuna Ki je generičko ime. Razvile su se mnoge prakse Karuna Ki iscijeliteljskog metoda kanaliziranja sućutne energije Karune.

   Karuna Ki, umijeće Karuna Ki metoda, Karuna Ki Do meditacija i korištenje mantri, te priručnik sa detaljnjim opisom korištenja pripadajućih tehnika, razvio je po ovom metodu V.P. Amador.

   Karuna Ki je usredotočeni način prakticiranja umanjenja patnji svih svjesnih bića, to je „ Put Suosjećajne Energije“ i princip je postati utjelovljenje suosjećanja sa prvenstvenim ciljem dubokog iscijeljenja samoga sebe, drugih, kao i slanje iscijeljenja cijelom Univerzumu, našoj Majci Zemlji kao i sjelokupnom Stvaranju. Duboko nas povezuje sa suosjećanjem Boga i to je moć kojom se iscijeljenja dogadjaju. Dešavaju se iz centriranja suosjećanja kroz središte srčanog centra i kroz jedinstvo savršene bezuvjetne ljubavi.

   Kroz moć usredotočene energije misli i simbola moguće je koncentrirati energiju i dahom je pojačanu prenositi u klijentovo polje pojačavajući sam efekt iscijeljivanja.

   Simboli se mogu tonizirati, slati na udaljenost, slati u prostor i u vrijeme, šaljući iscijeljenje, što smatram izuzetno važnim, u prošlost i iscijeljivanjem prošlosti, mijenjate vašu sadašnjost a samim tim i budućnost, u cjelovitost izraza i postignuće svrhe dolaska na zemaljsku ravan.

   Čineći iscijeljenje svakom stvorenom biću, vi mijenjate postojeći obrazac u dobro, najveće ljudsko dobro za sve, dovodite izražaj bezuvjetne ljubavi suosjećanja u vaše okruženje, i šire, i čineći to postižete jedinstvo sa Svim Što Jeste na jednom višem nivou, dovodeći darove čiste ljubavi, suosjećanja i iscijeljenja u vidljivost oblika. Neprocjenjivo. Za sve.

   Svi Karuna sustavi imaju svoje korijene u početnim radovima Kathleen Milner. Početni naziv tog sustava je bio Sai Baba Reiki. Da bi se kasnije razvio u druge sustave. Čini se da je bilo dosta razmimoilaženja u početku, medjutim vremenom su se razvijali novi sustavi, proširivali i dopunjavali stari i trenutni stanrard jest učenje i prakticiranje Karuna Ki sustava u 3 stupnja, I i II praktičarski i III stupanj Majstorski sa znanjem  i ovlastima polaganja inicijacija.

   Kroz svaki  praktičarski stupanj se uče po 4 simbola, u Majstorskom stupnju 6 simbola,  njihova svrha i primjena. Postoje u primjeni i dodatni simboli, simboli koji jesu pripadali sustavu, medjutim vremenom zaboravljeni, van svjesne uporabe i moguće ih je koristiti u svim potrebnim prilikama. Stvar je osobnog stava učitelja da li će upoznati učenika sa njima ili ne.

   Uče se metode skeniranja.

   Uči se korištenje mudri , mantri i meditacija u svrhu iscijeljenja.

   Postižu se „kontakti“ sa Majstorima, Andjelima, Arkandjelima,Vašim Vodičima Karune i drugim Bićima Svjetlosti u svrsi kanaliziranja iscijeliteljskih energija  kao i iscijeljenja na najdubljim razinama, iscijeljivanju karme i spajanja sa Izvorom, postizanje svjesnosti, planetarno iscijeljivanje,iscijeljivanje prošlosti, iscijeljivanje na staničnoj razini duše, u biti prvailnom uporabom moguće je djelovati na svaki problem i postići rješenje. Bez ograničenja.

                        karunareikislike11

                                                Logo Karuna Ki sustava, V.P.Amador

 

               Mudra Sha

                   images

Trebalo bi je koristiti svakodnevno.  Sha razvija i ojačava Karuna Ki kanal, služi za iscijeljivanje kako sebe samog, tako i drugih. Kada je koristite svakodnevno bivate oslobodjeni svih bolesti i virusnih infekcija. Uklanja bazični strah. Bistri i fokusira um. I pomaže u razvoju suosjećanja sa svim živim bićima.

                Mudra Kai

                    mudra kai

Mudra kai aktivira psihičke osjete. Koristi se prilikom skeniranja. Koristi se za kidanje veza. Koristi se za unutarnju spoznaju, predosjećanje opasnosti, naglih promjena i sl. Za stišavanje ili uklanjanje raznih strasti i želja. Za osjećanje energije uokolo vas.

Priručnik na engleskom jeziku možete naći ovdje: https://www.academia.edu/8125367/KARUNA_KI_MANUAL_BY_VINCENT_AMADOR_COMPASSIONATE_HEART_ENERGY_AND_HEALING?auto

Studenti kojima osobno prenosim uskladjenje primaju na ruke prevedeni radni materijal

2020  Song of Silence   globbersthemes joomla templates