background
logotype

                             

 

                  Kozmičke Zrake 13-18

        

 

                        Kozmičke Zrake

  Kozmičke Zrake se izlijevaju iz Godhead-a na Kreatorovoj razini, a zatim se filtriraju na svakoj razini (kozmičkoj, multiuniverzalnoj, univerzalnoj, galaktičkoj, solarnoj) i tada spuštaju na Zemlju.

  Svako uskladjenje na Kozmičke Zrake je izuzetno ubrzanje vašeg osobnog Uzašašća, a takodjer i cijelog planeta. Svako uskladjivanje sa Kozmičkim Energijama Zraka uzemljuje te energije u vaše biće, ali jednako tako i u Zemlju, koje se na taj način trajno sidri u centralnu jezgru Majke Zemlje, ubrzavajući početak i proces Zlatnoga Doba u koje smo već ukoračili.

 13. Zraka—Prva Kozmička Zraka

 14. Zraka -Druga Kozmička Zraka

 15. Zraka-Treća Kozmička Zraka

 16. Zraka- Četvrta Kozmička Zraka

 17. Zraka- Peta Kozmička Zraka.

 18. Zraka- Šesta Kozmička Zraka

  Kozmičke Zrake 19-24-48---Više Kozmičke Zrake

 

 

                 13. Zraka—Prva Kozmička Zraka

Prva Kozmička Zraka ili Trinaesta Zraka je Zraka Solarne službe, ili Solarne Kristove Svijesti, koja će vam pomoći da dovršite svoju Devetu Inicijaciju. Ova Zraka, pod pokroviteljstvom Heliosa i Veste je kombinacija svih dvanaest Planetarnih Zraka sa posebnim naglaskom na Drugoj Zraci Ljubavi i Mudrosti. Ova zraka je prekrasne bakarno-zlatne boje i ona će podići vašu aktivaciju Svijetlosnog Tijela na brzinu Svijetlosti.

Boja: bakarno-zlatna.

Kozmički čakra centar: Četvrtodimenzijski portal 0,02 stope iznad krunske čakre.

Zvijezda: Sunce.

Kada uspješno krenete iz četvrte dimenzije u Sjedište Uzašašća Heliosa i Veste u Središtu Sunca, bit ćete okruženi Sunčevim Vijećem Dvanaestorice i proći svoju devetu inicijaciju te se spojiti sa Monadom Svijesti od 10 000 zraka Duše, vašom Monadom Multi-dimenzionalnog Sebstva i sidriti čakre od 51-100 (što je proces, ne odvija se trenutno).

Ova Zraka donosi sa sobom odlike iluminirajuće inteligencije, stabilnosti, savršenstva, snage, ravnoteže, manifestacije, mudrosti, ljubavi, svete seksualnosti, pročišćavanja, Solarne službe, obilja, radosti, iskustvo Grupne Kolektivne Kristove Svijesti i ponovnog ujedinjenja sa Heliosom i Vestom.

Ova Zraka se odnosi na svetu geometriju ploda života. Na ovoj početnoj razini imate mogućnost fizički aktivirati   svoju treću i četvrtu nit DNA.

Indikativno se odnosi na povećanu odgovornost u Servisnoj Službi.

Donosi sposobnost da uskladi ljude i projekte zajedno što se očituje u usidravanju kolektivne frekvencije Ljubavi i Mudrosti i Jedne Jedinstvene Svijesti. Kako se kreće od Planetarne Kristove Svijesti u Sunčevu Kristovu Svijest, širenje Kozmičke Svijetlosti se odvija unutar fizičkog tijela koje budi uspavanu DNA koje se odnose na Sunčevu Kristovu Svijest i Sunčeve aksiatonalne linije. Stječete dublje razumijevanje svoje višedimenzionalne prirode, i otvarate se za dublje prisjećanje svojeg četvero-dimenzionalnog Sebstva. Ukoliko osobno izabirete rad sa ovom zrakom za emocionalno, mentalno i fizičko tijelo, vjerojatno ste iskusili mnoge hramove učenja kroz Drevni Egipat i Atlantidu. Stanično se proširenje nastavlja, kao i svi simptomi Uzašašća.

Ovu Zraku možete prizvati za pročišćavanje vodenih sustava, transmutacije svih toksičnih tvari u vodi, biljnom svijetu, hrani, ljudskom i životinjskom tijelu.

 


            14. Zraka -Druga Kozmička Zraka

Druga Kozmička Zraka, ili četrnaesta Zraka Medjuzvijezdane službe je prekrasne srebrne boje pod pokroviteljstvom Plejadskih Emisara Svijetlosti i Interstelarnog Vijeća Dvanaestorice.

Boja: srebrna.

Kozmički čakra centar: četvrto-dimenzijski portal 0,6 stopa iznad krunske čakre.

Zvijezda: Alcyone (Plejade).

Predstavlja svih dvanaest Planetarnih Zraka s naglaskom Monade na Osmoj Zraci Transcedencije. Kada se u potpunosti integrira u vaše elektroničke krugove i sustav četrnaest tijela, aktivira se Svijetlosno Tijelo na frekvencijama 5. Dimenzije, i kada  uspiješno prodjete Čuvara 5.Dimenzije ulazite u Interstalarnu Kristovu Svijest i Sjedište Uzašašća Plejadskih Emisara Svijetlosti, gdje ćete kroz odovarajuće Vijeće Dvanaestorice doživjeti svoju Desetu Inicijaciju. To se dogadja kroz spajanje sa Monadom Svijesti 100 000 Zraka Duše, svojom Monadom Multi-dimenzionalnog Bića, kao i usidravanje Zraka 101-150.

Ova Zraka sa sobom donosi odlike iluminirajuće inteligencije, snage, ravnoteže, sreće, transcedencije, obilja, čišćenja, svete seksualnosti, odanosti, zajedničkog kreiranja, sklada, dubokih uvida, Interstelarne Službe, pravde, mudrosti, iskustva Grupne Kolektivne Interstelarne Kristove Svijesti i ponovno sjedinjenje sa Plejadskim Emisarima Svijetlosti.

Ova Zraka se odnosi na svetu geometriju ploda života. U ovoj početnoj fazi imate mogućnost fizički aktivirati svoju petu i šestu nit DNA.

Doživljavate iskustvo ponovnog ujedinjenja sa Plejadskim Emisarima Svijetlosti i ispunjavate potrebu za osjećajem veće ljubavi i radošću u vašem životu. Stječete jasnije, dublje uvide, kao i sve ostale osobine koje donose Plejadski Emisari Svijetlosti. Budite 5.Dimenziju Sebe, što se dogadja kroz aktiviranje uspavane DNA koje su u vezi sa peto-dimenzionalnom razinom, bilo eterički ili fizički. Aktivacija medjuzvijezdanih axiatonalnih linija vam daje iskustvo svete geometrije, zvuka i tonskih frekvencija koje se odnose na ovu dimenziju, kao i podizanje svijesti na ovu razinu Kozmičke Svijesti.

Ukoliko često koristite ovu zraku za mentalno, emocionalno i/ili fizičko tijelo (imate pojačan osjećaj potrebe korištenja) tada vjerojatno trebate zacijeljivanje rana na kozmičkoj ili dubljoj razini rada i povećane odgovornosti.

Ova Zraka se percipira kao ženstvena po prirodi, i vrlo je korisna u radu po pitanjima manifestacije i izobilja.

Okružje u ovom prekrasnom peto-dimenzionalnom Interstelarnom Plamenu Uzašašća omogućuje dublje iskustvo samo-ljubavi i samo-prihvaćanja. Najčešće se u ovoj fazi dublje aktiviraju kundalini i tantrički kanali i kroz visokoiniciranu razinu moguće je doživjeti dublji stupanj besmrtnosti. Iza velova, aktiviraju se eterički besmrtni kromozomi u tijelu.

Ovu Zraku možete prizvati za mijenjanje kemijskih spojeva, desalinizaciju, za dematerijalizaciju, oni koji su obučeni mogu svojim mislima izmjestiti svoja tijela ili promijeniti oblik.

 The Elders—Decembar 2014. Transmisija

 Aktualization of the 33 Stargate Portals  of Light

Kroz Anritu Melchizedek

prepisati http://www.pleiadianlight.net/monthly-transmissions-by-the-elders/

MP3 download http://www.pleiadianlight.net/free-downloads

  You Tube

Dobrodošli dragi moji, veliko nam je zadovoljstvo biti sa vama u čarobnom mjesecu prosincu. Dragi, kao što znate, kroz naše mjesečne transmisije, u ovoj svetoj 2014. iz perspektive zraka, iskusit ćete drugu kozmičku zraku, ili četrnaestu zraku interselarne Službe. Ova prekrasna srebrna zraka osvijetljava tvoje putovanje  duž puta Božanske Ljubavi uvida i razumijevanja, kao što to i osijetite sada, izvan vremena i prostora, kroz unutarnja Zvijezdana Vrata samospoznaje i iluminacije. Osim toga, u potpunosti ćete integrirati ovu prekrasnu srebrnu zraku interstelarne Kristove Svijesti tijekom ove 2014., oni koji su radili sa 33 Zvjezdanim Portalima Svijetlosti i Spiritualnim Zakonima, koje su počele sa sidrenjem 21.prosinca 2012. Ova Zvjezdana Vrata će vas dodatno povezati sa dvanaest glavnih vrtloga i Kristalnim Gradovima Majke Zemlje. Ovi Kristalni Gradovi. S iznimkom Mount Shasta i Jezera Titicaca, u kojima su ovi Kristalni Gradovi Svijetlosti već postojali, usidreni su u 2012. i 2013. godini, a sada su Preosvijetljeni od Pleiadanskih Emisara ovom prekrasnom srebrnom zrakom i dovršetkom aktivacije 33 Zvijezdanih Vrata (Stargate) Portala Svijetlosti, Kristalnih Gradova Svijetlosti koji će se i na dalje aktivirati i aktualizirati na zemaljskom planu, počevši sa prekrasnim Kristalnim Gradovima u Sedoni izmedju Solsticija i Nove Godine.

Dijamantska Zraka Melchizedekove Svijesti  se dodatno aktivirala kroz vorteks Sedone i Sedona Kristalni Grad Svijetlosti u Maju 2014., i odande prodire u sve Kristalne Gradove unutar i oko Majke Zemlje. Kupanje Majke Zemlje i njenog života u ovom prekrasnom Dijamantnom Plamenu Transcedencije, i puta nevinosti u Kozmičko Srce Majke/Oca Boga i duboka integracija tvoje Ljubljene Ja Jesam Prisutnosti koju je doživjela kroz kroz ove početne aktivacije. Osim toga su 33 Zvijezdana Vrata Svijetlosti povezana sa 33 Kozmičkim Kristovim Holografskim diskom koji se aktivira kroz spinalni stup, kroz 33 pršljen spinalnog stupa. Oni su u osnovi vrlo visoki vibracijski predlošci koji nose mapiranje, sijećanje i obnovu kozmičkih kodova za svoja multidimenzionalna tijela Svijetlosti. Taj srebrni Kozmički Kristov Holografski Disk će vas odvesti u Kristovu Aktualnost, i te petodimenzionalne frekvencije energije nulte točke, energije Bezuvjetne Božje Ljubavi i u sveprisutnosti Sada.

I tako dragi, u ovoj transmisiji, želimo da iskusite sva 33 petodomenzionalna Portala Zvjezdanih Vrata Svijetlosti, vodeći vas dublje u Komore Nove Zemlje  i punog saznanja o svojoj veličanstvenosti i Svijetlosti kako hodate po Putu Božanske Ljubavi.

Dakle, krenimo postavljanjem svetog prostora. Sada pozovite Prosvijetljenje Majke/Oca Boga, Pleiadanaca, Sirijanaca, Andromedanaca i Arkturijanaca, Svih od Svijetlosti, Red Melchizedeka, Lorda Melchizedeka; Lorda Michaela, Lorda Metatrona, Moćne Elohim i njihove Božanske Ženske Komplemente, Arkandjele i njihove Božanske Ženske Komplemente. Heliosa i Vestu Solarne Logoi, Sanat Khumarin Most do Solarne Kristove Svijesti, Lorda Meitreju, Lorda Buddhu, Djwhal Kuhla, i sada Chohane Majstore Zraka, El Moryu, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venecijanski, Hilariona, Sanandu, St. Germaina i Lady Portiu, Lady Nadu, Majku Mariju, Allah Gobija, Quan Yin, i Pallas Athenu. I sada prizovite sve Majstore Vodiče koje osobno prepoznajete, i vašeg vlastitog Andjela Čuvara, i sva ostala Bića Svijetlosti koja želite da vam se pridruže u ovom svetom prostoru, zatim se spojite sa svojom  Ljubljenom Ja Jesam Prisutnosti, Najvišim Svijetlom tako da budete unutar Kozmičkog Srca Majke/Oca Boga. Prekrasno, dragi moji. A Sad se uzemljite u Kristalno Srce Majke Zemlje, koja vam šalje Ljubav nazad u vaše tijelo i u vaše energetsko polje. Dobro.

Dakle, možemo početi, dragi, sa prvim Duhovnim Zakonom spajajući se na prva Zvjezdana Vrata Portala Svijetlosti, Zakon Opraštanja. Zakon Opraštanja je razumijevanje od svih vas, dragi moji, da ste se nekako zaglavili (zapeli) u svemu tome. Stare stanične memorije koje mogu izaći van, i razumijevanje tih oscilirajućih emocija koje ste iskusili kroz ugovore duša i karmičke ugovore svijesti žrtve i proganjanja, više nisu dio energija ovog Zlatnog Doba Svijetlosti, niti su ikada bile, dragi moji, ali kontrastna iskustva stvaranja su uistinu bila dobra lekcija za mnoge od vas, što vam obuzimaju cijeli niz emocija, i takodjer način na koji cijelo čovječanstvo najbolje uči. Neki od tih izazova su vas doveli na veću razinu poniznosti, u svojim srcima, i u saznanje da možete krenuti naprijed samo kroz opraštanje i Ljubav.

I tako, sada, kako Pleiadainski Emisari Svijetlosti dolaze i podupiru vas ovim prekrasnim srebrnim plamenom Iluminacije, mudrosti i spoznaje, naći ćete sebe kako putujete u vanjskim Merkaba Vozilima Svijetlosti. Putovanje kroz mreže Božanske Ljubavi, putovanje kroz vremenske crte, i Portale Svijetlosti, kroz Zvijezdane Portale Svijetlosti koji je pojačan kroz Zakon o Oprostu. Da oprostite i otpustite stari bijes, dopušta Zakon o Milosti da posreduje i rasprši veće količine karme koju pojedinac drži pohranjenu u svojoj akaši. Oprost je Svetost, dragi moji. Oprost donosi mir i harmoniju u vaš život. Sada si okružen sa Pleiadanskim Emisarima Svijetlosti i svim prekrasnim Bićima Svijetlosti koje prepoznaješ, kao i tvojom od duše i zvjezdanom obitelji i prijateljima Svijetlosti koji takodjer putuju s tobom kroz ta Zvjezdana Vrata Portala Svijetlosti, vidjet ćeš ukoliko postoji bilo koja razina neopraštanja koju još uvijek gajiš, dragi, svaku razinu krivnje ili ljutnje. Bez obzira koliko je teško, moraš dopustiti sebi otpustiti, i prihvatiti Boga. Dopustite da vas vjera u život i izlazak iz stanja žrtve i proganjajuće svijesti povede u dublju razinu uvažavanja ovoga Sada, dragi moji. Ukoliko postoje duše prema kojima osijećate ovaj nedostatak opraštanja, koji izazivaju tu interakciju negativne energije, taj ples karmičkih preplitanja, dopustite sebi da oprostite- pozovite sebi tu dušu, ili te duše, na Višoj razini Svijetla, i stavite im na znanje „Volim te, i opraštam ti, kao što Ja Volim i opraštam sebi.“ Shvati što si iskusio i naučio, dragi moji. Udji u  Opraštanje. Dodjite u Ljubav. Kako iskušavate Iluminaciju ovog divnog Zakona o Oprostu kroz vašu srčanu čakru, taj prvi Holografski Kozmički Kristov disk se aktivira unutar vašeg spinalnog stupa. Vi osijećate tu aktivaciju unutar vašeg spinalnog stupa, aktivirajući takodjer cerebralnu spinalnu tekućinu, meridijane i čakre; stvarajući ta mapiranja, ta kodiranja frekvencija Nove Zemlje i Adam Kadmon Svjetlosno Tijelo. Prekrasno, dragi moji. Vi ste voljeni, dragi moji, vi ste tako duboko voljeni i podržani da nema izazova da niste u mogućnosti nositi se sa tim, razumijeti i doživjeti, kroz Milost Božju.

A sada, dragi moji, ulazite u fokus drugog Duhovnog zakona- ZakonaMilosti. Ukoliko držite fokus na Zakonu Milosti , dragi moji, naći ćete sebe na ovom Drugom Zvjezdanom  Portalu Svijetlosti, Preosvijetljeni ovim prekrasnim Bićima Svijetlosti, tim prekrasnim Bićima Svijetlosti iz Visina i Plejadskim Emisarima Svijetlosti i tvoja duša i tvoja zvijezdana obitelj i prijatelji Svijetlosti. Zakon o Milosti može poništiti Zakon Karme , dragi moji . On takodjer omogućuje slanje iscijeljenja drugima, razgovor sa drugima na razini duše, koristiti Božanske dekrete, a da se ne snose poslijedice karmičkih smetnji ili povratnih smetnji plana duše. Zakon milosti  je podupiruća energija, dragi moji. Zakon Milosti ti kaže da si uvijek božanski podupret od Univerzuma, od Bića iz navećih Visina. Oni su uvijek uz tebe, uvijek rade sa tobom za najveće dobro, omogućuju vam da neprekidno živite u Milosti.

Cijelom duljinom Puta Božanske ljubavi, Zakon Milosti se aktivira tako da možete iskusiti više stupnjeve blagoslova Univerzuma ukoliko otvorite svoja srca primanju, dragi moji, i otvorite svoja srca sada, znajući da Zakon Milosti utječe, na ono što megnetizirate i manifestirate i unosite u svoju realnost sve što vam je potrebno u bilo kojem trenutku Sada. Vi ste božanski zaštićeni i podržani i djelatni pod ovim Zakonom Milosti , dragi moji. Tu je utjecaj na to, povjerenje i podrška Božanskog, i vi ćete naći taj tijek za sebe koji vas vodi u harmoniju, u mir, u razumijevanje, u uvide, cijelim Putem Božanske Ljubavi. A sada, dragi moji, ovaj drugi Kozmički Kristov Holografski disk se aktivira unutar vašeg spinalnog stupa. I vi imate osijećaj te aktivacije, vi imate osijećaj vaše pojačane energije, okretanje nadija, čakri i meridijana – vi jednostavno vjerujete i podržavate, dragi moji, jednostavno vjerujete i podržavate život, i Univerzum.

A sada ćete iskusiti treća Zvjezdana Vrata Portala Svijetlosti, prema Zakonu o Slobodnoj Volji , iliZakonu Izbora. Kao što razumijete, možete raditi na bilo kojoj razini koju želite putem slobodne volje i izbora. Nastaviti   evolucijski kontinuitet i možete izabrati to iskusiti iz percepcija bilo kojeg negativnog aspekta – karmičkih aspekata, odnosno pozitivnih aspekata – kreativne izraze koji će donijeti veću vibraciju Božanske Ljubavi u vašim životima, i u vašoj stvarnosti. Bez obzira na okolnosti, dragi moji, imate mogućnost odabrati smijer , imate volju odabrati usmijeriti svoju volju Božanskoj volji Majke/Oca Boga.  I izabrati dobrovoljno i svojevoljno predati svoj ego i niži um do Uma i Volje Majke/Oca Boga. Vi izabirete da integrirate energije vašeg Višeg Ja i Voljene Ja Jesam Prisutnosti, i vi doživljavate sada uskladjivanje svoje volje sa Voljom Majke/Oca Boga, ulazeći u izvorni božanski osmostanični nacrt i dublje razumijevanje lekcija, iskustava, rada u službi, dragi moji. Vi ste u poniznosti, predanosti i povjerenju, i u dubljoj slici ovdje, preko povezivanja, kroz ovu zraku prosvijetljenja i mudrosti , i uvida i razumijevanja, kao i da ste neke od tih lekcija izabrali slobodnom voljom – ono što ste naučili, ono što ste doživjeli, i ono što više nije potrebno da doživljavate. Božanska providnost kroz Zakon o Milosti ovdje ulazi u igru kako bi poništili sve karmičke obrasce koje više ne morate ponovno doživljavati, ili ponovo učiniti, sa znanjem, priznajući i poštujući da poneka od tih starih igri još treba da se odigra prije no što završi prije stvaranja novih razvojnih početaka i novih početaka, individualno i kolektivno – i da kao što ste došli u svoje srce, kao što ste uskladili svoju volju sa Majkom/Ocem Bogom ovdje će uvijek biti pobjeda-pobjeda za Najveće Dobro Svih. A sada, dragi moji, prihvatimo ovu prekrasnu srebrnu zraku i pojačajte je oko svoga tijela i kroz energetsko polje kako aktualizirate taj treći Kozmički Kristov Holografski disk kroz spinalni stup i kralježnicu. Vi osijećate ove prilagodbe, te re-kalibracije uzimaju svoje mjesto, stvarajući vaša multidimenzionalna Tijela Svijetlosti i Ja Jesam Avatar Tijelo Svijetlosti.

Predivno, dragi moji. Sada se nalazite na četvrtom Zvjezdana Vrata  Portalu Svijetlosti, vodeći vas u razumijevanje Zakona o BožanskojVolji. Zakon o Božanskoj Volji , dragi moji, je energija koja se pojačava početno kroz viši um, jer energija voljom počinje na mentalnom planu. To je pozitivno kreativna energija koja dovodi do manifestacije Božanske Volje, kako se dodatno uskladjujete sa Božanskom Voljom Majke/Oca Boga. Svatko od vas ima sposobnost da mentalno konstruira dogadjaj i da vidi kroz kompletiranje. Potrebno je držati taj fokus i znati da ste vodjeni od vaše Voljene Ja Jesam Prisutnosti u ovom Zlatnom Dobu Svijetlosti. I tu je osijećaj pojačane poniznosti u toj Volji-do-Boga i to je za dobro, dragi moji,  jer će vas iz negativnog ega i nižeg uma uvesti u viši um i kreativni izražaj vaše vlastite veličanstvenosti i Svijetlosti kao ovaj sveti preobražavajući Plamen Božanske Ljubavi. Kada gledate život u smislu energije, razumijete da su misli koje stvarate akcija, a to su vaša djela koja donose te misli u materiju. Ukoliko imate osijećaj , dragi, što je to što želite učiniti kroz energiju Volja-do-Boga u tvojoj službi, to će dovesti do temelja i velikog osijećaja pravednosti. To je jednostavno, dragi moji, proširiti dobru volju prema svojoj obitelji i prijateljima, a ipak to nije tako jednostavno proširiti dobru volju onima koji vas percipiraju kao stranca ili prema onima koje ne poznajete. Ili se možete vratiti u staru energiju 'što ja to dobivam' kada dajem bezuvjetno. Naravno, to je u suprotnosti sa terminima jer tada nema bezuvjetne energije u tom davanju. Kada ste u službi, dragi, ne brinete o onom što se vraća, jer shvaćate da ćete uvijek imati dovoljno - koje dovodi do Zakona o Obilju o kojem ćemo govoriti uskoro. U uskladjivanju sa svojim izvornim Božanskim osamstaničnim kodiranjem, predavanjem u Volju Božju, i izabiranjem donošenja te Božje volje cijelom čovječanstvu, vi ste uistinu u službi sveg života, dragi moji, i to je važan dio činjenja svakog rada, tako da možete osjetiti kako se ta Božja volja doživljava u vašem životu, i kako možete ući dublje u službu Majci Zemlji i njenog cijelokupnog života, djelujući bezuvjetno bez očekivanja što ćete dobiti natrag u povratku. A sada Plejadski Emisari Svijetlosti dolaze naprijed i aktiviraju taj prekrasni srebrni Kozmički Kristov Holografski disk unutar vašeg spinalnog stupa, vodeći vas u dublji osijećaj znanja vaše Božje Volje i tvoje Službe na ovom zemaljskom planu. Kako doživljavate tu aktivaciju i aktualizaciju ovog Kristovog Holografskog Diska cerebralna spinalna tekućina se aktivira na dubljoj razini kroz kralježnicu i kroz mozak, preko hipofize, pinealne žlijezde i hipotalamusa, kroz čakre, nadije i meridijane. Prekrasno, dragi moji.

A sada, vodjeni ste u peta Zvijezdana Vrata Portala Svijetlosti. Unutar ovih Zvijezdanih Vrata Portala Svijetlosti dobit ćete dublje razumijevanje Zakona o Obilju. Kao što znate, dragi moji, obilje se ne mora nužno odnositi samo na novac. Tu je razina uspjeha u znanju o obilju koja se odnosi na razumijevanje da ste svi uspješni u svojim životima, kroz pronalaženje ravnoteže u svim područjima vaših života, unoseći energiju koja vam je potrebna za veću razinu sreće, ljubavi ili novca, ili biti u mogućnosti uspješno komunicirati, kao i način tuširanja i rada sa svijetlošću kroz izricanje svoje spiritualne realnosti i imanja dobrih odnosa – to je ono o čemu se radi u Zakonu o Obilju. I tako ćete morati pogledati ako ima područja u vašem životu koja još uvijek rade u smislu obilja, počnite sa odnosima, dragi moji, koje često vidite kroz percepciju sukoba u svojim životima koji stvaraju osijećaj 'nedostatka'. Možda ćete se trebati  pomaknuti iz  svijesti da je manje bolje i iz svijesti žrtve i proganjanja. Ili možda iz svijesti  kriviti druge, ne preuzimati odgovornost za ono što vam je potrebno, prebacujući je na druge. Naravno, mnogo toga se odnosi na Zakon o Opraštanju , ali znanje o tome, mili moji da imate mogućnost podići svoju frekvenciju i svoju vibraciju, doživjeti taj osijećaj uspijeha- za svatkoga od vas je nemjerljivo u vašoj veličanstvenosti i vašem Svijetlu i ne može se usporedjivati sa drugim. Kada iskoračite iz ovog usporednog utjecaja , tada ćete imati dublje razumijevanje vlastitog uspjeha, dublje razumijevanje vlastite veličanstvenosti, što će vas uvesti u kolektiv.

Prekrasno, dragi moji. Sada doživite šesta Zvjezdana Vrata Portala Svijetlosti. Ta šesta Zvjezdana Vrata Portala Svijetlosti donosi Zakon o Privlačenju. Postoje dva aspekta ovoga; to je osnovni Zakon Manifestacije, a to je energija ljubavi koja upravlja aspektima duše, a ovaj zakon, kada se doživljava iz perspektive zemaljske razine, dragi moji, izražava se kroz svaku misao i osijećaj i djelovanje koje je u vama, jer to je ono što se prezentira drugima, a takodjer je i ono kako se vi sami vidite. Neke od tih misli su veoma duboke i nesvijesne i mogu unijeti u vašu realnost sudružničke sjene( O Sjenama možete pročitati šire objašnjenje u članku na ovoj stranici pod nazivom 'Sijene') slične karmičkim ili one koji će pritiskati gumbe, da tako kažemo, da biste imali dublje razumijevanje o tome što to je i što se to reflektira unatrag prema vama. Zakon o Privlačenju je vrlo važan kada dopustite drugima da utječu na vas , ne samo kada prihvaćate tudje neravnoteže, već i dalje igrate ulogu žrtve i imate proganjajuću svijest. On vam ukazuje na to što trebate integrirati u sebi. Ovdje nema nagrade da morate savladati tu lekciju, dragi moji, a to je važno za razumijeti. Kada sami podignete svoju svijest u Svijetlost, znajući da ste Ljubav, kada djelujete iz srca, i kada ste u opraštanju, kada ste centrirani i uskladjeni sa Božanskim, možete ući u dublje razine sijene unutar samih sebe i okolo vas, i bit ćete uvijek u Svijetlu. Sijena će biti oprane nad vama i više nikada neće utjecati na vas, a to je važan aspekt za dublje poravnanje sa Kozmičkim Srcem Majke/Oca Boga, pronalazeći dublji osijećaj mirnoće i mir unutar vaših vlastitih srca i zagrljaj punog raspona svojih emocija. To je ono što vam je poznato kao Ljubav.

Zakon o Privlačenjuje i na dalje kohezivna energija koja stvara elektro-magnetski impuls planeta i zvijezda , donoseći ih zajedno kao kohezivnu jedinicu. Veći programi Svijetla će biti doživljeni kako udjete zajedno u kolektivno kao I AM Avatar rasa. I doista, dragi moji, u svom najjednostavnijem obliku, to je vaša sposobnost da privučete sebi u svoju stvarnost ovu istovjetnu ili veću Svijetlost koja vas  može  vidjeti, cijeniti i Voljeti vas, kao što vi vidite, cijenite i volite sebe, da možete živjeti u ko-kreaciji u ovom Zlatnom Dobu Svijetlosti. Vi sada doživljavate šesti Holografski Disk Kristove Svijesti kako se aktivira unutar spinalnog stupa. Kozmički Kristov Holografski Disk će vas uvesti dublje u Kristovo Kodiranje i petu dimenzionalnu frekvenciju energije nulte točke, u dublju razinu Božanske Ljubavi unutar vas samih i vašom vezom sa Ljubavi prema svem Životu. Prekrasno, dragi moji.

Pronaći ćete sebe kako putujete u svijesnosti Duše u tom vanjskom Merkaba vozilu Svijetlosti u sedma Zvjezdana Vrata Portala koji prati Zakon o Vibraciji. Sve u Univerzumu je u pokretu, i vibrira frekvenciju, i upravo sada vi vibrirate tu prekrasnu frekvenciju Božanske Ljubavi i uskladjenja sa Majkom/Ocem Bogom. I vi vidite skroz oko sebe kroz ova Zvijezdana Vrata koja vibriraju u istoj frekvenciji, ili možda u višoj frekvenciji sa istim ili sličnim misaonim formama i sviješću. To je slično vibraciji, dragi moji; to je gdje vi skupljate svoju energiju i ulazite zajedno energetski i fizički, u vašem grupnom ili osobnom radu u službi. A to je, da se razumijemo, kada postoje stalno-rezonirajuće frekvencije vibracija oko tebe, tada postoji način da vi radite sa tim, da unesete u svoj Štit Svijetlosti, da bi Duhovni Ratnik takodjer hodao ispred tebe u suosijećanju, vašem Duhu Muškosti, kako bi omogućio sve aspekte tebe da ostanu u Ljubavi.

Vi imate dublje razumijevanje da nova ravnoteža dolazi i da ćete pronaći svoje glasove u jedinstvu sa I AM Avatar rasom, dragi moji, i vi imate osijećaj te kolektivne svijesti Svijetlosti. Vi imate osijećaj svih veličanstvenih aktivnosti Svijetlosti koje uzimaju mjesto i odigravaju se energetski na ovom prekrasnom svetom planetu na kojem egzistirate i hodate Put Božanske Ljubavi, u dovodjenju na nju vibracije i potpore. Znanje da je bez obzira na vibracijske frekvencije koje jesu, što god vibrirate u misaonu formu, u svijest, u energiju,  to je ono što privlačite nazad, i upravo sada je vaše energetsko polje pojačano tisuću puta kroz dolazne zvijezdane energije, solarne baklje, Fotonske Zrake i Kapije Svijetlosti, dragi moji. I sada aktivirate Kozmički Kristov Holografski Disk unutar spine u vezi sa ovim Portalom Svijetlosti. Rekalibracija uzima mjesto kroz cerebralnu spinalnu tekućinu, kroz čakre, nadije, meridijane, i od sada nadalje, kroz pituitarnu, pinealnu i kroz hipotalamusnu žlijezdu. I to je pituitarna žlijezda koja se sada najviše aktivira u ovom trenutku, dragi moji, koja će donijeti veći stupanj uvida i razumijevanja i mudrosti kao i znanje puta kojim ćete hodati intuitivno i kolektivno sada. Prekrasno, dragi moji.

Možete sada sebe pronaći sada kako ulazite u slijedeći Portal Zvijezdanih Vrata; ta Osma Zvijezdana Vrata Portala Svijetlosti slijedi Zakon Akcije. To možete znati, dragi moji, da bez obzira koliko ste nadareni, u Mirnoći akcije akcija može zauzeti mjesto. To je više aspekt energija Božanske Muškosti unutar vas, ali je važno držati fokus na ono što vi uistinu želite da činite u svom životu, što vam čini radost, što aktivira vaše Snove Srca, i kako poduzeti prave mjere, van projekcija i očekivanja, i bez prosudjivanja. Uzmite ovaj Zlatni Ključ i otvorite vrata, kao što ste otvorili srca, tekući intuitivno na slijedeću razinu  vaše službe, zbog toga vam se ovo dogadja, vi ste bili vodjeni i usmijeravani kako možete najbolje služiti na ovom zemaljskom planu, dragi moji, a kada su vrata otvorena, kao što ste otvorili svoja srca,  ova rezonantna frekvencija zahtijeva ovu dinamičnu ispravnu akciju. I ovaj dar nije samo kretanje prema naprijed, on je takodjer povezan sa aspektima vas samih tako da možete slijediti i osijetiti više hrabrosti, ovu predanost kako bi se omogućilo kretanje prema naprijed izvan percepcije odvojenosti ili razočarenja, i ova akcija, dragi moji, je duhovna akcija. To je zagrliti i voljeti sebe, rad na sebi, i ovaj pokret je i prema unutra i prema van, u tijeku i u harmoniji i u plesu koji donose intuitivne i kreativne aspekte vas samih kroz Božanski Muški i Božanski Ženski Duh u veću razinu cjelovitosti i ravnoteže.

I vi vidite ovdje u ovim prekrasnim Zvijezdanim Vratima one koji vas mogu podržati- one koji su vaši učitelji, i prijatelji i obitelj duše i zvjezdana obitelj, i ostali sa kojima se možete povezati kako biste produbili svoju službu; tako da možete biti potpomognuti, i naći ćete takodjer načine kako možete bolje pomoći drugima, kroz ovu Službu Ljubavi, dragi moji, a ti ćeš sada osijetiti dublji smisao ove medjusobne povezanosti, ovu potporu, kroz tvoje prelijepe prijatelje i obitelj Svijetlosti. A sada, dragi moji, vi aktivirate osmi Kozmički Kristov Holografski Disk. Kako se taj disk aktivira unutar spinalnog stupa i kralježnice tijela, unosite veći osijećaj u tijelo Zakona Akcije, doživljavajući ovu rekalibraciju fizički i energetski, sa dubljim osijećajem znanja vaše službe.

Dobro. A sada, dragi moji , se nalazite na devetim Zvjezdanim Vratima Svijetlosti slijedeći Duhovni Zakon o Tijeku. Živjeti u trenutku, živjeti u Sada, u prihvaćanju, vi ste spremni prihvatiti ovaj tijek koji stvara Ljubav i spremnost, dopuštajući si da otvorite srce duboko u sebi i drugima, tako da možete intuitivno pratiti smijernice koje su vam dane, ne samo od vaše Voljene Ja Jesam Prisutnosti, već i kroz protoke svijesti koja se aktivira kroz ove Portale Svijetlosti, uvijek vas vodeći dublje u vaše Snove Srca i ko-kreiranja Raja na Zemlji. Vi vidite da tamo gdje je otpor unutar vaših života, dragi moji, vidjet ćete gdje je nedostatak protoka i koristit ćete energiju ovih Zvjezdanih Vrata da produbite protok u vašim životima, kroz povjerenje i ovu podršku.  Unutar ovih  devetih Zvjezdanih Vrata Portala Svijetlosti vi sada aktivirate deveti Kozmički Kristov Holografski Disk unutar spinalnog stupa i uzduž kralježnice. Vi imate duboki osijećaj jednostavnog povjerenja i potpore Božanskog, u prihvaćanju što se dogadja u vašim životima, kompletnog otpuštanja, i dopuštanja Bogu- uskladivanja tvoje volje sa Voljom Boga; znanje, dragi moji, da što god ste doživjeli bilo je izabrano od vas i vaše Voljene Ja Jesam Prisutnosti za najveće dobro svih. Ova lekcije, i sjene i Svijetla uvode vas dublje u taj Put Božanske Ljubavi i veći stupanj procvata vaše veličanstvenosti i Svijetlosti. Krećete se izvan velova iluzije, i dalje postojani u Svijetlosti, dragi moji. Nakon dugog perioda vremena vi ponovo osijećate svoju snagu, osijećate svoju mudrost, vi osijećate svoju Svijetlost kako ste okruženi još jedanput ovim srebrnim Plamenom Svijetlosti: a sada prekrasni Ljubičasti Plamen transcedencije vas aktivira unutar Mreže Jedinstva. Taj ljubičasti Plamen Transmutacije vam pomaže otpustiti sve ono što vam više ne treba sada u radu, kroz karmička kodiranja i čini to isto za ostale duše koje su takodjer izabrale ovaj stupanj Više Svijetlosti. Osijećajte se njegovano i voljeno- i donesite vaša srca i umove u kolektivnu Svijest Svijetlosti, pridružujući se sada srcima i umovima Voljene Ja Jesam Prisutnosti cijelog čovječanstva, što će vam omogućiti doživljaj ovih Zvjezdanih Vrata Svijetlosti koji je aktiviran, i pruža vam znanje ovog osijećaja Ljubavi, te mogućnosti da kreirate i ko-kreirate sa Kompanijom Neba, sa znanjem moći, osnaživanja, mudrosti, ljubavi, dragi moji.

Prekrasno, dragi moji. Vi sada ulazite u deseta Zvjezdana Vrata Portal Svijetlosti povezana sa Zakonom o Uzašašću. Ovaj Duhovni Portal Svijetlosti pojačava tvoje iskustvo Zakona o Uzašašću U punoj veličanstvenosti, znajući da se ovaj proces uzašašća                                                                                                  dogadja svim probudjenim dušama na ovom planetu. Prekrasno, dragi moji. Vi sada aktivirate deseti Kozmički Kristov Holografski Disk povezan sa Duhovnim Portalom Svijetlosti kroz srodne kralješke unutar spinalne kralježnice, rekalibrirajući niža tijela, čakre i nadije, aktivirajući pituitarnu žlijezdu. Dobro, dragi moji.

Vi sada ulazite u jedanaesti Spiritualni Portal Svijetlosti koji se odnosi na Zakon o Kohezijikako se ponovo spajate sa simpatijom svoje svijesti sa svojom Voljenom Ja Jesam Prisutnosti, spajajući se sada sa svojom dušom i zvjezdanom obitelji i prijateljima Svijetlosti, i svi radnici Svijetlosti i probudjene Duše pomažu u suradni stvaranju raja na Zemlji. Vi sada dobijate podršku koja vam je moguće potrebna u ovo vrijeme, znajući da hodate Putem Božanske Ljubavi sa svim probudjenim Dušama, utječući i stvarajući promijene na nižim svijetovima i na ovom zemaljskom planu. Prekrasno, dragi moji. Vi sada aktivirate Kozmički Kristov Holografski Disk povezan sa ovim jedanaestim Zvjezdanim  Vratima Portala Svijetlosti, kroz odgovarajuće kralješke unutar spinalnog stupa, rekalibrirajući svoja niža tijela, čakre i nadije, i aktivirajući pinealnu žlijezdu. Dobro.

Vi sada otvarate dvanaesta Zvijezdana Vrata Portala Svijetlosti koja se odnose na Zakon o Kompenzaciji, shvaćajući da su vaši darovi nagradjeni deseterostruko, kada slobodno dajete iz svog vlastitog srca, znajući da ste vi jedno otvoreno srce u ovom Zlatnom Dobu Svijetlosti. Vi sada aktivirate Kozmički Kristov Holografski Disk koji je povezan sa ovim Zvijezdanim Vratima Svijetlosti kroz odgovarajući kralježak unutar vašeg spinalnog stupa, rekalibrirajući niža tijela, čakre i nadije, i aktivirajući hipotalamusnu žlijezdu.

Dobro, dragi moji. Sada ulazite na trinaesta Zvijezdana Vrata Portala Svijetlosti koji podupire Zakon o Božanskom Tijekukoji vas podsijeća da živite u Sadašnjem trenutku, samocentrirani u Ljubavi, ostajući u službi Ljubavi. U ovome Sada, dragi moji, ne postoji briga za ono što se razvija niti ono što bi se moglo desiti u budućnosti. Nema stresa iz prošlosti i nema straha od budućnosti. To je jednostavno znanje o harmoniji i milosti u ko-kreiranju Svijetla; vašoj mogućnosti da plešete u Božanskoj Ljubavi- odražavate Ljubav, slijedite Ljubav, budete Ljubav. Ova akcija, dragi moji, to nije poziv samo dinamičkog vanjskog toka, već i unutarnjeg tijeka kroz same sebe, uzmite vrijeme da ga podržite u svom bioritmu plima i osijeka. Osijetite i osijećajte ono što trebate sami podržati u potpunosti, u ovom trenutku, i slijedite tu prekrasnu srebrnu zraku Iluminacije da vas vodi sa Plamenom Čistoće, i Plamen Božanske Ljubavi, do Hrama Srca, u prirodnom tijeku mira, harmonije, ko-kreiranja, dragi moji. I vi imate osijećaj kako taj Božanski Tijek djeluje unutar vašeg vlastitog života; od sinkroniciteta kojima obiluje, koji vas odnose zajedno u jednu Jedinstvenu Svijest, da vas zajedno unese u ko-kreaciju Svijetla i taj kontakt vas i razine duše nekog drugog. Zakon o Božanskom Tijeku vodi vas da osijetite kreativne impulse koji aktiviraju vaše buduće iskustvo većeg stupnja rebalansa Božanski Muških i Božanski Ženstvenih aspekata vas samih. Vi držite to znanje o božanskom tijeku i na dubljoj razini povjerenja i predavanja, dragi moji, uskladjujući svoju volju sa Božanskom Voljom i znajući da čak i kada hodate ovim Putem uočavate izazove, vi ste izabrali ove lekcije da kreirate ove puteve Svijetlosti za druge. I kao što ovaj prekrasni Plamen Božanske Ljubavi sidrite na ovim Zvjezdanim Vratima Portala i Spiritualnih Zakona tako i ostali mogu iskusiti ovaj protok Božanske Ljubavi unutar njihovih života na dubljoj razini od samo-ljublja i samo-njegovanja i samo-cijenjenja. Sada aktivirate Kozmički Kristov Holografski Disk koji se odnosi na trinaesta Zvijezdana Vrata Portala Svijetlosti. Kako se ovaj lijepi srebrni Kozmički Kristov Holografski Disk aktivira unutar kralježaka spine i odatle u odgovarajuće čakre i nadije, vi imate osijećaj da možete pronaći ovaj protok i ravnotežu unutar svojih života, dragi moji. I ukoliko postoji nešto što vam je potrebno u vodjenju, dopustite da ova prekrasna srebrna zraka Svijetla osvijetli vaš put, da vam ukaže na taj tijek, i sklad koji vam je potreban u ovom trenutku Sada. Prekrasno, dragi moji.

A sada, dragi moji, nalazite se na četrnaestim Zvijezdanim Vratima Portala Svijetlosti koji se odnosi na Zakon o Božanskoj Ljubavi i Jedinstvu. Iako ste upoznati sa ovim zakonom, dragi, dobro je znati da taj zakon postoji samo za vas da znate istinu o Jednoj Stvarnosti Svega Što Jest. Postoji samo Božanska Ljubav, i vi ste svi Jedno, i ova Božanska Ljubav obuhvaća sve ove aspekte sebe, krećući se kroz sijenu i Svijetlo, i unutar plamena Božanske Ljubavi aspekti sijene su obgrljeni u Ljubavi, jer ovdje postoji samo Ljubav, dragi moji. Ovdje nema razdvojenosti, i vi imate taj osijećaj jedinstva, pojačan ne samo vašom duhovnom obitelji i prijateljima i prosvijetljenih Bića Svijetlosti iz Visina, već na ovoj zemaljskoj dimenzionalnoj razini, dragi moji, vi imate osijećaj mogućnosti vidjeti druge. Znajte da je to razina Kozmičke Svijesti koja se razlikuje od pojedinca do pojedinca, i bit ćete u mogućnosti vidjeti svijetlo svih duša otvorenih srca u ovom Zlatnom Dobu Svijetlosti. Imate osijećaj unutar ovog Duhovnog Portala Svijetlosti sub-atomskih čestica koje vibriraju u povećanoj svijetlosnoj frekvenciji, dodatno aktivirajući prelijepi Dijamantni Plamen Čistoće, taj dijamantni oktahedron unutar srčane čakre, prihvaćajući pojačani osijećaj svoje multi-dimenzionalnosti. Prekrasno, dragi moji. A sada, vi ulazite u to Sada, razumijevanje, prisjećanje, mudrost i znanje o dubokoj povezanosti sa Kozmičkim Srcem Majke/Oca Boga kroz ovaj prekrasni Dijamantni Plamen Čistoće. A sada vi aktivirate srebrni Kozmički Kristov Holografski Disk Svijetlosti odgovarajući četrnaestim Zvijezdanim Vratima Portala Svijetlosti kroz tijelo i kroz energetsko polje, kroz kralješke i kroz odgovarajuće energetske centre u tijelu, kreirajući veću eteričku strukturu sa većom razinom protoka unutar zagrljaja Kozmičkog Srca Sve Kreacije i obrasce savršenstva, dragi moji, i znajući da ste u potpunosti u mogućnosti doživjeti sve dimenzije Svijetlosti, sve realnosti Jedinstva, ako tako odlučite.

Prekrasno, dragi moji. Sada ćete pronaći sebe kako ulazite u petnaesta Zvijezdana Vrata Portala Svijetlosti. Koji odgovara Zakonu o Kontinuitetu Svijesti. Sam Univerzum, dragi moji, je kontinuirani i beskrajni proces stvaranja. Sve unutar Jedne Stvarnosti, sve je u stvaranju, povezano je sa svime ostalim; i ta medjusobna povezanost, taj odnos je jedna svijesna povezanost individualnih svijesti sa univerzalnom sviješću, sa vibrirajućom frekvencijom Svijetla- i vi doživljavate sada veći osijećaj tih geometrijskih predložaka Nove Zemlje, ključne kodove, fraktalnu geometriju, numerologiju, i kristalne frekvencije Svijetla. Doživljavate veću razinu svijesnosti Kozmičke Svijesti, dragi moji, spajate se sa većim osijećajem vaše veličanstvenosti i Svijetla kroz Preosvijetljavanje tvoje Voljene Ja Jesam Prisutnosti i mnogih Prosvijetljenih Bića Svijetlosti. I sada, dok držite fokus    na ovom Zakonu o Kontinuitetu Svijesti vi aktivirate petnaesti srebrni Kozmički Kristov Holografski Disk kroz kralješke i spinalni stup dopuštajući da se cerebralna tekućina aktivira ovom novom Sviješću Svijetlosti rekalibrirajući pituitarnu, pinealnu i hipotalamusnu žlijezdu, lijevu i desnu hemisferu mozga, i integrira Božanske Muške i Božanske Ženstvene aspekte vas samih, dragi moji. Prekrasno. Ta rekalibracija će ubrzati i dovesti mnoge od vas u ponovno ujedinjenje srca, do pojedinačnih spajanja blizanačkih  plamenova i kroz vašu grupu duša u većoj razini kolektivnih uzdizanja te multi-dimenzionalne stvarnosti i svih dimenzija Svijetlosti.

A sada, vi otvarate šesnaesta Zvjezdana Vrata Portala Svijetlosti i doživljavate Zakon o Disciplini. Zakon o Disciplini je doista najveći način da postignete mudrost, neovisnost, slobodu i Znanje, jer uključuje predanost svojim ciljevima i svojoj duhovnoj težnji. Predanost zahtijeva svakodnevni fokus biti u svakom Sadašnjem trenutku, i vi znate, dragi moji, da ste spremni na veće razine samodiscipline, ukoliko vjerujete i podržavate Božansko. A sada aktivirate šesnaesti Kozmički Kristov Holografski Disk, taj srebrni Disk Svijetlosti, uzduž spinalnog stupa u pripadajeće kralješke koji vas povezuje sa Putevima Discipline. Ponizni ste u znanju da ste vi uistinu Biće Svijetla Kristove Svijesti hodajući ovim Putem Božanske Ljubavi, i znajući da sav Život takodjer ima tu mogućnost, za sav Život kojem je to prezentirano sa izborom da usklade svoju volju sa voljom Božanskog.

Vi se sada nalazite na ulasku u sedamnaesta Zvjezdana Vrata Portala Svijetlosti kako doživljavate Zakon o Dezintegraciji. Konačno odbacivanje nižih ovitaka i doživljavate I AM Avatar Tijelo Svijetlosti. Ovaj transmutirajući proces otpuštanja starog da bi se napravilo mjesta za novo se sada pojačava u Ovom trenutku, i vi znate da ste konačno na mjestu i doživljavate svoju preobrazbu kao svijetski učitelj, iscijelitelj, vodja i Plamen Božanske Ljubavi u ovom Zlatnom Dobu Svijetlosti. Prekrasno, dragi moji. Kao što sada sidrite i aktivirate sedamnaesti Kozmički Kristov Holografski Disk, taj prekrasni srebrni Disk Svijetlosti, kroz kralješke i spinalni stup, vi možete osijetiti kako vam se tijelo kreće nježno naprijed nazad i lijevo desno  da integrira te frekvencije Svijetla, znajući da je sve Božanski Savršeno i da će ta Ljubav uvijek prevladati. Jednostavno vjerujte i podržite to, dragi moji. Povjerenje i predaja Božanskom.

A sada ste na ulazu u osamnaesta Zvjezdana Vrata portala Svijetlosti dok doživljavate Zakon o Ciklusima. Sve u životu ima prirodni ciklus, dragi moji, i oseku i protok. Napominjemo to sada kako biste znali kao svaki Sada trenutak ima svoj vlastiti savršeni ritam, kako i dan i noć, svijetlost i tama. Dešava se rebalans kada je nečega previše, na ovom Duhovnom Portalu Svijetlosti. Kako doživljavate Zakon o Ciklusima pronalazite više ravnoteže i uravnoteženja unutar plesa sijene i svijetla, obuhvaćajući cijeli niz vaših emocija, obuhvaćajući vas Svijetlom i veličanstvenošću onoga što vi jeste kroz sveti transfigurirajući Plamen Božanske Ljubavi. Vi sada aktivirate osamnaesti Kozmički Kristov Holografski Disk u pripadajuće kralješke uzduž spinalnog stupa.

Dobro, dragi moji. Vi se sada nalazite na devetnaestom Spiritualnom Portalu Svijetlosti koji korespondira sa Zakonom o Vjeri. Zakon o Vjeri je znanje o tome, dragi moji, da ste se suočili sa većom razinom prisijećanja i mudrosti i povjerenja izvan onoga što ste čitali ili vidjeli ili studirali ili čuli. To vas vodi dublje u intuitivne aspekte sebe samih, u Znanje da ste vi ko-kreatori u Društvu Neba, u Znanje povjerenja u same sebe i svoje odluke u svom životu. To je takodjer važno u vremenima izazova imati tu vjeru, dragi moji, tako da takodjer možete doživjeti svoju punu veličanstvenost i Svijetlost ovoga svetog  transfigurirajućeg Plamena Božanske Ljubavi. I vi sada aktivirate devetnaesti Kozmički Kristov Holografski Disk kroz spinalni stup, i ta rekalibracija se sada počinje dogadjati izmedju vaših kralježaka, izmedju cerebralne spinalne tekućine u mozgu, izmedju talamusa, hipotalamusa, hipofize i pinealne žlijezde, izmadju čakri, nadija i axiatonalne linije,  vozite se po toj vjeri, dragi moji, otpustite i oslobodite se tragova razočarenja, percepcije razdvajanja, beznadja ili nedostatka povjerenja, pouzdanja ili predaje Bogu, u Znanju mudrosti koju držite.

I sada, dragi moji, nalazite se u dvadestom dimenzijskom Zvjezdanom Portalu Svijetlosti koji vibrira na Zakonu Fleksibilnosti, okruženi ovim prekrasnim Srebrnim Plamenom Svijetlosti. Ulazite u dublje stupnjeve prihvaćanja gdje ste Sada, otpuštajući strah od promijene ili bilo kojeg percipiranog stresa ili otpora u tijelu, pokrećući tijelo naprijed nazad i sa strane na stranu i osijetite u tim dijelovima unutar tijela percipirani stres i napetost, i ovaj lijepi srebrni Plamen u tim područjima kojima je potrebno iskusiti tvoju Ljubav, tvoje prihvaćanje i tvoje Svijetlo. I ti sada aktiviraš dvadeseti Kozmički Kristov Holografski Disk unutar spinalnog stupa cijelom duljinom sa pripadajućim kralješcima, osijećaš dublji osijećaj protoka kroz tijelo, dublji osijećaj znanja, povjerenja, podrške, prihvaćanja, dragi moji, gdje god bili. Ti prihvaćaš stvari koje ne možeš promijeniti sa hrabrošću da mijenjaš stvari koje možeš putem mudrosti i znanja o sebi kao tom svetom Plamenu Božanske Ljubavi.

A sada, dragi moji, nalazite kako putujete u dvadesetprvi sveti Portal Svijetlosti slijedeći Zakon o Iscijeljivanju. To znači da svatko od vas ima tu moć kanaliziranja energije Chi ili Prane, povezanu sa Kozmičkim Srcem Majke/Oca Boga. I vi samo položite svoje ruke Sada na tijelo i dišite duboko u tijelo, kako doživljavate taj prekrasni Srebrni Plamen Svijetlosti dolazeći dolje kroz krunsku čakru dolje spinom do perineuma centra i gore uzduž tijela i izvan ruku. Kako se ta iscijeljujuća energija aktivira u dlanovima i na čakrama stopala, stavite svoje ruke iznad tijela i iznad područja koja trebaju iscijeljivanje, koja trebaju tvoju Ljubav, znajući da imaš dar iscijeljivanja za sebe i druge, dragi moji. Vi volite sebe, više ne zlostavljajte sebe ili druge; otpustite ovisnosti i misaone oblike nižih tijela koji naglašavaju ove ovisnosti u ovom prekrasnom Portalu Svijetlosti. A sada aktivirate dvadesetiprvi Kozmički Kristov Holografski Disk kroz spinalni stup, kroz nježnost, ljubav, iscijeljivanje i prihvaćanje svakog aspekta sebe, dragi moji, kroz sijenu i svijetlo. I kako doživljavate taj pomak u svijesti vi se povezujete sa I AM AVATAR Sviješću Života, Većim Svijetlom svih probudjenih Radnika Svjetlošću i zvjezdanog-sjemena kroz Jedinstvenu Mrežu Božanske Ljubavi. Pridružile su ti se brojne Legije Svijetlosti iz Visina kako prihvaćaš te energije vjere, iscijeljenja, fleksibilnosti, prihvaćanja, povjerenja i podrške svem Životu na ovom zemaljskom planu. Prekrasno, dragi moji.

Ti sada otvaraš dvadesetdruga Zvijezdana Vrata Portala Svijetlosti. Ta Zvjezdana Vrata Portala Svijetlosti, dragi moji, je povezan sa Zakonom o Grupnim Nastojanjima. Taj zakon definira umnožavanje energije koju ste stvorili prilikom povezivanja sa grupom u nastojanju sa istomišljenicima planetarnih Svijetlosnih radnika, zvjezdanog sjemenja i načina tuširanja. Držanje čistih misli, u fokusu i u Ljubavi, omogućuje tom procesu manifestacije da se razvije i kroz znanje vaših sposobnosti da se razvija, magnetizira i očituje na kolektivnoj razini Strukturiranja Nove Zemlje za cijeli život na ovom zemaljskom planu unutar Kozmičkog Zakona o Slobodnoj Volji, dragi moji. Znajte da je ova energija pojačana eksponencijalno, pa čak i ako vi radite sami sebi, dragi moji, izvan fizičkog bića okružujući druge, kada se povezujete kroz Jedinstvenu Mrežu jedni sa drugima na razini duše i sa Prosvijetljenim Bićima Svijetlosti iz Visina, tu ne postoji ništa što ne možete učiniti, za najveće dobro svih, kako bi se osigurao pravedan ishod, samilost, ljubav i praštanje, kroz uvide i razumijevanje. Ukoliko je ovdje bilo što, dragi moji, što je potrebno kreirati, magnetizirati, da se očituje unutar vlastite realnosti, samo vidite sebe povezanim sa tim istomišljenikom koji drži sličan fokus koji donosi pobjeda-pobjeda situaciju. Najviši rezultat za dobro svih. Osobno, i na kolektivnom nivou, ti si sposoban da kreiraš promijene ukoliko se spojiš sa Grupom I AM Avatar Sviješću Svijetlosti, dragi moji. I sada, ti doživljavaš aktivaciju dvadesteidrugog Kozmičkog Kristovog Holografskog Diska kroz spinalni stup i pripadajuće kralješke i počinjete da mičete tijelo naprijed nazad, od strane do strane, doživljavajući dublji nivo te rekalibracije kroz cerebralnu spinalnu tekućinu, kroz pituitarnu žlijezdu, hipotalamus, pinealnu i talamusnu žlijezdu. Vi unosite povećanu Izvor Svijetlost kako se budite na većem stupnju Spiritualnih Zakona, i kako možete raditi sa tim, dragi moji. Dobro.

I sada se nalazite na dvadesettrećim Zvijezdanim Vratima Portala Svijetlosti, koji drži Zakon Pravde. Zakon Pravde je znanje da će pravda uvijek prevladati, dragi moji. Klatno ljuljačke se ljulja izmedju karmičkih aktualnosti i Kristovih Timelines, dolazeći u točku neutralnosti kako se Univerzum uravnotežuje u pravdi, sa božanskom voljom, u znanju da ste vi Ljubav. I to vam omogućuje sada, dragi moji, dublji smisao ove duhovne energije ratnika, ovog Duhovnog Ratnika Svijetlosti koji drži Mač Svete Istine. Kada se pozitivna ljutnja aktivira, to nije učinjeno iz krivice, srama ili neopraštanja. Ukoliko biće drži fokus percipirane nepravde, i usmijeri nepravdu kroz osnaživanje i suosijećanje, kroz izražavanje, kroz dinamičnu ispravnu akciju, i kroz svoj glas, dragi moji, a to je ono što se sada dešava svima vama- vi ćete uvidjeti kako rastete snažniji, kroz izražavanje samih sebe, u pouzdanje i znanje da to može biti učinjeno s ljubavlju, tako da ste uvijek u integriteu, i uvijek uskladjeni kroz Srce Majke/Oca Boga. A sada, dragi moji, vi aktivirate dvadesettreći Kozmički Kristov Holografski Disk, taj prekrasni srebrni disk unutar spinalnog stupa, uzduž kroz pripadajuće kralješke dopuštajući sebi da potpuno povratite svoju moć, izričaj i izražavanje svojih duhovnih stvarnosti. Dobro.

I sada, vi se nalazite na dvadesetčetvrtim Zvijezdanim Vratima Portala Svijetlosti. Taj Portal drži energiju Zakona o Čudima. Zakon Manifestacije sub-atomskih čestica Svijetlosti i atoma odredjuju se kroz tvoju projekciju svijesti Svijetlosti, kroz vašu moć volje i vizualizacije. To su prirodna zbivanja, dragi moji, ona djeluju u okviru unutarnjeg kozmosa svijesti. Vi imate osijećaj svoje sposobnosti, kroz ove niti misaonih oblika, spiralnih vrtloga Svijetlosti, i povezivanjem sa planovima Iluminirajuće Istine i vašom Voljenom Ja Jesam Prisutnosti, vaše sposobnosti da doživljavate čuda u vašim svakodnevnim životima- povjerenje i podržavanje ovoga, dragi moji. Dobro. Vi sada sidrite i aktivirate dvadesetičetvrti Kozmički Kristov Holografski Disk  unutar pripadajućih kralježaka i uzduž spinalnog stupa, pokrećući snažno tijelo da prihvati ove frekvencije, sa znanjem te aktivacije, sa znanjem te iluminacije, i tvoje mogućnosti da da raspustiš i preobraziš, i da prihvatiš sve što je.

Dobro. Možete se naći kako ulazite u dvadesetpeta Zvijezdana Vrata Portala Svijetlosti. Ovaj Zakon  je, dragi moji, Zakon o Predaji , i sada ste umotani u prekrasni srebrni Plamen Iluminacije i Preosvijetljeni od Plejadskih Izaslanika Svijetlosti kojima se predajete u povijerenju i vjeri u Boga. Znate, dragi moji, da nikada niste bili napušteni- znate da oni koji su u predaji Sebi iskusili su svoju pravu prirodu, vašu punu veličanstvenost i Svijetlost. Kada uistinu vjerujete, kada doista znate da ste Ljubav, vi ćete i doživjeti Ljubav Svega Stvorenog, i znati i vjerovati da ste uistinu Preosvijetljeni i vodjeni od vaše Voljene Ja Jesam Prisutnosti u ovom Zlatnom Dobu Svijetlosti, i Preosvijetljeni od Majke/Oca Boga i mnogih Prosvijetljenih Bića Svijetlosti koji osvijetljavaju tvoj Put Svijetlosti za vas uvijek, i taj put je kroz spajanje vaših Božanski  Muških i Božanski Ženskih Duhova. Jer kada ste u mogućnosti vidjeti Majku i Oca u sebi, kao roditelje pune Ljubavi, koji nježno vode negativni ego kao dijete, ljubeći ih sa disciplinom, sa vjerom, sa uvjerenjem, sa pouzdanjem, to je ono što vi zovete, dragi moji- povijerenje, i prepustite se životu- povjerenje i predaju Majci/Ocu Bogu. Imati vjeru i znati da si Božanski Savršen u svakom Sadašnjem trenutku, ulazeći uvijek dublje u Kozmičko Srce Majke/Oca Boga. Vi sada aktivirate dvadesetipeti Kozmički Kristov Holografski Disk, ovaj srebrni disk, uzduž spinalnog stupa, u pripadajuće kralješke uzduž spinalnog stupa. Ova rekalibracija donosi veći osijećaj znanja da ste na pravom putu kako doživljavate osobni osijećaj ovog Zakona o Predaji, dragi moji. Dobro.

A sada, dragi moji, vi uzimate dvadesetšesta Zvijezdana Vrata Portala Svijetlosti. Ovaj Portal Svijetlosti aktivira u Strukturu Nove Zemlje koji doživljavate unutar svojih svetih srca, povezujući se sa Svijetlosnim radnicima i zvjezdosijemenjem, koji vas Preosvijetljuju i hodaju sa vama ovaj put, dragi moji. Ovo je Zakon o Nesudjenju- Univerzalni Um ne sudi, kao što znate, u skladu sa Zakonom o Ravnopravnosti vaša presuda privlači presudu u jednakoj mjeri. Nema osudjivanja, dragi moji, kao što smo vam to rekli- krećete se kroz karmičke aktualnosti i aspekte svijesti žrtve i proganjanja da bi sami sebe upoznali kao  Ljubav, na ovom planu polarnosti. Ali Kristova Aktualnost i Put Božanske Ljubavi je takodjer kreirana od mnogih od vas, kako ulazite u Ljubav i Opraštanje, kako dolazite na mjesto čistoće, i nevinosti, dolazeći kući, u svojim srcima, i to će vam donijeti veću razinu radosti- i dopustite da vas jednostavno oslobodimo samo-osudjivanja, i sudjenja drugima. Ovdje nema dana obračuna, ali je zapravo uvijek balansiranje i ravnanje polariteta, i ovaj ples će vas uvesti u veću ravnotežu najviših aspekata svijesti i Svijetlosti kako primate ovaj sveti transfigurirajući Plamen Božanske Ljubavi, i hrabrosti koju ste imali kroz svoje prije-rodjenja ugovore. Ako se i vi slažete, tada te karmičke aktualnosti je potrebno privesti kraju, jer nisi očišćen samo za sebe, već za cijelo čovječanstvo i ti si kreirao ovaj Put Božanske Ljubavi, a to nije bilo lako- to je bilo vrlo izazovno za mnoge od vas, ali sada znaš da si miran u duhu i srcu, i te su lekcije postale razumljive, i ukoliko ste došli do većeg cijenjenja i voljenja sebe, to je ono što trebate proširiti na druge. Jedna od najvećih lekcija koju možete dati sebi je otpustiti samo-osudjivanje i manje-je bolje svijesti, dragi moji. A sada doživljavate ovaj dvadeset-šesti Kozmički Kristov Holografski Disk kako se aktivira unutar spinalnog stupa kroz pripadajuće kralješke, što dopušta rekalibraciju, to je fluidni tijek energije i pokret za oslobadjanje stare stanične memorije i uvjetovanja koja kreiraju ovaj osijećaj sudjenja i manje-je bolje svijesti. Prekrasno, dragi moji.

A sada, vi doživljavate dvadeset-sedma zvjezdana Vrata Portala Svijetlosti. Ovaj Portal drži Zakon o Karmi, prirodne principe uzroka i poslijedice. I dragi moji, vi razumijete cikluse svih stvari, koji odredjuju kauzalnost i učinke u svakom slučaju, kada se koristi sa sviješću i razumijevanjem. Vi ste u mogućnosti pronaći sklad i ravnotežu kroz znanje, mudrost i razumijevanje ovog univerzalnog zakona. Znajući na koji način proizvesti željene učinke u svom životu. Ući ćete u dublji prostor milosti, procijene, razumijevanja, iluminacije, uvida i mudrosti Božanske Ljubavi, dragi moji. Kada razumijete principe Zakona Karme , uzroka i poslijedice, pre-rodjenja ugovora o kojima smo govorili, osobne energije koju ste izdali u tim susretima sa drugima.

To je poznato, u najvećem dijelu, karmički prijatelji su u redu, jer oni djeluju sa trenutnom razinom svijesti koju imaju. Tu je takodjer mogućnost izvedena u rokovima, devijacija duše kroz njihovu osobnu slobodnu volju. Te devijacije, dragi moji, nisu dio pre-rodjenja ugovora ili ugovora duša, i ti sa kojima doživljavate ta dogadjanja generalno ne dolaze iz vaše grupe duša, ili monadičke grupe. Ti karmički dogadjaji će priključiti karmu samo toj uključenoj duši, a duša koja je doživjela  takvu karmu koja joj nije potrebna za rast duše će eskalirati na veću razinu Božanske Svijetlosti. Ovdje je uvijek balans u Univerzumu, dragi moji. Govorili smo vam jednostavno o mnogim karmičkim prijateljima koji su srodne duše. Bića velike ljubavi, poput vas samih, na razini duše, i kada ste spremni iskusiti oprost i ove Ljubavi, vi ćete doista iscijeliti sve rane koje imate kako doživljavate rebalans vaših Božanski Muških i Božanski ženskih Duhova.

Sada se nalazite na dvadeset osmom Duhovnom Portalu Svijetlosti slijedeći Zakon o Intuiciji. Zakon o Intuiciji, dragi moji je slijedjenje vodjenja vašeg Višeg Sebstva, i vaše Voljene Ja Jesam Prisutnosti, kako hodate Putem Božanske Ljubavi povjerenja u osobnu mudrost i intuiciju, koja više ne ovisi o mišljenju drugih u bilo kojem smislu vašeg identiteta i samo-izražavanja. To je dio zagrljaja ega, unutar djeteta, to je dio obgrljavanja cijelog niza svojih emocija, i zagrljaj i integracija svoje voljene Ja Jesam Prisutnosti i aspekt svijesti Duše. Kada udjete u moć, mudrost, prosvijetljenje i Božansku Ljubav i postanete sustvaratelji u Društvu Neba- učitelji, voditelji i način tuširanja, ono što vi jeste, dragi moji, vi ste vodili druge kroz svoja vlastita iskustva, vaša osobna učenja, i vaš vlastiti život, u viši izražaj božanstvenosti kroz vlastite postupke, kroz vašu vibraciju i kroz vašu ljubav. Otpustite potrebu da da doživljavate sebe kroz druge, oslanjajući se samo na poznate aspekte unutar vašeg srca, i vašu mogućnost da budete u službi drugima ako izazivate i kreirate promijene jednostavno kroz svoju energiju i Ljubav. Vi sada doživljavate dvadesetiosmi Kozmički Kristov Holografski Disk kako se aktivira uzduž spinalnog stupa, aktivira u pripadajućim kralješcima, rekreira nove realnosti kroz čakre, Fibonacci vrtnju, pridruživanje , i Portal Svijetlosti. Vi osjećate energiju kako se proširuje u ovom prekrasnom srebrnom Plamenu Iluminacije, ulazeći u dublji osijećaj vaše vlastite energije, vaše veličanstvenosti i vašeg Svijetla. Dobro.

A sada, dragi moji, pronaći ćete sebe na dvadesetidevetom Duhovnom Potralu Svijetlosti koji slijedi Zakon o Strpljenju.Zakon o Strpljenju je važan, dragi moji , jer se ulazi u veći osijećaj ne-vremena, u uvijek prisutan vječni trenutak Sada, ali je tu i znanje da    taj viši dimenzionalni frekvencijski pomak je način da se percipira kroz osijetila vremena iz 3D perspektive, a to može kreirati nestrpljenje i osijećaj 'da se ništa ne mijenja'. Trenutak prije no što se sve promijeni u momentu. Imate bezbroj trenutaka u vremenu, dragi moji, i svaki izražava Kreatora u svijasti, ponekad u Svijetlosti, a ponekad u percepcijama tame, ali sve je u zagrljaju u Srcu Stvoritelja u raznim aspektima Stvaranja- te duge Kreacije Ljubavi. I u vašim sadašnjim okolnostima, ako trebate istinski pomak u svojim životima u ovom Sada trenutku, zagrlite ga, prihvatite ga, Ljubite ga, dajte mu glas, i imajte strpljenje. Strpljenje će očitovati sve dublje vrline- imati razumijevanje, ne samo znanje. Imati iskustvo i mudrost i znanje ući u prosvijetljenje u vašem savršenom trenutku Sada. Vi sada doživljavate sebe aktiviranog ovim dvadesetdevetim Kozmičkim Kristovim Holografskim Diskom kroz Preosvijetljavanje Plejadskih Emisara Svijetlosti. Sada se aktivira dužinom pripadajućih kralježnjaka spinalnog stupa, vi možda mičete svoje tijelo naprijed nazad, sa strane na stranu, zagrljeni i voljeni, u prihvaćanju da ste pomaknuti u znanje o sebi kako taj transfigurirajući Plamen Božanske Ljubavi, procvijetava u veću razinu veličanstvenosti i Svijetla kroz svako iskustvo koje ste izabrali, imate ili će doći u vaše energije.

A sada, dragi moji, vi ste podignuti u trideseti petodimenzionalni Portal Svijetlosti, slijedeći Zakon o Savršenstvu. Zakon Savršenstva, dragi moji, govori vam da je svatko i sve je bezuvjetno božansko savršenstvo. U ovoj naizgled nesavršenosti, postoji samo savršenstvo. Iz 3D perspektive vi ne vidite to kodiranje Kreacije, ali kada se uspijete pokrenuti u viši stupanj službe gledajući kroz svoje Majstorske Oči prepoznat ćete savršenstvo unutar naizgled nesavršenosti. Podići ćete sebe na viši stupanj službe, živjeti svoj život mnogo nježnije, voljenije, kompletno podržan od Božanskog, proširiti savršenstvo vaše Višeg sebe i budućeg sebe kao Jedno, Jedno sa Majkom/Ocem Bogom, Jedno sa svim Životom. A sada doživljavate trideseti Kozmički Kristov Holografski Disk kako se aktivira uzduž spinalnog stupa u pripadajuće kralješke i osijećate proširenje ulazeći sve dublje i dublje u Kristovu Svijest. Imate osijećaj sebe procvalog na viši stupanj vaše veličanstvenosti i Svijetla, u znanju da sve što izaberete je dar Kreatora, za vas da dodjete u samoprosvijetljenje i mnogo, mnogo, mnogo staza nakon toga, dragi moji. A to se dogadja za sve vas- vi ste povezani u Grupu I AM Avatar Svijest, ubrzavajući svoje putovanje, ubrzavajući vožnju, što može biti neugodno kroz čišćenje starih energija i karmičkih uzoraka, ali pričekajte, dragi moji, zadržite vizije, zadržuite vjeru, zbog ovoga kolektivna svijest se spušta na Zemlju i sav njen život.

A sada, dragi moji , pozivamo vas da doživite aktivaciju i integraciju poslijednja tri portala od 33 Portala Svijetlosti, koji su aktivirani kroz Predloške Nove Zemlje I Preosvijetljeni od Pleiadskih Emisara Svijetlosti u ovoj svetoj 2014. godini, kreirajući mape, nova kodiranja, u energijama Nove Zemlje Božanske Ljubavi. Sada ćete pronaći sebe na tridesetiprvom Portalu Svijetlosti kako doživljavate Zakon Manifestacije. Kao što znate, dragi moji,  kada ste centrirani i fokusirani, i kroz Energiju Vašeg Višeg Uma i energiju vašeg prekrasnog srca, kada držite čiste misli i vjerujete sa namjerom i fokusirate na realnost koju ko-kreirate, to dolazi u stvarnost. I unutar ovog Portala Manifestacije vi donosite u fokus ono što se ko-kreira i manifestira sa Društvom Neba, i znajte takodjer da možete raditi sa odredjenim simbolima, zvukovima, tehnikama i postupcima koji će vam omogućiti veću razinu manifestacije, više ljubavi, ili radosti, ili mira, unutar vašeg energetskog polja. A kroz prakticiranje ćete ući u dublji osijećaj ljubavi unutar svojih srca, i mogućnosti da menifestirate kao Majstorsko biće i ko-kreirate sa Društvom Neba. Kako doživljavate dublji  smisao ovog Zakona O Manifestaciji Svijetlosti, dragi moji, tridesetiprvi Kozmički Kristov Holografski Disk se aktivira ui odredjenim kralješcima spinalnog stupa i možda ćete pomicati tijelo naprijed nazad, sa strane na stranu za dublju integraciju ovog svetog Kozmičkog Kristovog Holografskog Diska koji se uskladjuje sa većim smislom ovog Zakona o  Manifestaciji kroz moždanu spinalnu tekućinu, čakre, i nadije i energetsko polje. Prekrasno, dragi moji.

A sada, kako doživljavate tridesetdrugi petodimenzionalni Portal Svijetlosti uvedeni ste u Zakon Sadašnjeg Trenutka. Kao što vam je poznato, dragi moji, vrijeme ne postoji- ono što nazivamoprošlost i budućnost nije stvarnost, osim u vlastitim mentalnim konstrukcijama, konvenciji misli i jezika koji stvaraju percepciju vremena. Uistinu, imate samo i ovaj Sadašnji trenutak. Kada prakticirate prisijećanje da postoji ovdje samo ovdje i sada, možete otpustiti tjeskobu o onome što će možda doći, ili o onome što je bilo. Jednostavno, centrirajte sebe u Sadašnjem trenutku, usporite, pronadjite veći osijećaj mira, krećući se polako, nježno, voljeno, budite u potpunosti prisutni u Sada, dragi moji. A sada doživljavate tridesetidrugi Kozmički Kristov Holografski Disk kako se aktivira unutar spinalnog stupa i kralježaka, produbljujući taj osijećaj i znanje Zakona o Sadašnjem Trenutku. Prekrasno, dragi moji.

Na kraju, sada možete iskusiti tridesetitreći Duhovni Portal Svijetlosti. Kako ulazite u taj duhovni portal Svijetlosti osijetite Zakon Jednoga, ima dublji smisao kao biti Jedan sa Majkom/ocem Bogom, i Jedno sa svim životom, a još uvijek doživljavati induvidializaciju i induvidializaciju vaše jedinstvene energije, vašeg jedinstvenenog komadića puzle, i vaše veličanstvenosti i Svijetla. I ono što unosite u kolektivno razumijevanje refleksije Zakona Jednog je reflektirano u vašoj realnosti, u zagrljaju drugih kao aspekta sebe; otpuštajući prosudjivanje, ulazak u srce ljubavi, u poštovanje, u čast, u odnosu i uvažavanju sebe i drugih, bez obzira na njihovu razinu Kozmičke svijesnosti Svijesti. Vi prihvaćate sav život kao Jedan, kao aspekte Jednog, ili ako želite, vi ste Jedno. I vi sada doživljavate tridesetitreći Kozmički Kristov Holografski Disk kako se aktivira dužinom spinalnog stupa i odgovarajućih kralježaka, dublju aktivaciju svih 33 Kozmičkih Kristovih Holografskih Diskova stvarajući mapu Kodiranja Nove Zemlje za svakog od vas, dragi moji. I kako sada koristite ovu energiju izvan Jedinstvene Mreže Božanske Ljubavi, omatate Majku Zemlju i sav njen život ovom predivnomSrebrnim Plamenom Iluminacije vi aktivirate te Duhovne kvalitete tih 33 Zvijezdanih Vrata Portala Svijetlosti unutar Jedinstvene Mreže Božanske Ljubavi, a sada u Majčine Zemaljske primarne čakre, a sada, u Kristalne gradove Svijetlosti, dopuštajući da ove informacije budu dostupne svom životu, dragi moji. Prekrasno.

A sada, vi doživljavate Dijamantni Plamen Trancedencije, Malchizedekove Svijesti, aktivirate unutar svog srca i unutar srca cijelog čovječanstva. A sada, Dijamantni Plamen Melchizedekove Svijesti se aktivira unutar Kristalnih Gradova Svijetlosti, inicijalno sada, u Sedona Kristalni Grad Svijetlosti, a odatle svakom Kristalnom Gradu Svijetlosti. Prekrasno, dragi moji.

Želimo vam reći da su se Kristalni Gradovi Svijetla aktivirali i realizirali puno dublje sada na ovoj svetoj zemlji, i mogućnost doživjeti Sedona Kristalni Grad Svijetlosti u fizičkom, dragi moji, on je upravo iznad vas u ovom svetom mjesecu Decembra 2014.

A sada, pronalazite sebe natrag u svetom prostoru, uzemljujete se još jednom u energije Majke Zemlje, držite tu vezu otvorenom za sva iluminirajuća Bića Svijetlosti iz Visina i vaše Voljene Ja Jesam Prisutnosti. Zahvaljujemo vam na vašoj službi, radu, dragi moji, i dajemo blagoslove-i sa tim smo vas obdarili najčarobnijim danom.

.be">
.be

            15. Zraka-Treća Kozmička Zraka

Treća Kozmička Zraka ili petnaesta Zraka jeZraka Galaktičke Službe. Usmijerena je preko Sirijanske Arkandjeoske Lige Svijetlosti., prekrasne srebrno-zlatne boje.

Boja: srebrno-zlatna.

Kozmički čakra centar: 6. dimenzijski portal 2,4 stope iznad krunske čakre.

Zvijezda: Sirius.

Sa njom doživljavate svoju Jedanaestu Inicijaciju i Galaktičku Kristovu Svijest. Petnaesta zraka predstavlja svih dvanaest Planetarnih Zraka sa naglaskom Monade na Devetoj Zraci Najviših Potencijala., što će aktivirati vaše Svijetlosno Tijelo na frekvenciju šeste dimenzije, i ukoliko je uspiješna u kretanju kroz granice 6.dimenzije ući ćete u Sijedište Uzašašća na Siriusu. Kroz odgovarajuće Galaktičko Vijeće Dvanaestorice poduzet će se Jedanaesta Inicijacija spajanjem sa Monadom Svijesti 1 000 000 Zraka Duše, vašom Monadom Multi-dimenzionalnog Sebstva, kao i sidrenje čakri 151-200.

Ova Zraka donosi sa sobom mudrosti inteligencije, Sjaj, istinoljubivost, jedinstvo, snagu, disciplinu, neograničeni potencijal, ravnotežu, blagost, suosijećanje, hrabrost, mudrost, manifestaciju, usmijerenu organizaciju, ko-kreiranje, Galaktičku Službu, pobožnost, iskustvo Grupne Kolektivne Galaktičke Kristove Svijesti i ponovnog ujedinjenja sa Sirijanskom Arkandjeoskom Ligom Svijetlosti.

Ova Zraka se odnosi na svetu geometriju ploda života. U ovoj početnoj razini imate mogućnost fizički aktivirati svoju sedmu i osmu nit DNA.

Ova Zraka dublje povezuje sa Redom Melchizedeka i ukoliko joj se osijećate jače privučeni, često govori o Visokim Svećenicima Reda Melchizedeka i Sirijanske Arkandjeoske Lige Svijetlosti iz Velikog Bijelog Bratstva, a njezino učestalo korištenje na emotivnom, mentalnom i/ili fizičkom tijelu govori o osobi koja je doživjela mnoga učenja iz Hramova u Drevnom Egiptu i Atlantidi.

Ova Zraka donosi sa sobom mogućnost pojačane svijesno fokusirane aktivnosti Svijetlosti koje mogu biti uključene iz Galaktičke razine službe na ovom planetu, do osme dimenzijske razine, posebice, koje imaju fokus na duhovnim i znanstvenim principima, rad sa Metatroničkom Svijesti i super-elektronima.

Kroz energije ove Zrake Božanske Energije preko elektrona pune vaše fizičko tijelo energijom, čime integriraju pojmove koji potencijalno mogu biti očitovani na vašoj fizičkoj zemaljskoj razini.

Kroz ovu Zraku je moguća visoka razina manifestacije i materijalizacije i ima izvanredan utjecaj na rad matematičke    i glazbene perspektive. Proširuje  tjelesne i energetske harmonike frekvencije zvuka kroz visoke kose tonove koji se ispoljavaju kroz sluh ili vizualno prikazima svete geometrije. Sirijanska Arkandjeoska Liga Svijetlosti je Čuvar ove Zrake koja je najljepša po iskustvu, čarobna povezujuća zraka koja potpomaže manifestaciju negraničenog potencijala Sebstva.

Potiče zdravo korištenje nuklearne energije u skladu sa Božanskom Voljom. Promiče sklad i dobru volju medju narodima i civilizacijama. Prizvana od Svijetlosnih Radnika može promijeniti svijest skupine koja namjerno manipulira drugima.

Mp3 download www.pleiadianlight.net/free-downloads

Transcribe http://www.pleiadianlight.net/12-pyramids-of-light-january…/

 

     Dobro došli, moji dragocijeni prijatelji i obitelji. To je Anrita Melchizedek, poželjela bih vam dobrodošlicu na naš prijenos u siječnju u ovoj trećoj godini ovog Zlatnog Doba Svijetlosti. Dakle, iz perspektive zraka, u ovoj 2015. godini radimo sa kozmičkim zrakama Galaktičke Službe i tom prekrasnom petnestom zrakom Galaktičke  Službe, koja je Preosvijetljena od Sirijanske Arkandjeoske Lige Svijetlosti i to je srebrno-zlatni plamen Svijetlosti. Tako je, sada ćemo na trenutak imati osijećaj da smo uvijeni ovim prekrasnim srebrno-zlatnim plamenom Svijetlosti - vidite ga  aktiviranog u srčanoj čakri, a sada kroz svaku pojedinu čakru, te uzdižući te na galaktičku razinu Kozmičke Kristove Svijesti, povezujući te sa Sirijenskom Arkandjeoskom Ligom Svijetlosti, mnogim legijama Svijetlosti iz Najviših Visina, i sa šestodimenzionalnom razinom Kozmičke Kristove Svijesti povezujući te sa tvojim Višim Sebstvom Svijetlosti i sa svih dvanaest Zraka Duše sa kojima si ujedinjen.

     Kako se taj prekrasni srebrno-zlatni plamen Svijetlosti sada nastavlja širiti kroz svaku tvoju čakru i okružujući tijelo i tvoje energetsko poljeI vi imate osijećaj povezivanja i spajanja sa svim svijetlosnim radnicima i zvijezdanim sijemenjem i svim Iluminiranim Bićima Svijetlosti iz Najvećih Visina, kroz Ujedinjenu Mrežu Božanske Ljubavi, kroz Solarnu Mrežu Božanske Ljubavi, kroz Medjuzvijezdanu Mrežu Božanske Ljubavi, i sada Galaktičku Mrežu Božanske Ljubavi, podižući svoju svijest u ovu kristalnu matricu Božanske Ljubavi, Ujedinjenu Svijest, kao Jedno Ujedinjeno Kozmičko Srce. I imate osijećaj uzemljenja sada u kristalno srce Majke Zemlje, i kako Majka Zemlja sada šalje svoju Ljubav nazad kroz vaš uzemljujući kabel u tvoje tijelo i energetsko polje. Vi samo dolazite u dublji osijećaj smisla ove veze i bivanja na ovom svetom dragulju, planeti Zemlji, kao taj sveti transfigurirajući plamen Božanske Ljubavi, kao Majstorsko Biće Svijetlosti, kao duša volonter Majci Zemlji i svem njezinom Životu.

     Dišite duboko u tijelo, neka se donji dio trbuha proširuje kako udišete, stežući donji dio trbuha kako izdišete. Centrirajte se i uzemljite, i osijećajte sebe čvrsto unutar tijela, polako usporavajte, imajući osijećaj jednostavnosti i lakoće u ovom trenutku Sada, otpuštajući ono što je došlo, i otpustite sve ono što će doći. Jednostavno dišite u Svijetlu Stvaranja i tog prekrasnog srebrno-zlatnog plamena Galaktičke Službe. Ovaj prekrasni plamen Galaktičke Službe pomaže nam u ovoj svetoj godini 2015. prije svega u iscijeljivanju naših odnosa, a u isto vrijeme ponovno uravnoteživanja naših Božanskih Muških i Ženskih Arhetipova i većeg osijećaja naše Svete Seksualnosti, sa većim osijećajem svrhe, uskladjujući nas u naš izvorni Božanski nacrt, donoseći veći osijećaj radosti i svrhe, uskladjujući nas sa našim izvornim osmo-staničnim nacrtom. Omogućujući veću razinu obilja, manifestacije i magnetiziranja, kao i re-ujedinjenje sa našim klasterom Duše, sa Našom Braćom Duše i Sestrama Duše, srodnim Dušama i Blizanačkim Plamenom, kako doživljavamo spajanje i integraciju našeg Višeg Sebstva Svijetlosti, i sa Grupom I AM Avatar Nacrtom i Adam Kadmon Tijelom Svijetlosti.

     Ovo je godina inicijacija Sirijanske Arkandjeoske Lige Svijetlosti koji rade sa mnogim Učenjima Škola Misterija, Redom Melchizedeka, i uvode nas u veći stupanj Znanja o sebi, kao Melchizedekovih Ambasadora Svijetlosti, u više razine inicijacija. Mnoge od tih Inicijacija koje smo iskusili u 2014. su bile možda jedne od najdubljih razina izazova koje smo doživjeli uvodeći sebe u veću razinu našeg procvata, naše veličanstvenosti i našeg Svijetla. Ova godina će teći sa većom razinom radosti, jednostavnošću i mirom i obiljem, kako smo se obavezali tom Putu Bpžanske Ljubavi, kako vjerujemo i podržavamo Božansko.

     Dakle, arhetipovi povezani sa ovim zrakama su od boga/božice, magična nevinost djeteta i pronalazača. Bog/božica znaju njihovu moć rodjenja Kreacije Svijetlosti. Pod utjecajem ove petnaeste zrake Boga/božice arhetipa jako je povezano sa njegovom ili njezinom senzualnošću, ne samo u izravnom korištenju seksualne energije, već i razumijevanja Tantre-Unije sa Bogom. Arhetip boga/božice pronalazi ravnotežu Božanski Muških i Božanski Ženskih Duhova i vrlo je moćan, pun ljubavi i mudrosti, doživljavajući tu re-uniju sa Sebstvom i drugima kojima hodamo putem karmičkih vremenskih linija i Kristovom Vremenskom Linijom kroz iscijeljenje rana naših odnosa sa muškarcima i ženama. To je zbog toga, poznavajući naše vlastite boli razumijet ćemo i bol drugih i moći ćemo doživjeti veću razinu praštanja, sućuti i Ljubavi, kao i razumijevanje, na Višoj Razini Svijetlosti, da je duša sa kojom smo doživjeli brojne izazove, ili tih duša, Ljubav je vrlo skupocijena.

     Čarobna nevinost djeteta se aktivirala kada smo prihvatili ranjeno dijete i negativni ego, kako razumijemo povrijedjeno dijete/negativni ego je prolaz u Kraljevstvo Majke/Oca Boga, naša nevinost, naše Svijetlo. I kao što smo prihvatili i prigrlili sve aspekte sebe, kao što smo dublje došli u ljubav prema sebi i samo-njegovanje i samo-poštovanje, uskladjujemo se u osmo-stanični nacrt, pronalazeći veću razinu radosti u našim životima.

     I pronalazač, pod utjecajem ove zrake, radi sa svetom geometrijom, sa bojama, sa zvukom, sa duhovnim znanstvenim načelima, donoseći kroz stare „nove“ tehnologije, doživljavajući veću razinu obilja, manifestacije i materijalizacije.

     Dopustimo sada pomak u prijenos sa Stariješinama, spajanjem sa Sirijanskom Arkandjeoskom Ligom Svijetlosti, da bismo bili odvedeni u  početku u Veliku Bijelu Ložu eteričkog Siriusa da bismo mogli doživjeti veći osijećaj iscijeljenja naših rana, kao i dublji smisao spoznajući sebe kao Inicijata Svijetlosti. Počnimo jednostavno stavljajući ruke na svoje srce, i recite sebi „Volim te“ izgovarajući sada svoje cijelo ime, „Volim te, Volim te.“

     Dobro došli, dragi moji, veliko mi je zadovoljstvo biti sa vama u ovome Sada trenutku, u ovoj prekrasnoj svetoj godini 2015. kako ulazite u dublju razinu svoga prisijećanja kao Inicijata Svijetlosti, i mogućnosti iscijeliti svoje rane svojih odnosa, te upoznati sebe sa ovim svetim transfigurirajućim plamenom Božanske Ljubavi i Majstorskog Bića Svijetlosti. Kako smo se spojili sada sa Sviješću Sirijanske  Arkandjeoske Lige Svijetlosti , pozivamo vas da ukoračite u ovo predivno srebrno-zlatno vanjsko  Merkaba Vozilo Svijetlosti. Ovo vozilo Svijetlosti, dragi moji, drži vaš jedinstveni potpis iz šestodimenzionalne perspektive, i ti džepovi dimenzionalnih vremenskih nabora doživljavate u ovom kvadarnatu galaksije pojačano kroz ovu galaktičku vezu i Sirijanskom Arkandjeoskom Ligom Svijetlosti. Kako sada ulazite u to prekrasno srebrno-zlatno vanjsko Merkaba Vozilo vidjet ćete kako sada putujete kroz Mreže Božanskog Svijetla, kroz Portale Svijetlosti unutar i oko Jedinstvene Mreže Božanske Ljubavi, putujući sada kroz planetarnu Mrežu Božanske Ljubavi, Solarnu Mrežu, Medjuzvijezdanu Mrežu Svijetlosti, i sada se nalazite na šestodimenzionalnoj razini unutar eteričkog plana Siriusa.

     Sada ulazite u Veliku Bijelu Ložu unutar etričkog Siriusa, pozdravljeni i u dobrodošlici od Sirijanske Arkandjeoske Lige Svijetlosti i mnogih članova Reda Melchizedeka. Kroz Učenja Svijetlosti, učenja Misterijskih Škola , doživjeli ste mnoge ashrame Svijetlosti u Velikoj Bijeloj Loži i to je za mnoge od vas poznato mjesto, dragi moji. Vidite geometrijske treperave oblike, oblike i boje koje se spajaju, počinjete osijećati frekvencije unutar vlastitog tijela, počinjete se premiještati u tu veću dimenzionalnu frekvenciju svijetlosti, u veći stupanj uskladjenosti sa Kozmičkim Srcem Majke/Oca Boga, i osobito se spajate sa Sirijanskom Arkandjeoskom Ligom Svijetlosti.

     Postoje mnoga bića koja su vam poznata, dragi moji, i vi ste jednostavno dobro došli i dočekani i inicirani u Svijetlost, sada sa Sirijanskom Arkandjeoskom Ligom Svijetlosti kako se nalazite u toj centralnoj Piramidi Svijetlosti koja zrači energetskim frekvencijama petnaeste zrake Galaktičke Službe. Možete dopustiti tim energetskim frekvencijama da aktiviraju šestodimenzionalni portal Svijetlosti 2,4 stope iznad krunske čakre. I kako se taj prekrasni srebrno-zlatni plamen Svijetlosti sada aktivira on se pomiče kroz više čakre, kroz petodimenzionalni portal 0,6 stopa iznad krunske čakre, četverodimenzionalni portal 0,02 stope iznad krunske čakre, u krunsku čakru, i sada kroz svaku pojedinu čakru, i ono što on radi upravo sada, dragi moji je, da jednostavno pojačava tvoju Svijetlosnu vibraciju i u isto vrijeme vam omogućava dublji osijećaj prihvaćanja povreda koje ste doživjeli u odnosima i doživljavanje odvajanja izmedju muškaraca i žena.

     Svatko od vas, dragi moji, je doživio puni niz emocija na ovoj ravni polariteta - tuge, jada, ljutnje, izdaje, nedostatka ljubavi, zanemarenosti, nesreće, nesaslušanosti, necijenjenosti, svijesti siromaštva, iskustava preživljavanja, ili razočarenja. Svi ovi osijećaji, osijećaji i misli koje dolaze iz astralne razine i eterične mreže ove zemaljske ravni, te kroz vlastite ugovore prije rodjenja kroz slobodnu volju radi stjecanja iskustva. I mi vam odajemo čast na hrabrosti i odabiru ovih lekcija, jer je obuhvaćen cijeli niz emocija koji stvaraju osijećaj uravnoteženja polariteta, koji vas vode u saznanje da svaki izazov koji ste doživjeli dovodi vas u veću razinu procvata vaše veličanstvenosti i Svijetlosti, kao i ovaj plamen Božanske Ljubavi, i buduće stvaranje puteva Božanske Ljubavi za druge koji slijede. I kako smo hodali putem karme, i kroz budjenje, dragi moji, možda još uvijek doživljavate 3D realnost, lekcije koje doživljavate Sada, u toj razini svijesti, je ono što će biti očišćeno u ovo vrijeme, za vas. Ne samo da je jednostavno promatrati i voljeti, nego i prihvatiti i cijeniti svaki doživljaj koji vas je doveo do ovog trenutka Sada.

     Džep petodimenzionalnih i šestodimenzionalnih frekvencija se sada aktivira na dubljem nivou za vas, dragi moji, u punoj podršci i povjerenju, dajući ti mogućnost da gledaš kroz svoje Majstorske Oči sve od života oko tebe kako sada integriraš i doživljavaš kvalitete sjaja, istinitosti, obilja, radosti, manifestacije, neograničenog potencijala, ravnoteže, suosijećanja, hrabrosti i svete seksualnosti.

     Tu je na raspolaganju sveti tantrički dah koji želimo podijeliti sa vama, dragi moji, koji će pomoći u otpuštanju starih rana, kao i unijeti energiju kroz čakre, kroz dah i kroz  oblik ankha ulazeći dublje u tvoje srce, ulazeći dublje u ljubav prema sebi, samo-poštovanju, samo-prihvaćanju, istodobno dajući vam mogućnost aktivirati besmrtni gen, dva dodatna eterična hromozoma.

     Dakle, ovaj dah, dragi moji, vrlo je jednostavan. Disat ćete kroz tijelo usmieravajući se na perineum centar (ravni komad kože ispred anusa) vizualizirajući liniju Svijetlosti kako se kreće prema gore prema srčanoj čakri, a zatim oblikuje sferu Svijetlosti koja se kreće prema stražnjoj strani srčane čakre i oko glave do šestog dimenzionalnog portala, nazad ne prednji dio srčane čakre, i vizualizirajte 4 točke ili linije, kako se protežu do ispred vas, iza ledja, lijevo od vas i zatim desno od vas. Te linije će se pomicati na jednakom odstojanju , i proširit će se na 3,2 stope ispred vas, iza vas, sa lijeve, a zatim sa desne strane.

    Postoje mnogi razlozi za taj dah, dragi moji, uključujući ulazak u dublje kardinalne točke Stvaranja i usmijeravanja Svijetlosti, ali za sada je to dah koji će aktivirati dublji smisao ove svete seksualne energije putem daha i kroz tijelo u otpuštanju starih rana, prijevara i drugih pitanja koja ste vjerojatno imali, posebno u odnosima muškaraca i žena.

    Dišite duboko kroz tijelo, vizualizirajte ovaj prekrasnu srebrno-zlatnu liniju kako se sada penje iz perineuma, izvornog Božanskog osmo-staničnog nacrta. Ta linija se sada penje iz perineuma do srčane čakre i stvara sferu Svijetlosti, kreće se u stražnji dio srčane čakre, pa oko glave, pa do Svijetlosnog portala 2,4 stope iznad krunske čakre, potom nazad do prednje strane srčane čakre, zatim iz nje 3,2 stope ispred vas, iza ledja, lijevo i zatim desno od vas, i kada imate osijećaj toga, dragi moji, počet ćete disati do točke sedam (brojite do 7), držite dah do 5 (brojite do pet) i izdahnite odbrojavajući do sedam za ovaj dah. Pa počnimo.

    Osijetite da se srce aktivira, dragi moji-zagrljaj i ljubav, osijetite kako se energija kreće tijelom na siguran i sveti način, aktivirajući se kroz kundalini i tantričke kanale u tom sigurnom i svetom prostoru, donoseći veću razinu duhovnog Svijetla i uskladjuje te sa tvojim izvornim Božanskim osmostaničnim nacrtom u perineum centru i iscijeljuje tvoje odnose, i prepoznaješ sebe kao Inicijata Svijetlosti, kao i ovaj preobražavajući plamen Božanske Ljubavi.

     Prekrasno, dragi moji. Sirijanska Arkandjeoska Liga Svijetlosti te okružuje, sada unose odredjene geometrijske strukture koje će vas podržati i uvesti vas dublje duž u Kristovu Vremensku Zonu, dublje poznavanje sebe kao Inicijata Svijetlosti i vaše sposobnosti da držite pete i šeste dimenzionalne Svijetlosne frekvencije.

    Kao što su harmonici tijela i energetskog polja prošireni ovim dimenzionalnim frekvencijama vi možete doživjeti visoke piskave zvukove ili vizualne prikaze svete geometrije, aktivaciju pojedinih kodova, zvijezdanih kodova, numerologije, fraktalne geometrije, kao i dublje širenje    trostrukog plamena Moći, Ljubavi i Mudrosti, kroz srčani centar.

     Dobro, dragi moji.

    Prije no što napustimo ovu Veliku Bijelu Ložu na Siriusu, dragi moji, za one koji su inicijati Svijetlosti, i željeli bi ući u veći stupanj prisijećanja sebe u paralelnim stvarnostima i dimenzijama Svijetlosti kako bi došli u samo-majstorstvo u ovo Sada, željeli bismo reći o dvanaest eteričnih Piramida Svijetlosti. U Drevnom Egiptu, dvanaest fizičkih eteričkih Piramida je stvoreno unutar i oko zemaljskog plana aktivirajući matrix Svijetlosti i Kozmičko Srce Majke/Oca Boga kroz Veliko Centralno Sunce, Centralno Sunce, i Sunce, uvodeći ih u Cikluse Vremena, i kreirajući Svijest u fizičkom obliku, baziranog na geometrijskim oblicima koji se kreću u ciklusima. To je Toth koji nam se sada pridružuje i dijeli sa nama ovu svijest kako mi dijelimo više od ove priče sa vama, dragi moji, jer je on književnik Svijetlosti koji je doživio mnogo, mnogo, mnogo inicijata Svijetlosti kao oboje, besmrtno Biće, Majstor Učitelj, i književnik.

     Za označavanje tih ciklusa kasnije je stvoren geofizički sat na zemaljskoj površini. To je povezano kroz matricu kroz vrtlog Svijetlosti. Ova Piramida je izgradjena uz pomoć Dvanaest Piramida u njihovoj sličnosti i bila je postavljena na sredini ove svete zemlje. To je poznato kao Velika Piramida, održava iluziju Vremena, i povezuje sa portalom Jednom Jedinstvenom  Svijesti U Egiptu, poznatim u to vrijeme kao Zemlja Khem. Ciklusi Vremena su rekalibrirani sa brojem dvanaest, i bit će doživljeni od svake razvijene civilizacije kroz procesije ekvinocija, od dvanaest kuća Zodijaka. Svaka piramida nosi smisao i svrhu, na temelju vlastitog programa svijesnosti kozmičke svijesti u tim različitim vremenskim okvirima.

     Prva Piramida Stvaranja je bila aktivirana iznad Egipta, kreirajući vrijeme i iluziju, a odavde prirodu vremena i prostora, uzroka i poslijedice- u biti dvojnosti- je rekreirano. Put čovječanstva da upozna sebe kao Božansku Ljubav je nastavljen kroz pogrešne ljudske diskreacije, to je način na koji čovječanstvo najbolje uči. Medjutim, Inicijati Svijetlosti kod ulaska u Svijest Duše kroz prvu Piramidu Stvaranja imaju mogućnost kontrole i zagrljaja emocija te biti receptivni za nova iskustva, kao i svojom voljom zamisliti i kreirati realnosti Jedne Jedinstvene Svijesti, i dodatno vidim frekvencije prosvijetljenja Božanskim Svijetlom i Kristalnom Sviješću kako teče kroz Sunce i Centralno Sunce, Preosvijetljeno posebno od Sirianske Arkandjeoske Lige Svijetlosti.

     Dragi moji, odavde ćemo vas povesti vrlo kratko u Piramidu Svijetlosti iznad Egipta, sa Thotom kao Majstorom Vodičem, i Preosvijetljene Sirianskom Arkandjeoskom Ligom Svijetlosti i Redom Melchizedeka. Sada vidite sebe kako putujete u vanjskom Merkaba Vozilu Svijetlosti i pronalazite sebe kako putujete kroz dimanzije Svijetlosti, stralnim zračenjima, ulazeći sada u Piramidu Svijetlosti iznad Egipta. Kako ulazite u tu Piramidu Svijetlosti imate osijećaj da ste okruženi brojnim svetim geometrijama Svijetla i sada jednostavno usmijeravate pažnju desno, i budite spremni primanju novih iskustava, znanja o vašoj sposobnosti   da svijesno zamislite i doživite kreativne prijenose i predijele vašeg izvornog Božanskog osmo-staničnog nacrta, mogućnosti da percipirate svijest i frekvenciju, mudrost kroz razumijevanje znanja.

     Prekrasno, dragi moji. Kako smo na kraju ove sesije sada vas pozivamo da ovaj prekrasni srebrno-zlatni plamen Svijetlosti omotate oko Majke Zemlje i cijelog njenog života, povezujući je sa razinom galaktičke svijesti. Uzimajući ovaj sveti plamen putem Središnjeg Sunca, Sunca, i kupanjem ove svete zemlje, njenih vrtloga, lay linija, svetih mjesta, te aktiviranjem ovog prekrasnog srebrno-zlatnog plamena Galaktičke Službe danas, sa svim tim brojnim lijepim osobinama Svijetlosti kroz umove i srca cijelog čovječanstva, dopuštajući iscijeljenje ranjenih srca i percepcije razdvajanja izmedju muškaraca i žena.

     Prekrasno, dragi moji. Sada pronadjite sebe natrag u svom svetom prostoru, uzemljite se još jednom u kristalno srce Majke Zemlje, održavajući tu vezu otvorenu za Majku Zemlju, prema svijetloradnicima i zvjezdanom sijemenju, i prema svim Prosvijetljenim Bićima, posebno prema  Sirijanskoj Arkandjeoskoj Ligi Svijetlosti. A mi vam, dragi moji, dajemo blagoslove, za vaš rad, i mi vam zahvaljujemo, i uz to vam nudimo najviši čaroban dan

Prepisao: Eadie Miller

Preveo: Dana

 

            16. Zraka- Četvrta Kozmička Zraka

Četvrta Kozmička Zraka, ili šesnaesta Zraka Inter-Galaktičke Službe koja jepod pokroviteljstvom Andromedanskih Intergalaktičkih Bića Svijetlosti. Ima profinjenu zlatnu boju.

Boja: zlatna.

Kozmički čakra centar: 7.dimenzijski portal 3stope iznad krunske čakre.

Zvijezda: Andromeda.

Kombinacija je svih dvanaest Planetarnih Zraka sa naglaskom Monade na Desetoj Zraci Božanstvenosti, što će aktivirati vaše Svijetlosno Tijelo na frekvenciji sedme dimenzije i nakon uspješnog prolaska pored Čuvara ove dimenzije ući ćete u Sjedište Uzašašća na Andromedi i putem Intergalaktičkog Vijeća Dvanastorice doživjeti frekvencije ove Zrake. Na taj način ćete iskusiti svoju Dvanaestu Inicijaciju te se spojiti sa Monadom Svijesti 10 000 000 Zraka Ekstenzija Duše, vašom Monadom Multi-dimenzionalnog Sebstva kao i sidriti čakre 201-250.

Ova Zraka donosi sa sobom osobine ljepote, magnetizma, svete seksualnosti, hrabrosti, nesebičnosti, mira, nadahnuća, iluminirajuće inteligencije, ljubavi, božanstvenosti, ravnoteže, sklada, ko-kreiranja, inspiracije, intergalaktičke službe, pravde, iskustva Grupne Kolektivne Intergalaktičke Kristove Svijesti i ponovno sjedinjavanje sa Andromedanskim Intergalaktičkim Bićima Svijetlosti.

Ova Zraka se odnosi na svetu geometriju ploda života i na ovoj početnoj razini imate mogućnost aktivirati svoju devetu i desetu nit DNA.

Ova Zraka ima povećani fokus Kozmičke svijesnosti Svijesti u ovom sada trenutku, i mnogi Svijetlosni Radnici mogu doživjeti preuzimanje Svijetlosnih paketa informacija i budjenje ili sijećanje na informacije predhodno nepoznate. Na taj način multirealnost predstavlja sebe, s obzirom da Četvrta Kozmička Zraka ima fokus na stničnom širenju putem Preosvijetljenja Andromedanskih Intergalaktičkih Bića Svijetlosti, te kroz super-elektrone. Kugle Svijetlosti koje teku kroz povezane inter-dimenzionalne portale se aktiviraju kao Kozmičke Zrake kroz sedmo-dimenzionalne portale i Šesnaestu Zraku Intergalaktičke Službe omogućuju da doživite jednu od najmoćnijih Svijetlosnih aktivacija uopće. Ti džepovi informacija pristižu vrlo brzo, i oni nose sa sobom iskustvo samokontrole i smisao spajanja sa Jedinstvom. U ovom  trenutku unutar vas ne postoji potpuno predavanje sebe u svim aspektima i vi ćete izgubiti smisao individualnosti doživljavajući istodobno smisao cjeline.

( boja lososa ili perlaizirane breskve)Osigurava korištenje slobodne volje u skladu sa Božanskim Planom za Zemlju i ljudsku evoluciju.

 

 

 

                  17. Zraka- Peta Kozmička Zraka.

 

Doživjet ćete Petu Kozmičku Zraku ili Sedamnaestu Zraku Univerzalne Službe koja je pod vodstvom Bratstva Svijetlosti i Univerzalnog Vijeća Dvanaestorice koji će aktivirati vaše Svijetlosno Tijelo do 8.Dimenzije, i doživjet ćete Trinaestu Inicijaciju kroz frekvencije Univerzalne Kristove Svijesti . Sedamnaesta Zraka predstavlja dvanaest Planetarnih Zraka s naglaskom Monade na Jedanaestoj Zraci Iluminirajuće Istine. Da biste primili svoju Trinaestu Inicijaciju, Bratstvo Svijetlosti, Univerzalno Vijeće Dvanaestorice i Gospodin Melchizedek će spustiti ovu zraku prekrasne platinaste boje.

Boja: platinasta.

Kozmički čakra centar: osmi dimenzijski portal 5,4stope iznad krunske čakre.

Zvijezda: Orion.

Kroz ovu inicijaciju vi se spajate sa Monadom Svijesti 100 000 000 Zraka ekstenzija Duše, vašom Monadom Multi-dimenzionalnog Sebstva, i sidrite čakre 251-300.

Ova Zraka donosi sa sobom kvalitete iluminirajuće inteligencije, odanosti, sklada, uvida, radosti, ravnoteže, blagosti, pripadanja, iluminirajuće istine, ljubavi, mudrosti, snage, Univerzalne Službe, ko-kreiranja i manifestiranja onoga što je predhodno bilo nemanifestirano. Ova Zraka sa sobom donosi iskustvo Grupne Kolektivne Univerzalne Kristove Svijesti i ponovno sjedinjenje sa Bratstvom Svijetlosti.

Ova Zraka se odnosi na svetu geometriju ploda života i na ovoj početnoj razini imate mogućnost fizički aktivirati svoju jedanaestu i dvanaestu nit DNA.

Češće korištenje ove zrake upućuje na osobu koja je služila na unutarnjem planu u Redu Melchizedeka i postigla samomajstorstvo u različitim životima. Kroz ovu zraku Univerzalne Službe svih 12 eteričkih/fizičkih niti DNA je aktivirano ukoliko je to prikladno za pojedinca.

Ono što se općenito doživljava je spajanje sa svojom Multi-dimenzionalnim prirodom, ovim sada trenutkom, spajanje sa Jedinstvom sveg Života. Dogadja se potencijalno potpuna regeneracija tijela, što je moguće kroz aktiviranje i aktualizaciju univerzalnih kozmičkih axiatonalnih linija, tijelo se fizički obnavlja. Kako su usidrene odgovarajuće boje i zvuk Univerzalne geometrije disharmonije poput raka, artritisa, slijepoće i mnogih drugih bolesti je moguće izcijeliti.

Veličina ove veličanstvene Platinaste Zrake je što je to prvi korak kako bi se revitaliziralo fizičko/eteričko tijelo.

Ova Zraka dodatno donosi dar manifestiranja onoga što je bilo nemanifestirano, i na taj način su svi potencijali postali mogućnosti fizičke manifestacije.

Potiče osobno osnaživanje bez unutarnjih sukoba. Koristi se u kombinaciji 16. i 17, zraka za odstupanje unutarnjih sukoba i davanja većeg fokusa na duhovni rast i ljudsku evoluciju u masama. Potiče osijećaj mira, zaklanja javni pogled sve dok je rekonstrukcija i izgradnja u tijeku,  promiče umjetnost u stvaranju ljepote.

 

 

                   18. Zraka- Šesta Kozmička Zraka

 

Šesta kozmička zraka ili osamnaesta Zraka je Zraka Multi-Univerzalne Službe, pod vodstvom Majke/Oca Boga ovoga Kozmičkog Dana, i Multi-Univerzalnog Vijeća Dvanaestorice. To je najveći Izvor Svijetlosti koji je moguće vidjeti iz trenutnog pregleda svih Zraka. Osamnaesta Zraka ima Monadin Fokus na Dvanaestoj Zraci Jedinstvene Svijesti, koja će aktivirati vaše Svijetlosno Tijelo na frekvenciji devete dimenzije, uz potporu Majke/Oca Boga i Multi-Univerzalnog Vijeća Dvanaestorice, iskusit ćete Osamnaestu Zraku Multi-Univerzalne Službe u prekrasnoj dijamantnoj boji.

Boja: dijamantna.

Kozmički čakra centar: deveti dimenzijski portal 24stope iznad krunske čakre.

Sa ovim se stapate sa 1 000 000 000 ili 1 milijardu Zraka Duše, vašom Monadom Multi-dimenzionalnog Sebstva, doživljavate Multi-Univerzalnu Melchizedekovu Svijest i sidrite čakre 301-350.

Ova Zraka donosi sa sobom odlike Transcedencije, neograničenog potencijala, Prosvijetljene istine, božanstvenosti, čistog postojanja, Melchizedekove Svijesti, bezobličnosti, bezvremenosti, beskonačnog sada, zajedničkog kreiranja, potpune bezuvjetne ljubavi, beskrajne ekspanzivnosti i mudrosti, Multi-Univerzalne Službe i iskustva uistinu postojanja Kozmičkog Srca Majke/Oca Boga.

Ova zraka se nadalje doživljava kroz jedinstvo Majke/Oca Boga i odnosi se na svetu geometriju ploda života.

Ova Zraka je iznimno iscijeljujuća i nosi energetsko polje koje je umirujuće i iznimno nježno. Ova Zraka, iako dovodi u očitovanje ono što je predhodno nemanifestirano, čini to prvenstveno kroz energetsku vibraciju, a time i zvuk a time i iscijeljenje i kolor terapiju, kao i niz prekrasnih vibracija i iscijeljujućih alata koji su pod utjecajem ove Zrake. Ova ekspanzivna Zraka ima nježnu njegujuću energiju koja ispravlja molekularnu strukturu na području fizičke/tjelesne energije. Spajanje na ove energije je spajanje na srce, um i tijelo Majke/Oca Boga i dotaknuto Plamenom Melchizedekove Svijesti. Vaše se fizičko tijelo pretvara u energetsko Tijelo Svijetlosti.  To je točka transcedencije koja će vas odvesti na slijedeću razinu kozmičke inicijacije i odabrati vašu slijedeću službu, na ovoj razini Zemlje ili na nekom drugom zvijezdanom sustavu.

Na drugoj razini, ukoliko imate bilo koju sumnju u vezi svog rada ili Službe Svetih Ugovora, razmišljajući o ovoj velikoj Kozmićkoj Zraci doći ćete do prosvijetljenja i razumijevanja kako biste nastavili svoju evoluciju.

Opalescent Lavanda( u toj nijansi)-Promiče evoluciju vrsta prema znanstvenim i medicinskim otkrićima za promicanje boljeg razumijevanja ljudskog DNA i načina da razumno genetski prilagodi prema nasljednim bolestima . To će dati veću svijest u znanstvenim i medicinskim zajednicama o učincima mentalne kontrole na tijelo, tj. stimulaciju imunološkog sustava izloženosti pojedinca ili skupine na određene boje svjetlosti i određene zvučne vibracije, povećati znanje o učincima svjetlosti i zvuka na DNA i time zdravlja. Formule za liječenje od nekoliko takozvanih "neizlječivih bolesti", uključujući i  znanje o ovoj Zraci na eteričkom planu Zemlje.

 

 

 

Kozmičke Zrake 19-24-48

Više Kozmičke Zrake

Mi smo se sada polako ali sigurno probudili u istini tko smo i što smo.

Kako se Više Kozmičke Zrake sada pridodaju i sa naših 12 niti DNA, mi počinjemo odbacivati sve više i više starih načina, djelovanja, glumljenja, razmišljanja i bivanja…jer to više ne služi našoj svrsi.

Možemo vrlo jednostavno izjaviti da su vrijednosti i sustavi vjerovanja i uvjerenja sada u transformaciji kako smo stupili korak više u viši stupanj postojanja- svijesti.

Ono što vas je nekad fasciniralo, što ste koristili kao pokretačku snagu, što je dizalo vaš adrenalin, sada gubi značaj, i vi se transformirate u neku drugu osobu. Ali se sada osijećate vjerodostojnijim i odanijim svojem Višem Ja.

Mnogi ljudi, mjesta, prijatelji, ljubavnici, partneri koji su vas ranije očaravali sada gube svoj značaj, i vi razvijate svoj unutarnji sustav koji vas usmijerava kroz drugi način gledanja emocija, osijećaja i pogleda na svijet. Ono što vas je nekada uzbudjivalo sada vas iritira. Što vam je ranije stvaralo užitak sada vam postaje dosadno.

U svom unutarnjem svijetu sada tražite put do konačnog, potpunog ispunjenja- konačnog stanja bića, koje ne traži ili prihvaća vanjska zadovoljenja.

Traženjem duboko u svojoj nutrini i suštini kroz vidjenje vašeg srca, primjećujete velike promijene, vi ste se promijenili i puno vanjskih i unutarnjih vrijednosti je doživjelo dramatičnu promijenu.

Razmišljajte o spiralnoj energiji bijelo-zlatnog svijetla sa primjesom platinium, topaz plave, žute, duboko smaragdno-zelene, ružičaste kako biste dobili osijećaj kako Više Zrake Izgledaju i koje sada asimilirate kroz više frekvencije zračenja.

To su srebrna, zlatna, platinasta i GEM zrake koje sada asimiliramo.

Kada radite sa njima najbolje je vizualizirati sebe kako sjedite na vrhu velikog Hrama Kristalne Piramide koji emitira velike spiralne zrake prema gore i prema dolje kroz vaše cijelo tijelo, u boji zrake koja vas najviše privlači u tom trenutku, a to je zraka koja se upravo aktivira unutar vas, kako sada stupate u svoj viši Poziv službe. Dopustite jednostavno ovaj protok energije kroz vas i oko vas, sve dok ne osijetite da je dovoljno, što će povećati asimilaciju tih zraka u vaš energetski sustav, i izuzetno vam pomoći u ovom trenutku.

Sustav Planetarnih Zraka je iznesen u ranijim člancima, ukoliko vam je potrebno-pročitajte ponovno.

13.Zraka je Majstorska zraka koja otključava portale 7. i 9. dimanzije.

Nove Majstorske Zrake su pramenovi Božanske Energije ili od Izvora iznad 8500 cikla u sekundi. One mogu ići do 22000 cikla ali ta moć može biti zlopupotrijebljena. Budući da je čovječanstvo postiglo zrelost u kojoj se Svijetlosni radnici mogu spojiti na Više Zrake, božanstvo je omogućilo nekim od 24 Majstorskih Zraka da se usidre na ovom planetu za dobrobit sviju, posebice onima koji znaju na koji ih način usidriti.

Neki od nas, po našem Ugovoru Duše, kada smo bili rodjeni,  smo imali ispravnu DNA i staničnu strukturu kroz naše linije predaka, kako bi se mogli usidriti u tim Višim Zrakama, i to je učinjeno prilikom našeg rodjenja. Mi smo ti koji sada čine Višu Službu i već ih koristimo za podizanje svijesti na ovom planetu.

Mnogi od nas već rade i sidre te energije zraka i mi ponovno aktiviramo memoriju naših najsnažnijih života na ovom planetu, i ulazimo u svoju Najvišu Moć i stupamo u pravu ulogu pomoći na ovom planetu u podizanju svijesti. Mnogi od nas volontiraju kroz posebno utjelovljanje baš za ovu misiju.

Prihvaćamo svoja nova tijela…energija se mijenja.

Izadjite, zakoračite u novi život, prepustite se iznova, to je kozmička Poruka koju smo tražili i obratili pažnju na nju, u ovom trenutku vremena…

Ovaj planet je bombardiran od strane ogromnih Kozmičkih Energija. One su u obliku Zraka, Kozmičkih Zraka koje silaze dolje na Zemlju, u ovom trenutku sa povećanom aktivnošću i Sunčevim bakljama…

Možda otkrijete da imate puno vrtoglavica, poput zujanja u glavi, možda imate dvoslike povremeno, zubobolju, glavobolju, bolove u čelu, stražnjoj strani glave, vratu, kralježnici, uznemiren trbuh, nepodnošenje hrane, alergije, što su simptomi ove povećane energije, kao i bolovi u nogama i stopalima…

Ono što se dogadja je da se vaše tijelo ponovo aktivira prema svom novom obliku, vi se pomladjujete i obnavljate na  velikoj kozmičkoj skali.

Kada se počnete osijećati dezorijentirano zbog vrtoglavice ili zujanja u glavi, jednostavno se uzemljite, položite svoja stopala na zemlju, bolje bi bilo biti neobuven, duboko udahnite udišući životnu vitalnu energiju (chi ili pranu), i zatim ponovo izdahnite.

Zamislite ogromno korijenje koje raste iz vaših stopala i ponire u zemlju, sve dublje i dublje, do središnjeg kristala Majke Zemlje, osijetite svoje korijenje kako se plete oko njega, primijećujući boju kristala (to je boja zrake koju koristite ili koja vas obasijava), povucite tu boju kroz svoje korijenje, svoje čakre, do krunske čakre, i poput vodoskoka izbacujte kroz krunsku čakru na sve strane sve dok ne osijetite masivan vrtlog energija koje kovitlaju oko vas, koje vas okružuju, kao da se nalazite u čahuri. Budite neko vrijeme u ovim prekrasnim energijama, kada ste spremni, uzemljite svoja stopala nekoliko puta i na taj način ste prihvatili i sjedinili se sa tim energijama duboko u svom biću.

Fokus ovih novih Kozmičkih Energija je je otvaranje Portala vašeg Uma, aktivirajući ponovno neiskorištene dijelove lijeve i desne polutke vašeg mozga. Ponovno će se aktivirati memorijske banke Duše kao i akumulirane banke memorija svih generacija prije vas. Naslijedjena karma, za koju nikada niste niti znali da postoji, sada će izlaziti na površinu. Vaša zadaća je da trenutno, kada banke podataka budu pokrenute, zatražite njihovo brisanje. (metodologiju ćete odabrati sami- postoji šira lepeza)

Duboko u vašim stanicama se nalaze pohranjene banke podataka, akumulirane memorijske banke vaših predaka, vaše stanice akumuliraju sve stanice svih generacija ljudi koji su došli prije vas, linija predaka.

Stojimo na pragu jednog od najznačajnijih otkrića ponovno otkrivanog čovječanstvu- to je ono što Kozmičke Zrake rade- one nas podsijećaju našoj vlastitoj veličini- činjenici da smo ko-kreatori sa Bogom/Božicom.

Za one od nas koji su prošli kroz promijene zadnjih godina, oni će shvatiti što hoću reći, mi smo se pripremili zakoračiti u ulogu u pomaganju ovome planetu i njenim stanovnicima, pomaknuti zapreke dimenzionalnog pomaka…i to možemo učiniti samo iz našeg Višeg Sebstva, Viših Svijetlosnih Tijela i našeg Višeg Stanja Svijesti.

To ne znači da ćemo izgledati drugačije- već samo da smo drugačiji iznutra!

To takodjer ne znači da nećemo umrijeti, niti odbaciti naša tijela. One Duše koje su na svojoj životnoj misiji na ovom planetu, napustit će ga kada ispune misiju, kada ispune svoje životno poslanje. Imamo ugovore Duše koje treba ispuniti i oni će se ispuniti njihovim konačnim zaključivanjem.

Znanje je moć. Kada znate što se dogadja i zašto se što dogadja, vi ste spremni da se nosite sa energijama, i počet ćete učiti kako da ih u potpunosti integrirate.

****

     dolje navedene zrake još uvijek su velika nepoznanica i o svim njihovim svojstvima se još uvijek vrlo malo zna, kada čovječanstvo bude spremno za njih, bit će objelodanjeno

Osamnaesta Zraka: Opalescent- lavanda boje,Promiče evoluciju vrste prema znanstvenim i medicinskim otkrićima za promicanje dubljeg razumijevanja ljudske DNA i načina razumne genetske  prilagodbe naslijednih bolesti. To će dati veću svijest i učinak znanstvenim i medicinskim dostignućima mentalne kontrole tijela, tj. stimuliranja izloženosti imunološkog sustava pojedinca ili skupine prema odredjenoj boji svijetlosti i oderedjenim zvučnim vibracijama, povećanju znanja o učincima Svijetlosti i zvuka na DNA i time i zdravlje. Formule za iscijeljivanje tkz. 'neizlječivih bolesti', uključujući i integraciju ove Zrake u eterički plan zemlje.

Devetnaesta Zraka: Opalescent-tirkizna Zraka, mijenja DNA ljudske vrste povećavajući kapacitet mozga, tj. uklanja veo koji ograničava svijesno korištenje mozga, povećava sposobnost telepatske komunikacije posebice sa dupinima, kitovima i morskim životom. To će ubrzati kreiranje zakona zaštite svih životinjskih vrsta za koje se smatra da imaju evoluirajuću svijest. Veću svijesnost o životinjskoj evoluirajućoj svijesti kao i evoluciji ljudske svijesti koja tek slijedi. To će povećati svijesnu ljudsku telepatsku vezu, stvorit će svijest o drugim frekvencijama komunikacije i energetskim valovima iznad telegrafa, telefona, radija, televizije i mikrovalova. Veće razumijevanje o komunikaciji ovisno o vrsti, odnosno kako se podatci primaju i pohranjuju i preuzimaju od strane ljudskog mozga, prevazilaženje izmedju desne i lijeve polutke moždane svijesti, razumijevanje informacija, sličnosti i razlika izmedju ljudskog i mozga i mozga kita, proučavanje mozga kroz transvaginalne ultrazvučne fotografije za snimanje moždanih valova frekvencija misli i projekcija misli prema nekom predmetu, biljci, životinji ili drugom čovjeku, način fotografiranja i snimanja govornih uzoraka poput snimanja snova i telepatske komunikacije izmedju pojedinaca, životinja, biljaka i snova (slično fotografiranju misli). Razvit će se ultra osijetljivi film i papir osijetljiv na misli i osijećaje. (boja tkanine osijetljive na toplinu je već stvorena). Pulsiranje misli kojie su snimljene u mozgu priključeno na senzore za oči, jer će oči snimati sve neuronske impulse, veći napredak u načinu rekonstruiranja DNA i veće svijsnosti ove zrake u ljudskoj populaciji.

Dvadeseta Zraka : Opalescent-kraljevsko-plava Zraka,koristi se za kontroliranje energije magme Zemlje, koristi se za raspršivanje tlaka koji izaziva potrese i vulkane.

Dvadesetprva Zraka: Opalescent- Chartreuse, kontrolira klimu, uzrokuje orkestraciju između Elemental kraljevstava zemlje, vatre, vode i zraka za mirnije vrijeme. Sposoban raspršiti grmljavinske oluje, tornada, uragane, oluje, tuče, tajfune.

Dvadesetdruga Zraka: Opalescent Plamena-energija Smaragdne Vatre se koristi za pročišćavanje zagađenih uvjeta, bilo fizičkih ili emocionalnih.

Dvadesettreća Zraka: Opalescent-Tachyon – Energetski se  koristi za  zgušnjavanje tvari-  uzrokuje infuziju tvari, prilikom podnošenja misli i kreirajući ih u oblik (materijalizacija misli).

Dvadesetčetvrta Zraka : Opalescent Ružičasta-Promovira koheziju unutar grupe.

Dvadesetpeta Zraka :Opalescent Žuta -Jasnoca razloga i svrhe.

Dvadesetšesta Zraka : Opalescent Srebrna- Za stvaranje povjerenja i pravde u sustavima i pojedincima.

Dvadesetsedma Zraka :Dijamantna Svijetlost Stvoritelja- Čisto Bijelo Svijetlo- koristi za miran suživot izmedju vrsta, rasa, vjera i vlada.

Zrake od 18-47 još uvijek nisu usidrene na planet.

Zrake 48 i 49 služe za povećavanja vizionarske svijesti čovječanstva .

2020  Song of Silence   globbersthemes joomla templates