background
logotype

 

 

 

 

            Što je Ljubičasti Plamen i što mi o njemu znamo?

   Vrlo je poželjno ne razmišljati o njemu samo kao o plamenu, kao o vatri koja gori i plamti, već radije kao o „Svjetlu“.

   Sve boje fizičkog spektra imaju frekvenciju Svjetla, i ljubičasto je vjerojatno najviša frekvencija svjetla koju možemo vidjeti u ovom fizičkom univerzumu.

   Medjutim, van fizičkog spektra se nalaze boje i frekvencije duhovnog spektra. Ljubičasti je Plamen smješten i nalazi se na poziciji najviših eteričkih ravni.Njegovo je porijeklo u stanjima savršenosti i poznaje samo savršenstvo i čistoću.

   Ako je Ljubičasti Plamen duhovna vatra, kakve on ima veze sa nama na fizičkoj ravni?

    Kada se čovjek identificira sa fizičkim ravnima, obično razmatramo ograničenja fizičke ravni: tijelo, njegov period uporabe i postojanja, slobodu kretanja i čak sebe izražavamo u kondicionalima. Skloni smo pokušaju i grešci, no mi možemo biti instrumenti ogromne kreativnosti i rasta, što nam je i namijenjeno. No većina života identificira se sa relativnim pogledom na sebe samoga. Mi to čak i zovemo ljudskom prirodom, no kako stječemo više duhovnih sposobnosti, naša percepcija nas samih počinje se mijenjati. Upotreba i primjena Ljubičastog Plamena  može pomoći u transformacijskom pomaku koji činimo kako bi se prestali identificirati sa ograničenom fizičkom sviješću i počeli identificirati sa proširenom, neograničenog potencijala, sviješću našeg bića.

violetflsl4

   Ljubičasti Plamen je savršeni alat za transformaciju.

   Ljubičasti Plamen ima jedinstvenu sposobnost transformirati strah u hrabrost, tjeskobu i uznemirenost u mir, mržnju u ljubav.

   Svaka „Zraka“ ili komponenta Svjetla ispunjena je vlastitim karakteristikama.

   Kvaliteta ili svojstvo Ljubičastog Plamena je transmutacija, alkemija, sloboda, oprost, milosrdje, pravda i radost. To su sve atributi Sedme Planetarne Zrake.

   S obzirom da je to inteligentna vatra , ona ne može uništavati. Zbog toga je poznata kao Vatra Slobode i Oprosta. Kada dodje u doticaj sa nepoželjnom energijom, ona je transmutira i transformira u originalno pročišćeno stanje.

   Ljubičasti Plamen dolazi iz ravni savršenstva i stremi samo tome da stvari uredi na način kakav je i sam. Ima čudesne primjene, tako što može osloboditi i transmutirati nečistoće koje su se ukorijenile u neko od 4 ljudska tijela, fizičko, emocionalno, mentalno i eterično.

    Ljubičasti Plamen se može usmjeriti na atomsku razinu , u čestice nepoželjne energije, koja je nakupljena u širokim otvorenim prostorima oko jezgre. Tamo akumulirana tvar onemogućuje tok Svjetlosti oko elektrona. Energetski, ovo začepljenje može imati različite manifestacije u fizičkom tijelu, kao bolesti, psihološke poteškoće, mentalne gustoće, uključujući otežavanje ljudske duše u njezinom kontaktu sa finijim duhovnim energijama njegovog Višeg bića.

    Ljubičasti Plamen je najučinkovitiji kada je prizvan. Može se doživjeti u meditaciji i vizualizaciji, ali najprecizniji je i najusmjereniji kroz umijeće i primjenu izgovorene riječi. Najbrži oblik znanstvene primjene izgovorene riječi zove se dekret.

   Dekreti, koji su obično serije stihova, pauza i ritmičkih uzoraka su u stvari „Kaleži Svjetlosti“ ili kaleži koji sadrže i nose apsorbciju i prijenos Duhovne Svjetlosti, kao što je Ljubičasti Plamen. Glas, vibracija i dostava jasno ponudjenih riječi obožavanja kroz grlo i grlenu čakru, takodjer su važna komponenta učinkovitog i efektivnog spuštanja i povećavanja energija Ljubičastog Plamena.

violetflsl11

   St.Germainov doprinos je vrlo značajan. On je u stvari vjerojatno glavni Uzašli Majstor koji je promaknuo objavu i upotrebu Ljubičastog Plamena čovječanstvu.

   Do razdoblja 30-ih, kada je St. Germain zatražio i dobio dozvolu dati slobodnu upotrebu znanja o Ljubičastom Plamenu Zemlji, bio je poznat i korišten samo medju poklonicima Svete Vatre , Uzašlim Majstorima i njihovim učenicima.

   Uporaba Ljubičastog Plamena dogadjala se uglavnom na unutrašnjim razinama Svjetla odredjenih duša, dok su one napuštale fizičko tijelo, kako bi učile u tim eterilčnim školama Majstora.

   Još jedna važna pozicija Uzašlih Majstora je uključivanje imena Uzašlog Majstora, kao St.Germaine i Portia, Gospodar Zadkiel i Sv.Ametist i Arkandjeli 7 Zrake u naše zaglavlje, kada dajemo dekrete Ljubičastog Plamena. Kada uključujemo imena Majstora i Andjela takodjer prizivamo i dodajemo moći i poklanjanju naše službe  Ljubičastom Plamenu momentumom njihovih kauzalnih Svjetlosnih Tijela i uvelike uvećava našu vlastitu predanost.

   Primjer: „U ime moje Moćne Ja Jesam Prisutnosti, Svetog Kristovog Sebstva, St.Germaina, Portie, Božice Slobode, Quan Yin , Majke Marije, Isusa, Moćnog Arkturusa i Viktorije, Andjela Ljubičastog Plamena, Zadkiela i Sv.Ametist, tražim da usplamte svojim momentumom Ljubičastog Plamena u Zemlju, ispunjujući je vatrom slobode pune oprosta, transmutirajući nepoželjnu energiju , blagosiljajući i iscijeljujući elementalni život i usmjerujući Svetu Vatru u moja niža 4 tijela, svijest, biće i Svijet.

JA JESAM LJUBIČASTI PLAMEN

U AKCIJI, U MENI SADA.

JA JESAM LJUBIČASTI PLAMEN,

SAMO SE SVJETLOSTI POKLANJAM (pokoravam).

JA JESAM LJUBIČASTI PLAMEN

U MOĆNOJ KOZMIČKOJ MOĆI.

JA JESAM SVJETLOST BOŽJA

ŠTO OBASJAVA SVAKI SAT.

JA JESAM LJUBIČASTI PLAMEN

ŠTO PLAMTI KAO SUNCE.

JA JESAM BOŽJA SVETA MOĆ

KOJA OSLOBADJA SVAKOGA!

*iz knjige „Nauka izgovorene riječi“

Ljubičasti Plamen radi tako da mijenja „vibracije“.

   Zatražite St.Germaina i Andjela 7 Zrake da vam pomognu prizvati Ljubičasti Plamen (činite to najprije polagano, dok se ne naučite izgovarati dekrete, nakon čega možete ubrzati. Što je brže, brže je i djelovanje).

   Nakon toga zatražite ih da ispune vašu auru i i najbližu okolinu Ljubičastim Plamenom. To ima neobičnu energiju, ali pokušajte s njom. Vrlo je snažna, pa ako se osjećate neugodno, jednostavno ih zamolite da smanje snagu.

violetflsl6

        Dekreti Ljubičastog Plamena

   Dekreti su mantre/molitve koji se koriste za prizivanje Ljubičastog Plamena.

   Morate biti vrlo pozitivni kada izgovarate mantre/molitve i morate vjerovati najvišim bićima u koja vjerujete: Andjelima, Vodičima, St.Germainu - oni su tu da vam pomognu.

   Dekreti koji vam donose Ljubičasti Plamen i njegovu energiju vrlo su snažni. Ona će brzo doći do vas, proći kroz vas i vratiti se nazad u svijet.

   Svaki puta kada se osjećate napeto ili ugroženo na bilo koji način, ponavljajte mantre i vizualizirajte Ljubičasti Plamen dok se ne smirite:

St.Germaim -3x

Andjeli Ljubičastog Plamena-3x

Ljubičasti Plamen-3x

Dahnite ljubičasti plamen u svoje ruke.

        Invokacija Ljubičastog Plamena

Ja Jesam Ljubičasto Svjetlo;

Ja Jesam biće Ljubičastog Plamena;

Ja Jesam jedno sa Ljubičastim Svjetlom;

Ja Jesam čistoća uma, duha, tijela koju Bog želi;

Ja Jesam čistoća bezuvjetne ljubavi;

Ja Jesam očišćen od ega i ostaje samo čistoća;

Ja Jesam prijemčiv za čistu energiju Ljubičastog Plamena;

Ja Jesam biće čistoće i Svjetla;

Ja Jesam –primam Ljubičasto Svjetlo da očisti moju auru;

Ja Jesam prijemnik Ljubičastog Svjetla;

Ja Jesam savršen, cjelovit i potpun;

Ja Jesam- otpuštam karmičke obrasce;

Ja Jesam bliješteći Ljubičasti Plamen;

Ja Jesam okružen Ljubičastim Svjetlom;

Ja Jesam energija Ljubičastog Svjetla;

Ja Jesam slobodan;

I NEKA BUDE TAKO.

Ja Jesam Taj Koji Ja Jesam

   Svakodnevna mantra: pošaljite Ljubičasti Plamen svim živim bićima na planeti Zemlji, za dobro sviju i da proguta sve negativne sile..

   Ljubičasti Plamen postaje sve jači i snažniji svaki puta kada ga koristite.

   Radeći ove mantre, one vas trenutno uskladjuju u energiju Ljubičastog Plamena. Takodjer vas približava Božjoj moći(ili koji god je već vaš božanski Izvor).

   St.Germain je rekao:

 „Upotreba ovog Ljubičastog Plamena koji sagorijeva sve negativne i loše stvari  je vrednija i tebi i cijelom čovječanstvu, nego sve bogatstvo, zlato i dragulji ovog planeta.“

   Plamen ima čisteće svojstvo i djeluje poput deterdženta čisteći svijest, baš kao i sapun koji izvlači prljavštinu iz vaše odjeće koja treba pranje. Tako i zraka čisti vaše tijelo i svijest. Sapun izvlači prljavštinu iz vaše odjeće koristeći pozitivne i negativne naboje atoma. To djeluje stoga što svaka molekula ima dvije strane, jedna koju privlači prljavština i drugu koju privlači voda. Strana koju privlači prljavština djeluje na sličan način na koji magnet privlači spajalice. Dio koji privlači voda zalijepi se za vodu noseći prljavštinu sa sobom. Kada pozovemo Ljubičasti Plamen u naša tijela i svijest, on postavi sličnu polarnost izmedju jezgre atoma i bijelog središta plamena. Jezgra je tvar i preuzima ulogu negativnog pola. Bijela vatra Ljubičastog Plamena , kao bivajući dio Duha preuzima pozitivan pol. Interakcija izmedju to dvoje uzrokuje rezonancu. Ta vibratorna rezonanca uzrokuje da se negativnost i nečistoća izbaciju iz svijesti. Ta oscilacija izbacuje teške gustoće , koje su ukliještene oko elektrona koji kruže oko jezgre. Kako je ta otežana supstanca koja otežava atom otpuštena, bačena je u Ljubičasti Plamen i odnešena.

        Andjeli Ljubičastog Plamena

Arkandjel Zadkiel

7 Zraka-Ljubičasta Zraka

Sloboda, milosrdje i transformacija

Subota-sjedište duše

Sv.Ametist

7 Zraka-Ljubičasta Zraka

Sloboda, milosrdje, transformacija

Zraka 7.-

Arkandjeo Zadkiel radi sa Ljubičastom Zrakom transmutacije i ceremonijalnom magijom.

   On upućuje Andjele Radosti i Milosrdja da transmutiraju niže energije i pomognu ljudima naći praštanje, diplomaciju i snošljivost. Povezuje ga se sa St.Germainom i Ljubičastim Plamenom. Arkandjeo Zadkiel i njegov ženski komplement Sv.Ametist utjelovljuju duh 4.zrake i 7 Zrake-Doba Aquariusa.

   Ime Zadkiel znači „Pravednost Božja“. On i Sv.Ametist pomažu čovječanstvu u ovladavanju čakrom sjedišta duše. Ovi Arkandjeli donose Plamen Slobode, radosti, praštanja, alkemije, pravde, transmutacije i oslobodjenje duše.

   Mi možemo pojačati te kvalitete Ljubičaste Zrake u svojim životima prizivajući Ljubičastu Zraku kroz nauk izgovorene riječi. Korištenje Ljubičastog Plamena može izbrisati prošla sjećanja, donijeti praštanje, i pojačati duh radosti unutar nas.

   Svaki puta kada se pozovemo na Zadkiela i Ametist , koji utjelovljuju Ljubičasti Plamen, mi donosimo promjenu Zemlji  i nama samima i bliže smo stapanju sa našim Višim Sebstvom ili bitkom duše i pomažemo pripremiti svijet za  Zlatno Doba.

   Prema Arkandjelu Zadkielu uspjeh Doba vodenjaka apsolutno ovisi o našem prizivanju Ljubičastog Plamena, a jedan priziv Ljubičastog Plamena može biti vrijedan milionima molitvi.

   Možete se prizvati na Zadkiela i Ametist da vam pomognu iščistiti auru, pomaknuti vaše energije u finiju vibraciju i dovesti novu vitalnost u vaš život.

   Dok dajete slijedeću afirmaciju, vizualizirajte kako Ljubičasti Plamen uklanja prepreke oslobodjenju vaše duše:

U ime Arkandjela Zadkiela i Sv.Ametist;

Ja Jesam Ljubičasti Plamen u akciji u meni samom!

Ja Jesam blagoslov i bujnost Ljubičastog Plamena!

Ja Jesam Sloboda od ograničenja!

   Vizionari, diplomati, mistici, vodje, plemstvo, društveni organizatori, visoki svećenici i svećenice često rade sa ovom zrakom.

        Transmutacija energije

   Transmutacija je proces promjene misli i osjećaja straha u vibraciju ljubavi. Slično je alkemiji gdje se olovo pretvara u zlato. Ipak- transmutacija radi sa energijom , a ne sa fizičkim objektom. Tehnika uključuje prizivanje Ljubičastog Plamena kako bi sagorio tamu ostavljajući vibraciju ljubavi. Ljubičasti Plamen postoji već tisućama godina, a u metafizičku javnost doveden je tek prošlih 50 godina.

Evo kako se koristi:

  1. Sjednite tiho za svoj stol ili na neko mjesto gdje možete odvojiti nekoliko trenutaka za sebe same.
  2. Usmjerite svoju namjeru, potiho izgovarajući, zatražite iscijeljenje za najveće dobro za sve uključene.
  3. Prizovite Ljubičasti Plamen.
  4. Vizualizirajte kako sagorijeva svu negativnost.
  5. Pošaljite Ljubičasti Plamen do svog ureda, doma ili bilo kojeg okružja, čineći ga dostupnim svima koji žele njegovu iscijeliteljsku ili transmutacijsku energiju.

 Možete osmisliti vlastite riječi ili koristiti slijedeće:

Prizivam Ljubičasti Plamen. Gori Ljubičasti Plamenu, gori.

Prizivam Majstore i Andjele Ljubičastog Plamena. Gori Ljubičasti Plamenu, gori.

Transformiraj tamu u Svjetlo.

Prizivam najveće dobro.

Moja božanska priroda sada djeluje u fizičkom svijetu. Gori Ljubičasti Plamenu, gori.

Živim u radosti, napredtku i blistavom zdravlju.

Ja Jesam Svjetlost. Ja Jesam Ljubav. Gori Ljubičasti Plamenu, Gori.

Potkategorije

2020  Song of Silence   globbersthemes joomla templates