background
logotype

         

 

 

                  violetflsl5

          „JA Jesam Germaine, Čuvar LJubičastog Plamena, ili Ljubičastog Plamena sa dodanom dimenzijom Srebrno Ljubičastog Plamena. To je stoga da kako se vremena mijenjaju i vibracije su brže, one su ubrzane, dodali smo boje kako bi pomogle onima koje već koristite. Više vibracije znače drugačija vremena, pa se koriste različite metode i različiti lijekovi, pa tako i Srebrnoljubičasti Plamen. Postoje mnoge stvari koje možete činiti s njima, a jedna od njih je da ga možete koristiti da konzumira sve vaše negativne osjećaje i emocije. Samo mu pošaljite sve što vas ljuti: kada primjetite da vam misli kreću putem kojim ne želite da idu   i kad imate misli koje ometaju tok Kristove Svijesti u vaše fizičko tijelo i kada shvatite koji su izvori smetnji postaje sve lakše i lakše poslati ih u Srebrnoljubičasti Plamen. Takodjer postoje mantre koje možete koristiti. Naravno, to samo znači da ono Srebrni trebate dodati mantrama Ljubičastog Plamena . A slijedi jedna koju mnogi nalaze laganom za uporabu:

Ja Jesam biće Srebrnoljubičaste Vatre. Ja Jesam čistoća koju Bog želi.“

violetflsl9

   Ovu vam mantru dajem kako bi je koristili u svakodnevnom životu iz više razloga. Jedan od njih je efekt čišćenja. Moglo bi se reći kako su mantre Srebrnoljubičastog Plamena duhovni antiseptik. Možete preplaviti vašu svijest, umove, fizička tijela ovim duhovnim antiseptikom i sve će postati čisto. Ali, ako pjevušite ovu mantru ujutro dok ste u kupaonici ili wc-u primjetit ćete da donosi srebrnoljubičastu boju, odnosno srebrnoljubičastu energiju u vaš prostor, prostor u kojem živite, što mu naravno podiže vibraciju. Ne predlažemo da koristite ovaj sustav pjevušenja nad (ili sa) brojanicama ili da ove mantre ponavljate odredjen broj puta svaki dan i na taj način pretvarate u disciplinu.

   Iako, ako već želite mantrati mantru i želite to činiti iz dana u dan ovo je ona o kojoj se isplati razmišljati. Ali samo koristite ovu mantru u svakodnevnim životima, mantrajte ju nekoliko tuceta puta dnevno i primjetit ćete da sve stvari postaju srebrnoljubičaste. Vibracija ulazi u zidove vaše kuće, metal vašeg automobila, metal vašeg nakita i u energiju vašeg sustava kako fizičkog tako i duhovnog. U stvarnosti počećete sjajiti srebrnoljubičasto. Dakle mogli bismo nekoliko puta ponavljati mantre i vidjeti vibracije.

„Ja Jesam biće Srebrnoljubičastog Plamena, Ja Jesam čistoća koju Bog želi“-3x

   To je vrlo dobro, jer mnogi stavljaju naglasak Ja Jesam. Jer je to važan dio mantre, a za proces uzdizanja važno je shvatiti da vi i jeste Ja Jesam Prisutnost. Koristite ovu mantru u svakodnevnim životima, ona vam ne mora oduzimati previše vremena i ne morate trošiti sate na nju. Koristite je automatski. Dopustite joj da uteče u vašu svijest. Dozvolite svom glasu da je izgovara. Bolje je da ju izgovarate glasno i sa namjerom, jer ako ju izgovarate u sebi ima utjecaja na vaše fizičko i duhovno tijelo, ali ne utječe na stvari koje vas okružuju, pa kad pomislite koliko možete poslužiti stvaranju mantranjem mantre glasno (jer kod mantre je važna vibracija) razmišljajte o tome kako ćete utjecati na sve oko sebe. Kada se nadjete u situaciji koristiti zaštitni Stup Arkandjela Mihaela koristite takodjer i Srebrnoljubičast mantru. Njih oboje pomoći će vam donijeti visoku vibraciju energija u vaš prostor. Imate li pitanja? Jednu duboku zahvalnicu od…nema potrebe zahvaljivati nam. To je naš posao. Prihvaćamo vašu zahvalnost s ljubavlju, ali istovremeno nema potrebe zahvaljivati nam jer vam služimo od srca i sa bezuvjetnom ljubavlju. Služimo vam stoga što vas volimo. Prihvaćam vaše priznanje i ljubav. Hvala vam. Ponoviću vam, možete koristiti ovu mantru na glas, ali možete i meditirati na ovu mantru što će potaknuti vaš um na meditaciju o Srebrnoljubičastom Plamenu.

   Sa mnom su trenutno neki od pomagača koji će pomoći unijeti vibraciju i energiju ovog Srebrnoljubičastog Plamena u vaš radni prostor. I sada, kada ste nekoliko puta odmantrali cijelu mantru, neki, ako ne i svi, od vas vidjet će kako se srebrnoljubičasta energija nakuplja unutar prostora

   Mi ju takodjer stavljamo unutar ovih malih zvjezdanih vrata i širimo ju u prostoriju. Stoga si samo uzmite vremena razmišljati o ovoj mantri. Uzemljite ju svojim tijelima i svojom sviješću i kupajte se u njihovim dražesnim vibracijama. Sigurno svi osjećate u svojim tijelima povišenje vibracije. Ovo je prilično energetski dan na mnogim razinama pa mnogi mogu osjećati poslijedice toga slijedeći dan. Mnogi se mogu osjećati dezorijentirano ili umorno. Zbog povišenja vibracije. Stoga koristite ovo u svojim svakodnevnim životima kako bi nepovoljne situacije pretvorili u povoljne. Možete takodjer ostavljati Ljubičasti Plamen za sobom gdje god išli. Možete praviti Vatru i postavljati je na ulice vaših gradova, puteve vaših otoka, energetke točke vašeg otoka, tada će se nalaziti tamo za transmutaciju sviju, ne samo ljudi već životinja, ptica. Radite po ovim uputama. Volimo vas.

Kanalizirao John Armitage“

Ovaj odjeljak o Srebrnoljubičasom Plamenu je sastavni dio mog priručnika po Uskladjenju u 4. stupanj Shamballa sustava. Prenijela sam ga onako kako sam ga ja primila.

Danas se mogu odvojeno prenijeti uskladjenja u Srebrnoljubičasti Plamen, nakon Usui Reiki Majstorskog stupnja.

   Koristiti ga potpuno jednako kao i Ljubičasti Plamen sasvim je prihvatljivo, u dekretu koji se izgovara samo dodati srebrno…i to je to. Vibracije su snažnije, duboko transmutirajuće i transformirajuće, djeluju poput čarolije, razbijaju stare „zagorjele“ obrasce i donose savršenu ravnotežu i sklad na svakom koraku. Polje djelovanja je vrlo široko, u svim nepovoljnim životnim prilikama i neprilikama, svim situacijama, ne isključivo zdravstvene naravi, ali naravno i zdravstvene naravi. Nakon nekog vremena korištenja ovog plamena sve sa čim ste okruženi poprima ljubičastu boju, vrlo je teško riječima opisati, to je nešto što trebate osjetiti i doživjeti. Izvanredno.

2020  Song of Silence   globbersthemes joomla templates