background
logotype

 

                                            rasheebaslike4

        Sustav Ra Sheeba je kanaliziran od strane Merilyn Bretherick i Petera Johannsona.

                                        rasheebaslike3

   Merilyn je dobila informacije od svog vodiča Pen Gogh-a, a Peterovo na njegov osobni zahtijev od njegovog Višeg Sebstva.

   Niti jedan simbol, niti jedno značenje simbola ili radni priručnik se ne mogu izmijeniti niti na koji način bez odobrenja pronalazača.

   Kao i kod svih drugih sustava, niti Ra Sheeba nje izuzetak. Ništa se ne dogadja slučajno i bez razloga.

1982.godine Mishael je imao viziju u podnožju Broken Hilla. U to vrijeme je već bio na duhovnom putu. 1991 se sa obitelji preselio u Homestead, mjesto koje je vidio u svojoj viziji. U Ožujku 1998. je upoznao par iz Engleske koji su stigli u Adelaidu na veliki ritual sidrenja Božičinih energija. Pozvao ih je da mu se pridruže u mjestu „The Springs“. Tada su mu rekli da su došli u Australiju sa namjerom da u Alice Springsu 25. rujna održe ceremoniju. Kako iz čudnih razloga to nisu mogli učiniti, prihvatili su Michaelov poziv.

Napravili su 18 stopa veliku Davidovu zvijezdu od kvarcnog kristala i održana je svečanost. Sam dogadjaj je bio spektakularan.

   Počele su se dešavati čudne stvari mještanima, počeli su se prisjećati prošlih života, dijelova života još iz drevnog Egipta, kada je Ra Sheeba prvi put bila dana faraonu i njegovoj supruzi.

   Počelo je kanaliziranje, simboli i njihova uporaba, dublja objašnjenja i značenja. U početku su načini uskladjivanja i simboli bili kanalizirani Peteru Johannsonu i svima ja stigla informacija da se sustav zove Ra Sheeba. Prvih osam članova grupe koji su bili direktno povezani prilikom spuštanja sustava ponovo na Zemlju je u tom susretu bilo inicirano u Ra Sheeba Majstore.

   Tada su krenuli u svijet dovesti ponovo sustav u uporabu, ali sada nije dan samo faraonima, već svima onima koji rezoniraju sa njom. Pretpostavka je da su svi koji rezoniraju Promatrači ili Watchersi.

   Ukoliko rezonirate sa tom energijom, ukoliko ste privučeni njoj vjerojatno biste trebali biti inicirani, novi horizonti se otvaraju pred vama.

   To je jedna od najsnažnijih inicijacija koju sam doživjela.

   Moja inicijacija je bila spuštana na daljinu. Tj., bio je dogovoren termin za sutra ujutro u 8 h.Bilo je popodne, oko 4 sata, nalazila sam se u dnevnom boravku i imala zadnje pripreme, palila štapiće i svjeće, napravila niz meditacija i željno iščekivala sutrašnji dan. Bila sam u stojećem položaju kada me je naglo zaustavilo, noge su mi bile prikovane za pod, otvorila se krunska čakra i to je takav energetski protok bio da ne mogu iskazati riječima. Nisam se mogla pomaknuti niti za milimetar, bila sam stup energije nevjerojatno snažan a opet toliko pun ljubavi da je to neizrecivo.

   Trajalo je gotovo 45 minuta, a nisam „mogla doći k sebi“ kako mi na ovim prostorima kažemo, bar naredna tri dana. U biti kao da je trajalo samo tren, ali je označilo niz godina koje su slijedile.

   Tijekom same inicijacije vidno polje moje treće čakre je bilo u potpunosti prekriveno prekrasnom geodom ametista, boje koju do tada nisam vidjela u fizičkom, tamno ljubičaste boje i osjećala sam prisustvo Majke, Gaje posebno intenzivno. Čakre na stopalima su se otvorile odmah na početku inicijacijskog procesa i energija je strujala kroz njih u zemlju nevjerojatnom snagom.

   U kontaktu sa mojom učiteljicom saznala sam da nije prije dogovorenog termina činila baš ništa, bila je prezauzeta svojim obavezama i nije o meni niti razmišljala, to je bio dogovor za drugi dan.

   Želim svakome od vas tko ovo čita da doživite tu ljubav, ja sam je u svom životu doživjela samo tri puta, ovo je bilo drugi put i nezaboravno je. Svaka inicijacija je poseban doživljaj, stapanje sa božanskim nema ekvivalent niti u jednom riječniku niti jednog jezika, svaka riječ koja bi se izrekla djeluje tako blijedo u odnosu na intenzitet onoga što se dogadja. Medjutim i tu igraju uloge i razni majstori i razne tehnike inicijacije, otvorenost primanju i ambijent u kojem se sve odvija. Točno je da inicira netko drugi, a ne majstor koji spušta simbole, kako god on to nazvao, i da je bitan kanal koji služi u tu svrhu. Medjutim kada spušta „nebo“ direktno, bez posrednika, to je savim drugačija priča.

                        rasheebaslike6

   Ljude interesira što jest i što nudi sustav Ra Sheebe.

   To je vrlo moćan sustav i dio je dostupnog spektra iscijeljujućih energija za ovaj univerzum.

   Čekalo se da kolektivno tijelo čovječanstva dosegne odredjeni nivo frekvencije i tada je formiran vrtlog da se ova energija ponovo spusti. Sada se trenutno u reinkarnaciji nalaze mnogi koji su sposobni držati tu snažnu iscijeljujuću energiju, i kako je drže mnogi ne postoji opasnost da ponovo bude izgubljena. Vrlo je vrijedan alat u svrhu Uznesenja. Stroga je zabrana zlouporabe i uz svaki simbol je stavljena takva naznaka.

   Prvi puta se energija „Ra“ stapa kroz ovaj sustav sa energijom „Sheeba“ u ovoj kombinaciji.

   „Sheeba“ je seksualna, kreativna, veseli izraz ljubavi, ženstveni dio ovog sustava univerzalne iscijeljujuće energije koja vodi ravno do Izvora. Sheeba je izraz energija  Majke Isis.

   „Ra“- Izvor, od centra Velikog Središnjeg Sunca.

   Sheeba pokazuje put Ra i samo kroz Sheebu je moguće pronaći put do Ra i pronaći istinski put kući.

                                rasheebaslike5

   Ra-Sheeba iscijeljuje čakre, povezuje vaše lance DNA i elektromagnetsko polje. Uči nas i povezuje sa ljubavlju i uči nas da samo s ljubavlju možemo napredovati na svim razinama.

   Najveći dio rada sa Ra Sheebom se odvija na srčanoj čakri i na thymusu, izvanredno iscijeljuje drugu čakru, sve blokirane ili zgusnute energije u tom području,ukoliko imate poteškoća u izražavanju ženstvenosti, stare traume, nove traume prije nego što se ukorijene, problemi izražavanja muških energija( seksualnost je vrlo široko područje i ovaj sustav čini čuda na tom području-napomena, nije dozvoljeno zloupotrijebiti ga) , uravnotežuje i pročišćava energetski protok izmedju svih vaših tijela, izuzetno dobro uzemljuje, stvara izvrstan odnos izmedju duhovnog i materijalnog svijeta, kako u fizičkoj egzistenciji tako i na duhovnom putu, neće vam dozvoliti da samo tako „otplahutate“, uzemljiće vas. Radi na svim čakrama. Otvara vaše treće oko samo u jednom tretmanu. Otvara put od srca (preko thymusa) do vaše grlene čakre, tako da bi se sva vaša istina mogla izgovarati, uklanja blokade na tom području i vi ćete biti sposobni izraziti sebe na sve načine na koje želite.

   Može se raditi sa simbolima. Ima ih puno i svaki je specifičan. Ili se može raditi glasom, toniranjem, rezultati su potpuno isti.

                                        rasheebaslike2

   Sustav se podučava u dva stupnja, praktičarski i majstorski.

   Merilyn nema stroga pravila glede inicijacija, pretpostavka je da biste trebali biti barem Reiki Majstor. Osobno smatram da bi bilo nužno osim Reiki Majstorskog biti Karuna ili Seichim Majstor, to su egipatske energije, rezoniraju na drugi način, Seichim je po mom mišljenju najprikladniji. Ali, na vama je.

Prvi stupanj ima dva dijela ali se podučava zajedno, rad na trećem oku i otvaranju Božanskom Svjetlu.

Drugi stupanj je Majstorski i predvidjen je samo za Majstore, tj. terapeutske tretmane može dati isključivo majstor majstoru, i ne radi se neiniciranima u drugi stupanj. Tu su posebni simboli za medjudimenzionalna putovanja, telepatsku komunikaciju itd. Postoje i novi simboli, oni su predvidjeni samo za majstore. Uči se korištenje glasa u svrhu iscijeljenja, itd.

                                     rasheebaslike1

Vizualni prikaz jednog Ra Sheeba tretmana u prisustvu klijenta, na potpuno jednaki način se radi i kada klijent nije prisutan. Hvala terapeutu u Turskoj na ovom video prikazu:

 

    Svi radni priručnici su prevedeni na hrvatski jezik i studenti ih primaju na ruke prilikom uskladjenja.

2020  Song of Silence   globbersthemes joomla templates