background
logotype

 

 

                                        Patrick Zeigler

                                                seichimslika4

je medjunarodno poznati duhovni iscijelitelj koji kroz svaku svoju terapeutsku seansu uključuje duboko iscijeljenje kako fizičkog tijela tako i uma i duše svake osobe.

   Studirao je i prakticirao preko 25 godina holistički pristup, učio je kod najuglednijih šamana i gurua u Arabiji, Nepalu, Indiji i Africi.

   1984. je uključio sustav iscijeljivanja pod nazivom SEICHIM, koji danas koriste tisuće terapeuta.

                                          seichimslika5

   SEKHEM ( koji je poznat i pod nazivima SKHM i SEICHIM) Seichim ponovno uspostavlja svoju izvornu vezu sa Izvorom, omogućava svjesnost osobne životne svrhe i jednako tako vrlo efikasno uklanja blokade koji stvaraju iluziju odvojenosti od Izvora.

   Kako se to dogodilo?

   Od djetinjstva je imao san kako će spavati u Velikoj piramidi u Gizi. 1979 je konačno otišao u Egipat ispuniti svoj san. Prilikom posjeta piramidi pronašao je maleni otvor na lijevoj Kraljevoj odaji  koju su napravili kradljivci koji su pokušali probiti zid koji okružuje komoru. Vrata koja su zatvarala otvor su bila otključana. Patrik nije znao kuda će ga taj tunel odvesti, ali je znao da će se u tom tunelu sakriti.

   Nakon meditacija u Kraljevoj i Kraljičinoj odaji napustio je piramide da bi se pripremio na sutrašnji povratak. Počeo je post i vratio se u piramide slijedećeg jutra sa torbom u kojoj je bilo sve što mu je bilo potrebno za provesti noć u piramidi. Otišao je ravno do tunela i kada nitko nije gledao upuzao se u njega. Tunel je bio vrlo uzak i naginjao se prema gore.Uskoro se našao iznad kraljeve odaje, u maloj isklesanoj sobi i tu je proveo cijeli dan meditirajući u miru.

   Nakon što je piramida ispratila i zadnje turiste za taj dan i bila zaključana za noć, Patrick je izašao iz svog skrovišta i sa svijetiljkom u ruci krenuo prema Kraljevoj odaji. Stao je u sarkofag i legao u njega.

   Kada se pokušao smiriti čuo je zujanje komaraca. Iskoristio je toaletni papir i zaštitio ruke, noge i lice.

   Umirio se. Uskoro je čuo korake koji se činilo dolaze iz Velike galerije. Zvuk je postajao sve bliži, a njega je sve više bilo strah pokrenuti se. Nitko nije uključio svjetlo i on je ubrzo shvatio da zvuk ne pripada ljudskom biću, što je prouzročilo da ga preliju valovi paničnog straha kakvog nikada prije nije osjetio.

   Kada je pogledao u mrak ugledao je vrtložni uzorak plavog svjetla koji je lebdio nad njim.Nešto iznutra mu je govorilo zbog čega je on tu došao i da je strah otišao predaleko i uvjeravao ga da se ne boji.

   Patrik je samo pomislio : „UČINITE ONO ŠTO MORATE UČINITI.“  Bila je potpuna tišina i pitao se da li je još živ. Ipak, njegovo je srce se osjećalo tako prostrano i zvuk koji je dolazio iz njega je bio identičan onome kada je vidio plavo svjetlo. Ostatak noći je proveo razmišljajući o električnoj plavoj energiji koja se vrtjela unutar njegovog srca u obliku polegnute osmice, simbola beskonačnosti.

   Ujutro se vratio kroz tunel prije no što je piramida otvorena, gdje je meditirao i pridružujući se grupi turista napustio je. Na sebi je imao bijelog praha i stražari su znali da je proveo noć unutar piramide, počeli su vikati, medjutim on je uskočio u autobus i napusto to mjesto.

   Nakon što je stigao natrag u svoju sobu pogledao se u ogledalo. Shvatio je da je bio pokriven od glave do pete bijelim prahom, kao da je netko isipao veliku vreću brašna na njega. Kasnije je saznao da se taj prah koristi u Indiji za poticanje liječenja i za duhovne moći. Na Zapadu se zove bijelo zlato i koristi se u pojačavanju duhovne vibracije.

                           seichimslika3

   U narednim godinama Patrik je razvio SEKHEM SEICHIM.

   Nema Lineage ili hijerarhija u SEKHEM!

   Nema razreda!

   Sekhem je iscijeljujuća duhovna energija koju su koristili drevni egipćani i koje su učili u hramovima drevnog Egipta. Sekhem kanalizira Svjetlosnu Energiju iz Izvora. To je drugi aspekt istog Izvora, baš kao i Reiki. Potpuno isto kao i Reiki, Sekhem se povezuje direktno, iscijeljuje fizičko , mentalno, emocionalno i duhovno tijelo.

   Energija kojom se iscijeljuje potiče osobni rast, prisutan je aspekt bezuvjetne ljubavi i nije usporediv sa bilo kojom drugom energijom.

   Može se usmjeravati individualno ili grupno i jedan od velikih aspekata je uvjerenje da podržava i ubrzava vaš spiritualni razvoj, pa se stoga vjerojatno i sustav prilagodio u odnosu na ljude koji ga koriste.

   Seichim je izvorni naziv za sustav, Sekhem je prošao nekoliko promjena do ponovnog otkrivanja Patricka Zeiglera 1980.

   Trenutno su u sustavu: Seichem, Seichim, Sekhem i SKHM.

   Sekhem je u najraširenijoj uporabi.

   Sekhem označava moć na duhovan način, prirodne sile, vitalne energije, mjesto moći.

   Može biti izvrstan dodatak Reiki ili bilo kojoj drugoj metodi iscijeljivanja. I može sa sasvim učinkovito koristiti samostalno, kao cjelovit metoda.

   Svatko može naučiti raditi sa SEKHEM energijama. Svatko može doživjeti i osjetiti te energije i svatko može iskusiti ljubav.

Podučava se nakon Majstorskog stupnja Usui Reikija.

                                      seichimslika2

 * Priručnik preveden na hrvatski jezik primate na ruke prilikom inicijacije u svaki pojedini stupanj

2020  Song of Silence   globbersthemes joomla templates