background
logotype

    

                             Osma Zraka  Transedencije

Majstor Zrake: Chohan Lady Nada, Preosvijetljena od Lorda Chietal i Pleiadskih Emisara Svijetlosti;

Kvalitete Zrake: Hrabrost, pravda, integritet, mudrost, stabilnost, ravnoteža, bezuvjetna ljubav, razumijevanje, jedinstvo i neograničena ekspanzivnost (rast);

Boja: morsko-zelena i ljubičasta;

Čakra: solarni pleksus

                          Deveta Zraka Najviših Potencijala

Majstor Zrake: Chohan Majka Marija , Preosvijetljena od Lorda Goyana i Sirijanskih Arkandjeoskih Legija Svijetlosti;

Kvaliteta Zrake: jedinstvo, pravda, mir, red, mudrost, kreativnost, radost, milost, bezuvjetna ljubav, sjaj, suosijećanje, Božansko Vodstvo;

Boja: plavo-zelena;

Čakra: srčana

                            Deseta Zraka Božanstvenosti

Majstor Zrake: Chohan Allah Gobi, Preosvijetljen od Lorda Huertala i Andromedanskih Intergalaktičkih Bića Svijetlosti;

Kvalitete zrake: Stabilnost i ravnoteža, pravda, ljubav, moć, beskrajna mudrost, duševni mir, postignuće, odgovornost, vještina i transcedencija;

Boja: pearlescentna;

Čakra: grlena.

                               Jedanaesta Zraka Iluminirajuće Istine

Majstor Zrake: Chohan Quan Yin, Preosvijetljena od Lorda Semveta i Bratstva Svijetlosti;

Kvalitete Zrake: Razumijevanje, čvrstoća, stabilnost, dražesna dobrota, mudrost, velikodušnost, obilje, suosijećanje, ravnoteža, organizacija i razlučivanje;

Boja: ružičasto-narandžasta;

Čakra: treće oko.

                                 Dvanaesta Zraka Jedinstva Ujedinjene Svijesti

Majstor Zrake: Chohan Pallas Athena; Preosvijetljena od Lorda Ardiala, Mahatme i Majke/Oca Boga;

Kvalitete Zrake: mudrost, odanost, prosvijetljena inteligencija, ljubav, moć, harmonija, mir, ravnoteža, krativnost, inspiracija, magnetizam, prosvijetljenje i Jedinstvo Ujedinjene Svijesti;

Boja: zlatna;

Čakra: krunska.

 

 

 

 

         Osma Visoka Planetarna Zraka – Zraka Transcedencije

                    Chohan Lady Nada

                     ladynada             

          „ darujem ti svoju Ljubav, sve ostalo sam ti već davno prije dala“

                                       - je izjava Lady Nade

Majstor Zrake: Chohan Lady Nada, Preosvijetljena od Lorda Chietal i Pleiadskih Emisara Svijetlosti;

Kvalitete Zrake: Hrabrost, pravda, integritet, mudrost, stabilnost, ravnoteža, bezuvjetna ljubav, razumijevanje, jedinstvo i neograničena ekspanzivnost (rast);

Boja: morsko-zelena i ljubičasta;

Čakra: solarni pleksus

 Glazbeni temeljni ton:

“Mattinata (‘Tis the Day),” by Ruggiero Leoncavalio.

     Ova Zraka primarno govori o dubljem izražaju vašeg rada i izražavanja, ili možda potrebe otpustiti stare forme koje vam više nisu potrebne ili vas možda sputavaju. Osma Zraka je Zraka dubljeg čišćenja i očistit će sve ono što vam više ne koristi u vašem rastu. Možda ćete osijetiti kako se stare strukture ruše i otvaraju prostor za nove, tako da one mogu biti očitovane i prihvaćene na jednoj dubljoj, zdravijoj razini. Čisti i pročišćava na staničnoj razini razna stara kondicioniranja, uvjerenja i prosudjivanja, omogućava duboko emocionalno pročišćavanje, čak i starih povreda iz doba Atlantide, Egipta itd. na kozmičkoj razini, što je vrlo izaražajno , transmutacija se dešava vrlo intenzivno, što je nužno sada u ovome trenutku na cijelom planetarnom nivou. Naći ćete se okruženi veličanstvenom i fluoroscentnom morsko-zelenom i ljubičastom  Svetom Vatrom Trancedencije koja će ponovno uspostaviti poljuljanu ravnotežu i reorganizirat će vaša tijela i pomoći vam u izgradnji vašeg etričkog elektronskog Tijela Svijetlosti koji se odnosi na svetu geometriju oktahedrona.

     Ova Zraka se satoji od Četvrte, Sedme i Pete Zrake sa dozom Bijelog Svijetla koje su zajedno ukomponirane. Prije no što krenete u integraciju ostalih Zraka, nužno je da su sva četiri donja tijela u potpunosti očišćena, što ova Zraka čini. Podiže vibraciju i frekvenciju na jedan viši nivo. Čisti podsvijesni um.

     Uzašli Majstor Lady Nada takodjer je bila u Službi 6. Zrake i davala je poduke u Isusovom Uporištu na Eteričkim Ravnima iznad Saudijske Arabije. Podučava ovladavanjem emocija i utišavanje ekstremnih želja. To je majstorstvo 3. čakre i širenja mira. Bila je Chohan Ureda 6. Zrake od 1956. godine, u potpunosti preuzela  dužnost 31.12.1959.  od kada je Majstor Isus preuzeo dužnost Učitelja Svijeta.

     Postoje informacije da je Chohan 11. Zrake, medjutim za sada su izvori u nesuglasju, jer se promijene dešavaju dosta intenzivno i teško ih je pratiti. Ono što je sasvim pouzdano jest da ukoliko uputite Poziv ili Molbu Lady Nadi i 8. Visokoj Zraci -  na vaš poziv ćete svakako dobiti konkretan, snažan i sveobuhvatan odgovor koji je uvijek u službi za vaše najveće dobro.

                           Rubinska Zraka

     LadyNada je i Majstor Rubinske (Ruby Ray) Zrake, podučava razvijanje i otvaranje ruže srca, pomaže u razvijanju osijetljivosti srca i primanju dara Duha Svetoga kroz različitost jezika i izražavanja. Ona takodjer pomaže i skrbi o djeci cijeloga svijeta zajedno sa legijama Andjela koji se osobno brinu o potrebama mladih.

     Kao Uzašli Majstor pomaže svima onima koji kroz svoj rad pomažu drugima, što uključuje javne službenike, pravne savjetnike, misionare, učitelje, iscijelitelje i psihologe. Uči nas kako kroz ravnotežu proširiti Božji Trostruki Plamen u našim srcima kako bismo bolje mogli pomoći sebi i drugima. Podučava da nije bitan samo naš trening već i ono što činimo za druge, tj. mjera kojom volimo. Podučava nas putu Princa Mira, Isusovom Putu.  Uči nas da utišamo svoje emocije solarnog plexusa i prevladamo razuzdanost.

     Eteričko Uporište Chohana Lady Nade je Ružin Hram koji se nalazi iznad New Bedforda u Massachusettsu.

Taj Hram je dizajniran uzorcima ruža čija svaka latica predstavlja inicijaciju u Plamen Ljubavi.

Taj Hram je eterički dvojnik Hrama Ljubavi iz Atlantide u kojem je Lady Nada služila kao svećenica. U središtu Hrama gori Vječni Plamen Božanske Ljubavi, čuvan od Braće i Sestara Treće Zrake za iscijeljivanje svih zemaljskih evolucija čistom ljubavlju.

     Isto tako služi u Arabijskom Uporištu Velikog Bijelog Bratstva u pustinji Arabije , sjeveroistočno od Crvenog Mora. Arkandjeo Raphael i Majka Marija, kao i Arkandjeo Uriel i Aurora takodjer služe u ovom Hramu, zajedno sa Legijama Andjela Mira.

To je kompleks gradjevina hermetički zatvorenih prije kataklizme i prije no što ih je prekrio pijesak. Vrhovi gradjevina su sada 125 metara ispod površine. Svakih sedam godina u tim podzemnim prostorima se održava Medjunarodno Vijeće Velikog Bijelog Bratstva. Otvara se otvor koji se koso spušta u dubinu 400m i širi na oko 2oom u promjeru , ulazi se u veliku komoru koja je poduprta visokim stupovima visokim oko 300m koji su ukrašeni hijeroglifima. Susjedna komora je u promjeru oko 200m koja ima jedan veliki središnji stup koji podupire konstrukciju. Na sredini se nalaze, na dnu stupa, kozmički simboli svih 12 kuća sunca. Napomena je da su ti znakovi različiti od znakova zodijaka koji se trenutno koriste, i cijela konstrukcija gradnje odiše starim dizajnom  poput grčkog ili rimskog.

Više o ovom Hramu u posebnom odijeljku.

     Bila je utjelovljena kao odvijetnik u Atlantidi, braneći prava siromašnih i potlačenih. U svojoj završnoj inkarnaciji prije 2700 godina, Nada je najmlađa od obitelji iznimno nadarene djece. Tijekom tog života, ona je u potpunosti proširila ljubav njezina srca i duhovno održavala ravnotežu za svojom braćom i sestrama, tako da su mogli napredovati. Umjesto da slijedi svoj poziv, ona je odlučila pomoći svojoj braći u ostvarivanju svojih svetih zvanja držeći plamen ljubavi za njih. U Atlantidi je služila i kao Svećenik u Hramu Ljubavi. Arkandjeo Charity joj se pojavio u ranoj dobi i podučio je kako izraziti Božju Ljubav iz Plamena Svoga srca i kako ga zračiti u prirodno okruženje i blagosloviti sav život. Učio ju je kako da zrači iz svojih čakri svojoj braći i sestrama, da pojačaju svoju svijest i kroz blagoslove drugima podignu razinu zemljine kulture izraženu kroz umjetnost.

Ovaj anonimni servis je postao njezino Majstorstvo Ružičastog Plamen Božje Ljubavi, a uzdigao ju je u Uzašašće.

     Lady Nada je imala brojne anonimne inkarnacije gdje je žarište njenog rada bilo pomoći potlačenima i svojom podrškom kroz ružičasti plamen pomagala svima onima koji su bili usmjereni na unaprijedjenje, rad i razvoj duhovne službe.

Chohan Lady Nada služi i u Karmičkom odboru – o čemu će biti riječ kroz taj tekst.

 

           Novo Pročišćavajuće Iskustvo sa Lady Nadom

Od: Channelled through Natalie Glasson- 6th August 2014- www.omna.org

http://www.omna.org/06-08-14-Nada.html

Sa velikim Kristovim Blagoslovom vas pozdravljam i čini mi čast vaša prisutnost sada sa mnom. Ja sam Lady Nada, Chohan i nadglednik 8. Zrake Svijetlosti boje zelene morske pijene svijetlosti i  Viši sam aspekt Mary Magdalene.  Dolazim vam sa golemom količinom ljubavi iz Andjeoskog Kraljevstva i Gospodara i Gospodarica Majstora Rajskih Razina koji me podržavaju kao i svrhu ovoga sadašnjeg trenutka. Primam podršku kanaliziranu kroz moje biće prema vama, jer ste vi ultimativni primalac Božanskog.

Da li ste ikada razmišljali o sebi kao o krajnjem prijemniku Božanskog? Da li ste možda pomislili da bi vaš cilj i važnost mogli biti da prepoznate sebe kao primaoca Božanskog? Božanske vibracije su tako goleme, prostrane i kreativne, a opet tako poznate. Vaše cijelo biće je naviklo da prima Božansko na svim razinama svoga bića, ali vaša svijesnost i vaš um sada moraju postati svijesni svojih sposobnosti i potrebe primanja Božanskog  tako da biste mogli iskusiti tu mogućnost i očitovati veću moć unutar svoje realnosti. Veliki dio duhovnog razvoja je razvijanje samosvijesti i veze sa Stvoriteljem i bivanja svijestan svega što vi jeste. To je važno zato što na jednoj odredjenoj razini trebate unijeti veće prepoznavanje sebe kao Božanskog, kako bi unijeli to iskustvo u fizičku realnost. Fizička realnost je moćna lekcija neophodna svakoj duši koja se kreće kroz realnosti Zemlje. Od vas se traži da se prepoznate, postanete svijesni sebe i svih božanskih aspekata unutar sebe, jer  bez tog prepoznavanja manifestacija i iskustvo neće biti mogući u vašoj stvarnosti . Vaša fizička stvarnost vas ohrabruje da prepoznate, udjete u svijesnost istine, i kroz to prepoznavanje možete iskusiti božanstvenost u svakom trenutku vaše stvarnosti.

Mnoge duše na Zemlji sa njihovom zemaljskom svijesti me pitaju da zašto moraju ponovo otkrivati sve to kada to već postoji unutar nas na nekoj razini?

Sigurno je da na nekoj razini mi znamo svu istinu o božanstvenosti unutar nas i zašto to moramo ponovo otkrivati? Moj odgovor je svaki puta kada fizička realnost traži i ohrabruje se manifestirati, to donosi

misli i energiju u materiju , vi ste rodjeni sa mogućnošću da to činite, to je prirodna vještina koju svako biće posjeduje, ali fizička stvarnost traži da vladate i majstorirate tu sposobnost iz najdubljeg prostora božanske istine unutar vašeg bića. Na taj način ćete se potaknuti na putovanje ili božansko otkrovenje zato da biste očitovali i doživjeli svoju božansku istinu i prvenstveno morate biti u mogućnosti prepoznati ju.

Prepoznavanje može doći kroz razumijevanje, osijećaje, prihvaćanje ili osijećaj jednostavnog znanja, to ne mora biti mentalni ili logički proces. U cilju fizičke stvarnosti umu može biti lako prepoznati sebe kao primaoca božanskog.

Božansko već jest u vama i nije ga potrebno puno primati izvana, većina onoga što primate i prepoznajete je iz unutar vašeg bića. Vi primate božansko stoga što se božansko manifestira na Zemlji  ukoliko priklanjate svijesnost i prepoznavanje istinskoj prirodi božanskog na Zemlji i u čovječanstvu. Kroz proces primanja vi ga manifestirate kao vašu istinu zbog toga što na sve na što naidjete ima utjecaja na vašu energiju. Biti u stanju prihvatiti da ste božanski prijemnik omogućuje vam da shvatite koliko je važno i presudno što vaša duša sada trenutno egzistira na Zemlji.

Možete poželjeti afirmirati: 'Ja sam ultimativni božanski primalac blaženstva, obilja, ljubavi i istine o Stvoritelju.'

Neka se istinitost ove tvrdnje miruje u i  sa vama, osnažujući vas i pomažući vam u realizaciji da ste već ostvarili svoju božansku svrhu samim svojim prisustvom na Zemlji.

Isto tako imate mogućnost primiti sve ono što želite od Stvoritelja pa je to razlog zbog kojeg sam došla k vama dijeliti svoju energiju i podršku darovanu mi da je podijelim vama. Ja sam imenovana na vrlo važnom zadatku koji je uskladjen sa mojom već postojećom svrhom. Moj je cilj podržati duše u čišćenju, pročišćenju i iscijeljivanju njihovih bića na svim stupnjevima  kako bi se stvorio prostor za veću realizaciju i priznavanje Stvoritelja. Pročišćavanje i čišćenje je moj najveći fokus sa svrhom manifestacije ljubavi kada radim sa dušama. Sa tim na umu nije za čudjenje da su me Stvoritelj, Gospodari i Gospodarice Majstori Rajskih Razina vodili da donesem duboki čisteći proces  onima koji su spremni da ga dobiju.

To iscijeljenje i čišćenje nije poslano čovječanstvu u cjelini kao val svijetlosti, ali je dostupno onima koji su ga izabrali primiti potpuno svijesno, sa sviješću o onome što se dogadja.

Ovo pročišćavajuće iscijeljivanje je počelo početkom 2014., ali se tek sada filtrira u fizička područja, neko vrijeme sam radila na unutarnjim planovima medjutim sada je vrijeme za svijesnu svijest i primanje kako bi se donio dar rezultata u iskustvima Zemaljske vibracije. To iscijeljujuće pročišćenje je donijeto iz moje osobne energije, duše i srca podupirući čišćenje i pročišćenje vašeg bića sa namjerom da uneste slobodu u vašu realnost i duhovni izražaj. Vibracije čiste i rasčišćavaju sve ostatke starih doba prije ere ljubavi; čisti samo-nanesenu patnju, blokade i iluzije unutar vaših mentalnih procesa i uma, karmičkih energija za koje se držite, iako one mogu već biti razriješene, tuga i bol rodjeni iz straha i iluzije, stres rodjen iz nestabilnosti i nepovijerenja i straha od samoga straha. To je vrlo moćno pročišćujuće iscijeljivanje, uklonit će i otopiti puno prtljage i krhotina i kroz osvijetljavanje vaše energije donijeti veći osijećaj rasta i prihvaćanja ljubavi. Moje pročišćavajuće iscijeljivanje radi sa vama osobno i unosi više slobode u vašu energiju tako da se ne možete više osijećati uhvaćeni u zamku ili nemoćni, ali otpuštajući vi možete podržavati i njegovati sebe kao snažnu dušu prijemnika božanskog Stvoritelja. Iza tog pročišćavajućeg iscijeljivanja biti će pojačano vaše unutarnje luminiozno zračenje. Osijećat ćete kako snažnije zračite i sjajite u mnogim različitim zonama svoga bića. Vi možda možete osijećati da je taj rezultat slab i da ste očekivali veće rezultate, ali razmislite na trenutak kako to izgleda biti blistav i svijetliti.

To ne znači da emanirate božansko unutar vas sa većom slobodom; vi emanirate ljubav, radost, sreću, svijetlost i djelujete poput magneta za sve koji žele primiti, prepoznati i iskusiti vašu stvarnost.

Nudim vam podržavanje procesa čišćenja da podrži vaše prihvaćanje veće slobode u izražavanju svoje božanstvenosti. Imajte na umu da mogu podržati samo vas, vrhunski je princip procesa pristanak kroz mnoge aspekte vašeg bića.

Biser vašeg osobnog zračenja duše i blistavost će biti spuštena na vas da je prepoznate, prihvatite i integrirate.

' Lady Nada, ja sam sada svjesno spreman primiti i iskusiti tvoje pročišćavanje i proces čišćenja podržan od Andjeoskog Kraljevstva i Gospodara i Gospodarica Majstora Rajskih Razina. Spreman sam da radim sa tvojim energijama pročišćavanja, čišćenja i iscijeljivanja svih zaostalih energija iz starog doba od prije ere ljubavi; pročišćavanja samonanesene patnje, blokada i iluzija iz mojih mentalnih procesa i uma, karmičkih energija kojima sam prionuo iako sam ih možda već oslobodjen, tuge i bola rodjenih iz patnji i iluzije, stresa rodjenog iz nestabilnosti i nedostatka povjerenja, straha od samoga straha.

Lady Nada ja zračim  ljubav iz moga bića prema tebi i znam da sam povezan sa Svim što je Stvoritelj.'

(Uzmite trenutak da se usredotočite sa svim ljubavnim zdanjima i emanirajte unutar svog srca, dopustite da teče prema meni, Lady Nadi, i da se spoji sa svim aspektima Kreatora, držite tu namjeru.

Vizualizirajte kako dolazi prema vama iz mog  srca, Lady Nade, otvoreno poput vorteksa morske pjene-zelene, ružičaste , bijele i zlatne svijetlosti. Ukoračite u taj vorteks duboke ljubavi, pročišćenja i čišćenja, energija vibrira vrlo brzo, i kompletno vas okružuje.)

'Lady Nada, molim te pročisti, očisti i iscijeli moje biće, sada stojim strpljiv i u ljubavi s tobom.“

(Sa strpljenjem i ljubavlju omogućite da se proces odvija koliko god je to potrebno.)

'Lady Nada, molim te da da doneseš u moje biće da ga prihvatim, prepoznam i iskusim biser moje duše zračeći i presijavajući da se odmara u mojoj srčanoj čakri. Ja sada prihvaćam biser moje duše zračeći i presijavajući da se integrira i manifestira unutar cijelog mojeg bića. Lady Nada, molim te da me magnetiziraš i pojačaš moja iskustva. Hvala ti.'

(Sjednite u razigranoj kreativnosti doživljaja svijetlosti bisera vaše duše integrirajući vibraciju i sjaj i blistavost cijelim vašim bićem prihvaćajući svaki skok budjenja unutar vašeg bića.)

                       Nadam se da ste uživali u ovom procesu,

                          Kroz ljubav pročišćavanja,

                                 Lady Nada

http://www.omna.org/06-08-14-Nada.html

prijevod učinjen sa dozvolom autora Natalie Glasson

                                     

                 Lady  Nada putem Fran Zepeda

                 Perspektive, Percepcije uvijek u promijeni

Lady Nada (primljeno novembar 29. 2014.):

Dragi moji, kao što ljubav nastavlja da prožima i proširuje tvoju Suštinu Duše, vi sami primijećujete promjene u vašim percepsijama samih sebe. Nema više, ili barem je puno manje, potrebe opravdavanja ili nadoknadjivanja onoga 'što je moglo biti' ili 'trebalo biti'.

Vi sada uplovlavate u Novo. Ljubav je mnogo dostupnija umiruje i služi kao melem za vašu dušu, i sve 'dobro' ili 'loše' koje je produžetak vaših potreba u Ljubavi postaju neutralniji, mirno stanje Ljubavi i upornosti.

Rubovi postaju mekši, perspektive su jasnije, ono što ste nekoć osijećali kao veliku potrebu sada to više nije, ostavljajući iza sebe da kao pero lepršaju na povjetarcu.

Nestaju i potrebe za kontroliranjem rezultata ili hitno 'popravljanje' nečega što je krenulo loše. Vi sada imate višu svijest  u kojoj pojmovi 'crno i bijelo' i 'dobro i loše' blijede, a na njihovo mjesto dolaze šire perspektive sa mirnim poštovanjem i prihvaćanjem.

Takav je tvoj napredak, dragi moji. Tako je dizanje u višu svijest u kojoj 'plavo nebo' postaje puno punih nijansi plave, čak i za želju doći do 'boljih vremena' koje se zamijenjuju prihvaćanjem i ljubavlju onog što jest i tko vi jeste. Taj stav vas automatski podiže u jasnije, mirnije i radosnije mjesto unutar samoga sebe.

Tvoj pogled na svijet je drugačiji jer je drugačiji pogled na sebe samoga. I to je ono kako bi trebalo biti. Uzmite to kao znak vašega rasta. Koncentrirajte se i usredotočite na 'vaše mišljenje', a ne na ono što je više i mišljenje drugih, jer će pokrenuti u krivim pravcu i poslužiti konfuziji i zadržati vas u rastu.

A vi ćete rasti ubrzano i slavno kako ukoračite u intenzivnu Ljubav i budete posjedovali sve više i više svoje Istinske Esencije.

Sada mi dozvolite i osijetite toplinu Ljubavi u vašim Srcima kako ga proširujem i pojačavam i magnetiziram. Osijetite se stopljenim sa velikim suosjećanjem za sebe, velikim prihvaćanjem sebe, i dodatno potrebe da tu ljubav usmjerite prema drugima jer je imate toliko puno unutar sebe.

Ta ljubav koju osijećate unutar sebe je tako sveobuhvatna da boja sve i svakoga oko sebe na vašem putu, i ostavlja vibracije na svakom koraku. Vi ste uronjeni u njoj, unutar nje, i toliko malo ima moći bilo što da vas odvuče od toga, bez obzira na okolnosti.

I one( vaše okolnosti) će vas odvesti u različite nijanse mišljenja i značenja, i vi ćete početi otkrivati moć da transformirate sve što se temelji na ljubavi vaše perspektive sa samoprihvaćanjem i tolerancijom.

I zbog toga osijetite Zahvalnost,  i Ljubav i Obilje postaju sveprožimajući i veličanstveni u svojoj prisutnosti.

'Živjeti u Ljubavi' je od danas vaš način života. Dopustite da vas ništa ne odvoji od toga. To je prioritet. Sve ostalo je samo nastavak onoga što treba transformirati, što se naravno dogadja čim više prakticirate ljubav i samoprihvaćanje.

Otpor i nijekanje čine osijećaj da se stvari ' raspadaju'. Vidite ih radije kao restrukturiranja i milosrdje koje će preobraziti vaš život i živote drugih ljudi na njihov istinski poziv duše.

Razmislite o tome, dragi. A ja vas ostavljam sa dobrom drugom dozom ljubavi i nade. I ponosim se zbog vaše vrline u upornosti da nastavite ići dalje na vašem putu Uzašašća. Vi se odvijate u mnogim poljima Svijetlosti i Radostnim danima.

                Sva moja Ljubav

                Namaste

                Lady Nada

Copyright © 2011-2014 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included. www.franhealing.com www.franheal.wordpress.com www.ouremergingdivinity.com

 

 

 


      Deveta Visoka Planetarna Zraka

          Zraka Najviših Potencijala

            Chohan Majka Marija

               Clipboard01

Majstor Zrake: Chohan Majka Marija , Preosvijetljena od Lorda Goyana i Sirijanskih Arkandjeoskih Legija Svijetlosti;

Kvaliteta Zrake: jedinstvo, pravda, mir, red, mudrost, kreativnost, radost, milost, bezuvjetna ljubav, sjaj, suosijećanje, Božansko Vodstvo;

Boja: plavo-zelena;

Čakra: srčana

      Ova Zraka ukazuje na dublju integraciju Svetih Ugovora, Svrhe Duše. Utječe još jače na Iluminaciju potaknutu od Višeg Uma, potiče na emocionalnu i mentalnu zrelost svake osobe koja je prošla kroz sukobe i borbe u dobijanju Božje Božanske Mudrosti. Snažno povećava frekvencije svijetlosti unutar tijela, koja pojačava vezu sa milošću, pravdom i sućuti te osvijetljavanju i spoznavanju Istine kroz sva životna iskustva, učenja i stvaralaštvo tako da možete postići svoj Najviši Potencijal. Vi imate Božansku prirodu ljubavi i kroz tu prirodu drugi uočavaju kroz vaše darove vašu i njihovu Svijetlost što otvara put povjerenju i dijeljenju tih istih darova. Vi svakako jeste u Službi dijeljenja tih darova, na bilo koji način koji je vama predodredjen i imate mogućnost voditi i podučavati druge do njihovog punog Potencijala. Ova Zraka svakako utječe na povezivanje sa Najvišim Svijetlom, Ujedinjenom Sviješću i otvara mogućnosti mnogih novih kreativnih načina izražavanja i djelovanja. Ova vas energija takodjer može voditi i povezati sa najvišim stupnjem inicijacija koje su doživljene u starom Egiptu ili Atlantidi. Vi ste savršeni student jednako kao i Majstor.

Izvor: The Melchizedek & Pleiadian Light Network

          mm2

     „ Moja duša veliča Gospoda“

* Kraljica Neba

* Majka Svijeta

* Visoka Svećenica Reda Melchizedeka

* Svećenica u Hramu Istine u Atlantidi

* Božanski Komplement: AA Raphael

 

          Majka Marija

     Majka Marija je lijepa, moćni Uzašli Majstor velike ljubavi, mudrosti i suosijećanja. Izvanredno prikazuje majčinstvo Boga u svojoj ulozi Majke Isusa Krista. Ona je bila utjelovljena kao Visoka Svećenica Hrama Istine u Atlantidi gdje je preuzela Smaragdnu Zraku tijekom studija umijetnosti iscijeljivanja, svetu znanost koncepta besprijekornosti i discipline potrebnu za veličanje Božije Svijesti.

     Kao Božanski Komplement Arkandjelu Raphaelu, Majka Marija i dalje služi Zemlju Smaragdno-Zelenom Zrakom iscijeljenja, istine i znanosti. Kao Majka Svijeta ona štiti žene i djecu i posreduje u službi iscijeljivanja na svim razinama.

      Njezin muzički ton  je Ave Marija.

        mm3

      Marija je od Andjeoskih ravni, a utjelovljena je na našem planetu da bude primjer Majčinstva Boga i rodi Isusa Krista. Bila je Božanska Svećenica Svevišnjeg Boga u Hramu Istine u ranim danima Atlantide. Ona njeguje Smaragdnim Plamenom 5. Zrake, proučavanje umijetnosti iscijeljivanja, podučava disciplinama potrebnih za uvećavanje Svijesti o Bogu, i eksperimentiranjima svetom znanošću o Bezgrešnom Konceptu. Na kraju svog poslijednjeg utjelovljenja, Marija je doživjela tjelesno Uzašašće bez prijelaza kroz promijenu zvanu smrt. U Katoličkoj Crkvi je papa Pio XII proglasio tu činjenicu dogmom vjere, nazvavši to pozivom Velike Gospe u Raj.

     Takodjer je poznata kao:

 • Uzašli Majstor Gospa Marija
 • Majka Marija
 • Blažena Djevica Marija
 • Bezgrešno začeće
 • „Majka Božja“
 • Nevjesta Duha Svetoga
 • Kraljica Andjela
 • Kraljica Neba
 • Gospa Fatimska
 • Gospa od Guadalupe
 • Gospa od Krunice
 • Gospa
 • Blažena Djevica

     Ured u Hijerarhiji:

*Chohan 9. Zrake

*Archeia (Božanski Komplement Arkandjela Raphaela) 5. Zrake

* Iscijeljivanje

     Božanske osobine:

*Iscijeljivanje (Kozmički Plamen Kozmičkog Iscijeljivanja)

*Majčinski Plamen

     Božanska Zraka& Sveta Vatra:

* 9.Zraka ; 5.Zraka

* Plavo-zelena ; Smaragdno-zelena

     Retreats:

*Hram Presvetog Srca iznad Fatime, Portugal

*Hram Uskrsnuća, iznad Svete zemlje (Palestina/Izrael)

     Glazbeni ton:Ave Maria od Shuberta

       mm4

     Donosioc Svijetlosti Majke- Ljubljena Majka Marija

      

     „Djeco Dijamantnog Srca, Ja Sam Marija, Majka, tvoja Majka, ona koja drži Bezgrešni Koncept za vas dan i noć, život za životom. I nastavit ću ga držati za sve vaše pobjede, nakon čega ćete biti pozvani da držite Bezgrešni Koncept za one koji se tek uspinju. To je praksa koju morate naučiti tijekom svojeg utjelovljenja- kako čvrsto držati razumijevanje savršenstva Dijamantnog Srca.

     „Svijetlo Majke je zastrto iznad vas još kao djeteta, i tek probudjeno noću kada spavate, uljuljkani pjesmom Majčinog Srca. Majčino Svijetlo je zastrto iznad vas dok ste bili još mladić dok si majstorirao razumijevanje mudrog korištenja Kundalini Vatre. Majčino Svijetlo je zastrto na aspiranta, novog učenika, koji je iako rastao, još nije obučen u mudrom korištenju Svete Vatre, i čiji je ego još bez prisutnosti Božanskog Ega upravaljanog Božanskom Voljom. Tako pripravnik, nakon što je odlučio slijediti Put, se mora ogrnuti haljinom mudrosti. "Majčino je Svijetlo zastrto od Sina i Kćeri Boga sve dok ne dodje vrijeme dostatne promijene prava korištenja onoga što je učinjeno prije- svih talenata, svih darova, svih blaga. Pogledajte bolje i vidite gdje postoji potreba finijeg uskladjivanja tih već prisutnih darova u naborima vaše odjeće. Nakon što to savladate Majčino će Svijetlo biti otkriveno, i vi ćete vidjeti da leži ispod površine prepunog obilja Ljubavi Boga, Svijetla Boga, Istine Božje i sve one Božje Kvalitete koje želite postići…“- Carolyn Louise Shearer, 14 svibanj 2000

Izvor: COS Light Network

***

     mm5

Ova čudesna fotografija Blažene Djevice Marije, Majke Božje, se pojavila kada je čovjek razvio jasan negativ horizonta i neba nad Padre Pio Shrine, San Damiano, Italija. Više kopija se može dobiti od Sister Ruth, 7 Cedar Rd., Oxbey, Hertfordshire, England.

***

      mm6

     Voljena Majka Marija

Carolyn Louise Shearer

10.listopada 1998 Chelsea, Vermont USA

„…Moj savijet vam je da unesete u vanjsku svijest ljubav za Boga. Postavi je tako da bude Oltar Boga. Ne tražite ništa od Boga.

„Kada to učinite, vi ćete biti Kristova Jedinstva i nosit ćete Plašt Krista koji hoda i govori u fizičkom obliku. Kada ste sve dali Bogu, tu još ostaje osijećaj odvojenosti u tvom svijetu- ti ne možeš u potpunosti znati ekspanzivnost i sveprisutnost Božje Ljubavi.

„Svijetlo koje ste primili putem Kristalnog Užeta- Čistu Bijelu Esenciju- ..ne može se potrošiti, niti se izgubiti. To je vaša dnevna potreba kruha i pića. Mnogi iz svijeta su svijesni velike prilike upravo tamo gdje stoje. Oni ne znaju ništa o Ljubičastom Plamenu. Oni ne znaju ništa o Svijetlosti njihovih Kauzalnih Tijela. Oni ne znaju ništa o Smaragdnom Matrixu.

„Smaragdna Matrica Mog Srca, ljubljeni, jest Iscijeljenje i Cjelovitost za Moju Djecu. Ukoliko im je stalo, tada moraju znati za Ljubičasti Plamen. Oni moraju svakodnevno koristiti Krunicu sa Ljubičastim Plamenom. Otpuštanje Ljubičastog Plamena će ih povezati sa Smaragdnim Matrixom Moga Srca i Iscijeljenjem koje će im trenutno donijeti Udobnost.

„Još uvijejk je previše vezanosti na Zemlji za stare doktrine i dogme. Ja ne mogu govoriti tako snažno onima koji nemaju otvorenu svijest. Moram umotavati Moju Riječ. Njih treba učiti samo ono što oni mogu razumijeti.

„Ali Uzašli Majstori pružaju mogućnosti studentu da ide dalje, da internalizira Svijetlost, da uzmu instrukcije i pokrenu Nebo i Zemlju. Kada primite Svijetlost vaše Božanske Prisutnosti i ne odbacite tu Svijetlost, vi ćete naći mogućnost pokrenuti Nebo i Zemlju. Ali, sve zahtijeva Svijetlost Majke na materijalnom Planu. Fizička Oktava mora imati Svijetlost…“

„Čekali su da se dogode Čuda! Mi u Majstorskoj Oktavi znamo da su Čuda u realnosti Kozmičkih Zakona kroz Majstorstvo. Za one koji ne znaju Zakone Uzašlog Majstora, mnoge pojave, čak i na dan vidjenja čudesa, je fenomenalno. Za studente koji poznaju Zakon, oni očekuju da se čudo desi, jer postoji razlog. Postoji aplikacija. Postoji razumijevanje mudrosti Zakona…“

„…Ljubičasti Plamen će otvoriti Put do Smaragdnog Matriksa Mojeg Srca, I iscijeljujući Tijek Majčine Ljubavi za svu Njezinu djecu. Da li biste im to uskratili?

„Očekujem Čuda od vas…“

      mm7

     Voljena Majka Marija

       "Ciklus Povratka"

„Draga djeco, Ja, Majka Isusova i Majka sada od svih, došla sam govoriti, ali ne onima koji imaju uši da čuju, već onima koji su se oglušili na Unutarnji Poziv vlastitog Kristovog Puta, i govorim sada onima koji su poznati mome Srcu, koji poznaju Plamen Života, koji su vidjeli primjere Svijetlosti koja se kreće prema Zemlji, usmijerenu iz Svijetlosti Boga, i još uvijek izabiru ignorirati i okrenuti se od najveće prilike za iskoristiti je za sebe…“

„…nije dovoljno znati o potencijalu. Nije dovoljno znati da sama Božanska Prisutnost postoji. To nije dovoljno da nastavite kroz život, praveći se da će sve biti dobro samo ukoliko ne štetite životu.

„Ja, Majka Marija, ovdje sam da bih probudila one koji su čak i možda blisko perceptivni za Moju Vibraciju u razumijevanju da se ne može više smatrati da radiš bilo što ukoliko ne ubrzavaš svoju svijest. Došlo je vrijeme kada svatko mora podnijeti napor zahtijeva i pritisak ubrzanja Plamena unutar svojih srca prihvaćajući transmutaciju, i za povratak svega unatrag…trenutak manje za stvarnost Božanskog Plana za njihov život… Shvatite da ubrzavajući vatru vlastitog bića omogućujete Kristovoj Svijesti da bude tamo gdje ste vi, morate odrediti izvršenje više no obično prihvaćanja količine Svijetlosti i energije i prilagoditi svoje duhovne mišiće i izvan onoga što vam je ugodno…“

„Taj napor će stvoriti kontakt i kontakt će stvoriti širenje Plamena. Tada ćete u svom vlastitom individualnom svijetu imati osijećaj novog u životu. Jer život više neće biti isti kao što je bio prije tog napora, paljenja i profinjenosti koji prate širenje Plamena. To će biti potpuno novo…“

„…Tu će biti novo shvaćanje života o životu u višim oktavama Svijetlosti gdje je život Svijetlo. I gdje je Ljubav Boga magnet i gorivo koji unose sve od života u središnju fokalnu točku Jedinstvenosti Boga. Jedinstvenost Boga koja sadrži svu Ljubav, svu Ljepotu i sve različite dimenzije. Vi ste samo jedan pojedinac. Vaša Božanska Prisutnost ima sve od jedinstvenosti, individualnosti, profinjenosti- sve Božanske Kvalitete- samo oblikovano po želji tvoje Božanske Prisutnosti…“

„Nema nikoga tko, do li odredjivanjem Božanske Volje u ubrzavanju vatre tvoga srca, tko bi mogao približiti vas toj savršenosti i nacrtu vlastitog identiteta, niti može učiniti Uzašašće za vas…Ali mora postojati želja za višim od ostajanja gdje jeste. Jer u stvarnosti, ne možeš. Tu je ili ubrzavanje ili raspad. Sav život je u stalnom stanju promijene. Najveći znanstvenici su to dokazali.

„ Razgovarala sam danas sa vama vrlo otvoreno i jasno, kako Ja znam, onima koji su okrenuli glavu i rekli:“ Ja ću učiniti onako kako meni odgovara.“ Na što odgovaram: „ Bolje ti je počni raditi na sebi više no što radiš, jer se ne ubrzavaš dovoljno koliko je potrebno da dodješ do cilja koji je tvoja Božanska Prisutnost željela za tvoj životni vijek u ovoj inkarnaciji.“

„To je stvarnost u kojoj se nalazite. Svatko tko čuje ovaj poziv iz majčinog srca, izvana ili iznutra, znat će da sam poslala Zraku iz mog srca da vas probudi u vašu vlastitu vibraciju Svetog Kristovog Sebstva , čujte unutarnji glas, jer vrijeme je prekratko za izgubiti i jedan dan u kojem se krećete prema Svijetlu…“

„…Voljeni Chamuel i Charity, Ja, Majka Marija, upućujem poziv tvojim Andjelima da krenu prema naprijed poput kerubima kako bi zaštitili svoje mališane na zemlji, posebice one koji su izabrani da se izdvoje iz cijeline tkanja Boga, pozivajući ih kući , da zapale vatru u svojim srcima obnovljenim razumijevanjem i odlučnošću da postanu punina njihovog Kristovog Puta i osvoje svoje Uzašašće. Proglašavam taj dan „Ciklus-om Povratka“ svima onima koji su se udaljili od Mog Srca, da dodju kući. Pošaljite svoje Andjele da im pokažu put Kući, jer ih čekam.“

Carolyn Louise Shearer, 16. srpanj 2000 Chelsea, Vermont USA

      mm8

     Hram Presvetog Srca

iznad Fatime, Portugal

mm9

Shrine of Fatima/ fizičko svetište

Pod vodstvom Majke Marije stoji Hram Presvetog Srca na unutarnjim razinama. Nalazi se u okruženju širokih polja koja se šire koliko god oko može vidjeti. Visoka trava puna cvijetova koji preplavljuju ova polja. Sam Hram je u grčkom stilu sa mramornim stubama koje vode iz okolnih Elizejskih poljana. Sve kolonade su prekrivene prekrasnim ružičastim ružama.

 

mm10

Copyright © GilbertWilliams / Contact: www.GilbertWilliamsGallery.com

Tijekom mjeseca svibnja na unutarnjim razinama sve duše koje mogu biti utjelovljene u slijedećih 12 mjeseci se mogu pojaviti pred Gospodarima Karme. Neki kandidati su postali podobni zbog završetka ciklusa vremena na unutarnjim razinama kroz evoluciju svojih duša. Oni koji su manje evoluirani ostaju van tog programa još tisuću godina, i odmah nakon toga dobijaju priliku za utjelovljenje. Oni više razvijeni i za stotinu godina. Posvećeni učenici se ponekada odriču prava na boravak na unutarnjim razinama i po podnošenju zahtijeva stječu pravo na utjelovljenje gotovo odmah.

Sve one duše koje su primile priliku da se utjelove kroz narednu godinu se okupljaju u Marijinom Hramu Presvetog Srca Isusovog, primaju Njezino Zračenje i Blagoslov. Pojedinci dolaze na unutarnje razine u svojim eteričkim tijelima pod Plamen Svijetlosti Unutarnjeg Sunca Hrama Presvetog Srca i posvećujući se djelatnosti formiranja tvari koja će formirati srce, kalež od Trostrukog Plamena. Marijin je privilegij pomagati dizajnirati matricu fizičkog srca sa elementarnom biti za svako dijete koje se treba roditi, i u koje se usidrava Besmrtni Plamen Života.

Svaka osoba koja se dobila priliku utjeloviti najprije dolazi Mariji i predstavlja joj svoju elementarnu tvar, energije koje su u obliku vozila ili tijela za realizaciju, kroz koje duša ostvaruje svoju realizaciju, razumijevanje i slobodu. Marija, zajedno sa dušama , preispituje sve tvari koje su se koristile u predhodnim cjelinama, što oblikuje tijelo za cijeli život. Najbolje i najčišće stanice, najbolji elementi i tvari koje su kvalificirane se odobravaju. Nakon toga, Marija formira, od duše i elemenatalne strukture tijela, srca, u kojem će obitavati i funkcionirati Trostruki Plamen kroz cijelo utjelovljenje. Ponekada su neke substance deficitarne i ukoliko to zakon dopušta, Marija izvlači iz svog Kauzalnog Tijela ono što je potrebno kako bi se nedostatak otklonio.

Možete otići u taj Hram kako bi saznali više o iscijeljivanju, istini, obilju i stekli veće duhovne vizije. Takodjer pomaže putnicima i iscijeliteljima.

Sjedište Arkandjela Raphaela i njegovog Blizanačkog Plamena Majke Marije se nalazi na eteričkom planu. Iscijeljujući Plamen Arkandjela Raphaela je usidren u fizičkoj oktavi kada se Majka Marija ukazala u Fatimi troje pastirskoj djeci u 1917.

mm11

http://www.samoborinfo.hr/wp-content/uploads/2013/10/fatima.jpg

Postoji tijek svijetlosti koji teče poput moćnog vodopada od eteričkog Hrama do fizičkog žarišta i dan danas se hodočasnici iscijeljuju od „vode“ ljekovitog Plamena.

 

     Arkandjeo Raphael opisije Veliku Dvoranu Slika

mm12

Za one koji traže vidjenje u ovom moćnom Hramu Dvorane Zrcala Božanskog Savršenstva, to je veličanstvena Dvorana slika i skulptura izradjenih od dnevnih duhova vatre, bića toliko veličanstvena da postavite svoje srce u vatru, bića čije su uokvirene slike tvoja duša, bića takvih slika koji su od Boga dobili ime Božanstveni Kerubini, Serafi i Sveti Redovi Andjela, bića svijetla i nebeskog sjaja, bića koja su nedodirljiva idejama smrtnika, ali su u potpunosti kod kuće s Bogom i sa svim silama velike Kreativne biti.

Ovi kipovi savršenih muškaraca i žena, onih Kristovih, tako se prikazuju da roditelji mogu poduzeti predradnje u njihovim tijelima i razmišljati o savršenstvu dolazeće duše ili djeteta u maternici za savršeno funkcioniranje hrama tijela i protok svijetla kroz čakre.

Molitva za prisustvovanje u Retreatu Arkandjela Raphaela i Majke Marije

Oče, u ruke Tvoje predajem svoj duh.

Dušo moja, neka nam se jave iz našeg prebivališta.

Moćna Ja Jesam Prisutnosti i Sveto Kristovo Sebstvo, sa Arkandjelom Michaelom i kordonom Andjela Plavog Blistavog Svijetla, transportiraj moju dušu u mojem finijem tijelu, potpuno opremljenog opremom Božjom, do sjedišta iscijeljenja Arkandjela Raphaela i Majke Marije iznad Fatime u Portugalu ili na odredjeno mjesto moga Svetoga Rada ove noći. Otpratite me i poučite me, vodite me i štitite mene i sve moje suradnike. Molim Te, sada i uvijek, kako služimo u Oslobadjanju i Životu na Zemlji.

***

     Presveto Srce Isusovo- Molitva Čuda

Gospodine Isuse, dolazim pred tebe, baš onakav kakav jesam, žao mi je zbog mojih grijeha i ja se kajem za svoje grijehe, molim te, oprosti mi. U svoje ime, opraštam svima drugima za sve ono što su učinili protiv mene. Ja se odričem Sotone, zlih duhova, i svih njihovih dijela. Dajem ti cijeloga sebe, Gospodine Isuse, sada i zauvijek. Pozivam te u svoj život, Isuse. Prihvaćam te kao svog Gospodina, Boga i Spasitelja. Iscijeli me, promijeni me, učvrsti me u tijelu, duši i duhu.

Dodji Gospodine Isuse, pokrij me sa svojom Predragocijenom Krvi i ispuni me svojim Svetim Duhom.

Volim Gospodina Isusa, slavim Isusa. Zahvaljujem se Isusu. I pratit ću te svaki dan svog života.

Amen

Marijo, moja Majko, Kraljice Mira, Sv.Peregrine, svi andjeli i sveci, pomozite mi.

Amen.

Recite ovu molitvu vjerno, bez obzira kako se osijećate. Kada dodjete do točke u kojoj je iskreno značenje svake riječi izrečeno sa svim srcem, Isus će promijeniti cijeli vaš život na vrlo poseban način. Vidjet ćete.

"Neka se onda približimo prijestolju milosti s povjerenjem, da primimo milosrđe i nadjemo milost da nam pomogne u našem vremenu potrebe." (Hebrejima 4,16)

Molitva Čuda recitirana od Oca Peter-a M. Rookey

The Miracle Prayer Recited by Father Peter M. Rookey

 

Signs, Wonders, and Miracles

Reporting News Connected to Christianity and Catholicism with Biblical Insight

______________________________________________________________________________________

The Miracle Prayer is written by Father Peter M. Rookey, O.S.M., the founder of International Compassion Ministry (ICM). Father Rookey and the ministry has received invitations for healing services from nations throughout the world including England, Ireland, and Mexico, to name a few. The ministry is located in Olympia Fields, Illinois and is part of the Servite Order's USA Province. The Lord has gifted and blest Father Rookey and the International Compassion Ministry with a grace of healing. The Saint Michael Center for the Blessed Virgin Mary has numerous testimonies of God's healing grace working through Father Rookey and the compassion ministry. To read testimonies, please visit the following link: The Mail Box.

Contact Information:

St. Michael Center - Request Prayer Support

International Compassion Ministry

20180 Governors Hwy., Room 203

Olympia Fields, Illinois 60461

U Marku 11:24, Isus je rekao: „Zato vam kažem, sve što zatražite u molitvi, vjerujte da ćete primiti i to će biti vaše.“

Zapamtite, Sve je moguće kroz našeg Gospodina i Spasitelja Isusa Krista. Bez obzira na teškoće koje možda imate, nepokolebljiva je molitva bitna za primanje Božjeg Blagoslova kako biste promijenili okolnosti u svoju korist. Molite svaki dan!

Remember, everything is possible through Our Lord and Savior Jesus Christ. Whatever difficulty you might have, steadfast prayer is essential for receiving the Lord's blessing in order to change circumstances into your favor. Pray daily!

Prayer Requests

feel free to post your prayer request on our website. Prayer requests submitted to www.Christian-Miracles.com are prayed for daily. Unless requested otherwise, all prayer requests will be shared withFather Richard Tartaglia of Saint Mary's Church for his prayer support as well.

Loci B. Lenar, the founder of "Christian-Miracles.com" is a parishioner at St. Mary's Church, Denville, New Jersey, USA. Mr. Lenar visits his spiritual director/advisor, Fr. Tartaglia on a regular bases for guidance and will hand deliver all requests for his prayer support.

 mm15

St.Louis- Crkva Presvetog Srca

***

     Hram Uskrsnuća,

iznad Svete zemlje (Palestina/Izrael)

Church of the Holy Sepulchre- From Wikipedia, the free encyclopedia

mm14

Crkva Svetog Groba, takodjer zvana i Bazilika Svetog Groba, ili Crkva Uskrsnuća od strane Istočnih Kršćana, je crkva u Kršćanskoj Četvrti na rubu Starog Grada Jeruzalema. To je na samo nekoliko koraka od Muristana.

Crkva Svetog Groba je jedno od najvažnijih mjesta hodočašća u kršćanstvu, jer je to navodno mjesto Kristovog Uskrsnuća.

Za kršćane, Zemlja izrael se smatra svetom zbog povezanosti sa rodjenjem, naučavanjem, raspećem i uskrsnućem Isusa iz Nazareta, kojeg kršćani smatraju Spasiteljem i Mesijom, i zato što je to zemlja njegovog naroda, Židova (prema Bibliji). Kršćanske knjige, uključujući i Bibliju, često imaju mape svete zemlje (smatraju Galileju, Samariju, Judeju).Npr. Itinerarium Sacrae Scripturae (putna knjiga po Svetom pismu) od Heinrich Bunting (1545-1606), Njemački protestantski pastor, je istaknuo jednu takvu kartu. Njegova knjiga je vrlo popularna, i to pod nazivom „najpotpuniji dostupni sažetak biblijske geografije i opis zemljopisa Svete Zemlje koji pronalazi spone glavnih likova iz Starog i Novog Zavjeta.“

A 1759 map entitled The Holy Land, or Palestine, showing not only the Ancient Kingdoms of Judah and Israel in which the 12 Tribes have been distinguished, but also their placement in different periods as indicated in the Holy Scriptures by Tobias Conrad Lotter, Geographer. Augsburg, Germany

The Holy Land (Hebrew: אֶרֶץהַקוֹדֵשׁEretz HaQodesh, Latin: Terra Sancta; Arabic: الأرضالمقدسةAl-Arḍ Al-Muqaddasah), as a term used by Jews, Christians, and Muslims, is an area roughly located between the Jordan River and the Mediterranean Sea but also includes the Eastern Bank of the Jordan River. Historically, it is synonymous with both the Land of Israel and Palestine,[1] and is thus inclusive of the 20th century concepts of both Palestine and Israel[citation needed] and nowadays is part of Israel, Palestine, Lebanon, Syria and Jordan.

Part of the significance of the land stems from the religious significance of Jerusalem, the holiest city to Judaism, the historical region of Jesus's ministry, and the Isra and Mi'raj event in Islam and Mount Nebo, where Moses presumably died. The perceived holiness of the land to Christianity was part of the motivation for the Crusades, as European Christians sought to win the Holy Land back from the Muslim Suljuq Turks. The Turks had taken over the Holy Land after defeating the Muslim Arabs, who had in turn taken control from the Christian Byzantine Empire.

Many sites in the Holy Land have long been pilgrimage destinations for adherents of the Abrahamic religions, including Jews, Christians, Muslims, and Bahá'ís. Pilgrims visit the Holy Land to touch and see physical manifestations of their faith, confirm their beliefs in the holy context with collective excitation, and connect personally to the Holy Land.[2]

Judaism

Jews do not commonly refer to the Land of Israel as "Holy Land" (Hebrew: אֶרֶץהַקוֹדֵשׁEretz HaQodesh). The Tanakh explicitly refers to it as "holy land" in only one passage, in Zechariah 2:16. The holiness of the Land of Israel is generally implied in the Tanakh by the Land being given to the Israelites by God, that is, it is the "promised land", an integral part of God's covenant. In the Torah many mitzvot commanded to the Israelites can only be performed in the Land of Israel,[3] which serves to differentiate it from other lands. For example, in the Land of Israel, "no land shall be sold permanently" (Lev. 25:23). Shmita is only observed with respect to the land of Israel, and the observance of many holy days is different, as an extra day is observed in the Jewish diaspora.

According to Eliezer Schweid:

"The uniqueness of the Land of Israel is...'geo-theological' and not merely climatic. This is the land which faces the entrance of the spiritual world, that sphere of existence that lies beyond the physical world known to us through our senses. This is the key to the land's unique status with regard to prophecy and prayer, and also with regard to the commandments"[4]

Jewish tradition regards "Four Holy Cities" in Israel: Jerusalem, Hebron, Safed and Tiberias - as Judaism's holiest cities. Jerusalem, as the site of the Temple, is considered especially significant.[5] According to Jewish tradition, Jerusalem is Mount Moriah, the location of the binding of Isaac. The Hebrew Bible mentions the name "Jerusalem" 669 times, often because many mitzvot can only be performed within its environs. The name "Zion", which usually refers to Jerusalem, but sometimes the Land of Israel, appears in the Hebrew Bible 154 times.

mm18

Copyright © GilbertWilliams / Contact: www.GilbertWilliamsGallery.com

 

     Hram Uskrsnuća

se nalazi na eteričkim ravnima iznad Svete Zemlje. To je prekrasni Hram kružnog oblika svijetleće bijele plazme koja je samo-svijetleća i zrači tonove i melodije koje možemo naći unutar „Ave Maria“. Centralna Soba Plamena unutar sebe sadrži centralizirani Fokus Plamena Uskrsnuća čuvanog i održavanog od Arkandjela Gabriela, čija je Kozmička Služba dovesti u život sjećanje na Božju Sliku u kojoj je svaki čovjek izvorno stvoren i koja je sudbina svake duše da se u njoj ogledava i manifestira u fizičkom obliku.

Zajedno sa Arkandjelom Gabrielom, Uzašli Majstori Isus i Marija imaju odgovornost proslijedjivanje Svete Vatre iz Srca Boga u održavanju i proširenju Aktivnosti Uskrsnuća kroz cijelu planetu Zemlju, i takodjer je izlijevati svima onima koji traže Otkupljenje i imaju želju da se vrate u svoju Izvornu Čistoću i Savršenstvo Dizajna. Voljeni Maha Chohan ovoga Hrama usmijerava Plamen Uskrsnuća kroz sve Prirodne Sile proizvodeći ljepotu i bogatstvo doba i obećane žetve.

Iskreni student bi trebao zatražiti da bude odveden svake noći u Hram Uskrsnuća kada fizičko tijelo spava i promatrati i proučavati svoje Kristovo Sebstvo u akciji. Ukoliko studenti budu bili u blizini svoje Božanske Slike 30 uzastopnih noći, bit će impresionirani svojom Prirodom i eteričnom sviješću i povući će je u svoju budnu svijest i fizički oblik.

To je svrha ureda Arkandjela Gabriela Uskrsnuti bljesak Plamena i Zrake vlastitog Kozmičkog Srca kroz svijest i osijećaje svih onih koji iskreno žele znati Milost koju su imali sa Bogom prije no što su došli na svijet. Učinio je tu službu za voljenu Majku Mariju, kada Joj je prenio Riječ da će se Isus roditi kroz Njezin fizički oblik.

Ukoliko studenti žele zamoliti voljenog Gabriela da im pomogne da shvate i prihvate svoje Sveto Kristovo Sebstvo i postanu Kristovo Sebstvo u akciji, oni će imati dodatnu pomoć Njegovog Kozmičkog Tlaka i Plamena Svijesti koji će Uskrsnuti Božansko Sijećanje na Božanski Dizajn s kojim smo svi napravljeni, i od kojeg su mnogi zalutali i stoljećima slijedili sreću kroz osijećaje užitka.

Bezgrešno začeće iz Božjeg plamtećeg Srca,

Sada prihvaćamo Tvoj Sjaj

Od kojeg nas nikada ne razdvoji!

U Tebi smo slobodni od sijena koje odvode čovječanstvo na krivi put

Primamo Tvoje Savršenstvo u ljubavi na Najsavršeniji Način.

***

mm19

„..Oh, draga djeco Božja! Vi, koji želite da veo prošlosti ili iz budućnosti bude izvučen iz vaše svijesti- dopustite mi da vam kažem da nije lako vidjeti budućnost koja se pruža pred tobom, znati što godine koje dolaze donose, a ipak zadržati mir i harmoniju koje mogu biti utjeha u životu. Ostanite u mudrosti vaše Ja Jesam Prisutnosti i uživajte u radosti svaki dan!

„Nikada nisam gledala Isusa kako napušta naš dom a da nisam očekivala čudo da će se on vratiti- jer iako smo Mi oboje spremni učiniti vam tu uslugu, nije laka stvar vidjeti onoga kojeg toliko Volite kako prolazi kroz inicijacije, hvala Bogu, što se više ne traži od Zemaljskih životnih niti danas.

„Kako se dobro sjećam slave tog prvog uskrsnog jutra i sreće u srcima onih blagoslovljenih duša, koje su vjerovale u Njega- a ipak su bili potreseni u samim korijenima i temeljima svoje vjere Njegovom prividnom smrću. Sijećam se s radošću i zahvalnošću pomoći voljenog Maha Chohana, koji je kroz Dah Života, pomogao vratiti životnost u taj Obrazac. Tada radost druženja do Dana Uzašašća, kada smo opet bili pozvani da Mu ponudimo „zbogom“, ali ne i „zbogom“.

„Ukoliko je ostvarivanje Isusove smrti i Uskrsnuća dovelo rasi ljudi bilo koju malu koncepciju Moći Života iznad smrti i Moći Ljubavi iznad sebičnosti, Mi smo obilno nagradjeni za tu službu. Sada je to naše nastojanje prema onima koji su usmijerili svoju pažnju prema nama, pružiti im isti osijećaj i povjerenje u Moć Života.

„Hoćete li prihvatiti, draga srca? Hoćete li prihvatiti Ljubav iz Mog Srca, i hoćete li Me prihvatiti kao svoju Majku? Imam oblikovano tvoje srce Svojim rukama. Budi blagoslovljen u svom daljnjem hodu u svojim nastojanjima što većeg shvaćanja Ljubavi Boga i Ljubavi Njegovih Glasnika za sav Život! Kada ta Ljubav postane dio vaše unutarnje prirode, postat ćete Naša Inkarnirana Srca , jer kroz vas Mi možemo okupiti i blagosloviti svijet.

„Zahvaljujem vam! Volim vas! Blagosiljam vas! Jer, da nije vaše vjere, vašeg povjerenja i vaše prisutnosti ovdje, jutros, ne bih imala priliku da udjem u osijećaje svijeta čovječanstva i donesem im- putem Unutarnje Aktivnosti Zakona- Ljubav Majke za Njezinu djecu. Vi ste „otvorili vrata“ za One od Nas koji žive izvan vela kako bismo mogli doći do svijesti svih naroda, posuda.

„Vi ste naša nada! Vi ste naše obećanje! To je čudesna stvar naći toliko životnih niti spremnih prihvatiti Moć i Zračenje iz našeg Plana, i koristiti to Zračenje sada kao izlijev Ljubavi cijeloj rasi!

„ Bilo je samo dvanaest učenika uz Mog Sina, sa svom Njegovom Moći, koje je izvukao iz mase, koji su bili spremni učiti Zakon i postati Majstori Ljubavi. Bilo je mnoštvo onih koji su došli zbog udobnosti, zbog privremenog iscijeljenja, mira- ali svatko od vas može, tko može prihvatiti ovaj koncept i izaći iz mase, ne zbog onog što može dobiti, već za ono što može dati!

„To je razlog zašto, medju svim sinovima, vi ste obdareni Moću Plamena Slobode i nada ste Novoga Dana!

„Neka Bog Otac, Bog Sin i Bog Duh Sveti vas blagoslovi, i drži vas, i održava u Svijetlosti, do onoga dana kada odložite haljine od mesa i, ulazeći u Plan, gdje te čekam, kažeš: “O, Majko, zahvalan sam sada što sam podnio“ i ja ću obaviti svoje ruke oko vas i reći: „Dijete, o dijete Mojih Grudi, dobro došao Kući!“

„I neću prestati izlijevati Moju Ljubav sve dok svako dijete Zemlje ne bude otkupljeno, i ta tamna zvijezda ne postane plamteći Planet Svijetlosti!...“

Beloved Mary, through the Messenger, Geraldine Innocente, April 5, 1953 U.S.A.

***

„…I tako, kažem vam, muškarci i žene u dvadesetom stoljeću, to je čas kada će se odrediti sudbina planeta. Čovječanstvo će imati u svojim rukama znanje i uporabu korištenja atomske energije, eksploziv sa kojim mogu uništiti samu Zemlju koja podržava njihovu svijest. Mislite li da govorim oštro? Samo pogledajte asteroidni pojas izmedju Marsa i Jupitera kako biste pronašli ono što civilizacija čini masivnom zlouporabom atomske energije. To je jednom bio moćni i plemeniti planet. Zaraćene frakcije nisu mogle u suglasnost sa Gospodinom: „Dodji, da se dogovorimo, reče Gospodin.“ Ne, nisu htjeli, nisu mogli, oni su odbili da predaju svoj smrtni ponos, svoje objede jedni prema drugima.

„Oni se nisu razumijeli i u mržnji su mrzili jedni druge. I tako su slali mržnju i ona im se vraćala u valovima moćne energije. Oni su zapravo raznijeli svoj dom i uništili se svojom mržnjom, sami sebe raznijeli u komadiće. I sve što je ostalo su komadići gline koji plutaju u prostoru, neprikladni za stanovanje. Da li je to sudbina koju želite za svoju zvijezdu? Mislim da ne.

„ Ali onda kažem, tu je posao koji treba obaviti. Ima mnogo toga što trebate učiniti i nitko ne smije biti nezaposlen, ne zaboravite da je svaki sat odbrojavanje, i na kraju sata dolazi presuda, odredjivanje je učinjeno. Hoće li se energije koje je čovječanstvo odaslalo u tom satu vratiti njemu kao samo-destrukcija ili samo-uzdizanje? Vidite, pravomoćna presuda je metoda za čovjeka koja se utvrdjuje dvadesetičetiri puta u dvadesetičetiri sata ciklično. I u neposrednoj blizini sata Andjeli Zapisa zapisuju za svakog čovjeka, ženu i dijete točno korištenje u koje je postavio Svetu Vatru. I jedan dan da energija cjelokupnog stanja bude spuštena u čovječanstvo. Smatra se da je to dan Konačne Presude, ali vam kažem da je ta pravomoćna presuda samo posljedica uzroka koji su postojali prije kraja.

„Stoga, svaki sat bi bilo dobro za vas da razmislite: Što sam učinio sa svojim vremenom, sa svojim mislima, sa svojim osijećajima ? Da li su bile čaše i kaleži, koje je Jahve nad Vojskama mogao isporučiti u ruke mojih ljudi Energija Pročišćenja i Iscijeljenja? Ili ste izgubili taj sat i na taj način izgubili zrnca pijeska iz svog pješčanog sata, žitarice Energije povjerene meni od Duha Svetoga? Dobro je da ocijenjujete vaše korištenje vremena, jer vrijeme je energija i vrijeme je jedini dar koji imate u kojem možete donijeti Kraljevstvo Nebesko u manifestaciju…“

Beloved Mother Mary, through the Messenger, Elizabeth Clare Prophet, July 23, 1972, Accra, Ghana


              Deseta Zraka Božanstvenosti

              Chohan Allah Gobi

                  allahgobi

Majstor Zrake: Chohan Allah Gobi, Preosvijetljen od Lorda Hurtiela i Andromedanskih Intergalaktičkih Bića Svijetlosti

Kvaliteta Zrake: stanje i ravnoteža, pravda, ljubav, moć, beskrajna mudrost, postignuće, odgovornost, vještina i tanscedencija

Boja: Pearlescentna

Čakra: grleni centar

     Ova zraka ukazuje na osobu koja može prolaziti kroz dublju integraciju sa svojim Božjim Sebstvom, njegovim Višim Svijetlom, u ekspanziji Svijetlosti na staničnoj razini, budjenju uspavane DNA i odgovarajuće multidimenzionalne memorije unutar tijela i energetskog polja. Stvara ravnotežu izmedju Moći, Ljubavi i Mudrosti, i na taj način možete proći kroz inicijacije na ovoj razini odnosa dualnosti tih kvaliteta, tako da se mogu nadići negativna uvjerenja koja bi trebalo izbrisati i nadići, i iz tijela i energetskog polja, kao i doći u prihvaćanje sebe samoga. Donosi odvojenost od emocionalnih vezanosti i Mudrost Višeg Uma i Znanje, i mogućnost dublje dotaknuti druge kroz svoju Istinu. Sposobnost preuzimanja veće odgovornosti u svojoj Službi u ovo vrijeme. Deseta Zraka Božanstvenosti može takodjer pokazati osobu koja ima potrebu iskusiti i izraziti njihovu Istinu, bez kompromisa s njihovim duhovnim vrijednostima.

     Drži eterične zapise i aktivira deset niti DNA.

    Deseta  Zraka  je Zraka Božanstvenosti i  kodira uzorak našeg Božanskog u naša fizička tijela, privlačenje i sidrenje našeg Svjetlosnog tijela. To nam omogućuje da postignemo stanje ravnoteže i sklada sa samim sobom i Svime Što Jest. Ova Zraka će vam pomoći da postanete Božansko, Sveto Svjetlo Boga kroz savršenu ravnotežu snage, ljubavi i mudrosti s naglaskom na duhovno uzašašće u fizičkom tijelu. Allah Gobi donosi osobine ravnoteže,  pravde, ljubavi, moći, beskonačne mudrosti, odredjenja, postignuća, odgovornosti, majstorstva, i transcendencije. On nas uči da doista budete još tiši iznutra, smiruje naš um i u fizičkom smislu s obje podsvijesti i vanjskih izvora kaosa. Kroz ovu tišinu možemo komunicirati obraćajući pozornost na ono što je rečeno, doista slušati i govoriti samo ono što je važno i što  doista treba reći. Deseta Zraka kombinira prvu, drugu i treću Zraku za veći kvocijent Izvora Svjetlosti i vibrira u boji pearlescent.

     Allah Gobi je imao nekoliko inkarnacija na Zemlji, njegove zadnje dvije su bile kao bića islamske vjere kao što Allah Sham Shalaman u prostorima na Bliskom istoku i kao Gobi Mam  u Mongoliji.

     Njegov Blizanački Plamen je Lady Karashu, koja je donijela koncept Shamballe u Indiju prije mnogo stoljeća.

     Allah Gobi je do nedugo bio Mahachohan Svih Zraka. On sada radi Izravno sa Lordom Buddhom u pružanju pomoći svim pojedincima ( koji su poznati kao chela), kako bi postigli svoju Kristovu Svijest na putu Majstorstva. Donosi im esenciju Mira  koja im omogućuje da u potpunosti prihvate suštinu unutar njih samih.

     Sada drži poziciju Manua.

     Allah Gobi je Chohan 10 Zrake, Zrake Božanstvenosti, i radi na toj Zraci sa svojim Blizanačkim Plamenom, Lady Karashi.

     10. Zraka kodira uzorak našeg Božanskog u naša fizička tijela, sidri naša Svijetlosna tijela i pomaže našim Svijetlosnim tijelima postići savršenstvo. Na taj način postižemo stanje sklada i ravnoteže sa samima sobom i sa Svime što Jest.

     Energija Allaha Gobija učvršćuje temelj, pruža snagu i unutarnji mir, dok energija Karashu unosi aktivni, dinamični element.

     Allah Gobi je majstor tišine. Podučava nas da budemo u tišini. Kako je um u neprestanom pokretu i neprestano bombardiran informacijama: iz naših umova, osijećaja, emocija, podsvijesti i vanjskih izvora. Ne bismo trebali slušati druge ili svoje misli, jer je to 'ćaskanje', već se okrenuti unutarnjoj tišini, 'unutarnjem glasu', tihom glasu Boga i nas samih. Jer sve što trebamo znati nalazi se unutar nas samih. Kaže da je istina moć komunikacije, trebali bismo prvo isprazniti sebe, a zatim nježno postaviti jednostavno i kratko pitanje koje observiramo, sačekati odgovor i zatim razmisliti o njemu i razumijeti ga. Kada govorimo samo ono što je važno i što smo doista htjeli reći tada se iskorištavaju sve mogućnosti naših riječi.

      Allah Gobi je rekao: „Kako je gore, tako je dolje; kako je unutar, tako je i izvana – iz ciklusa u ciklus, iz egzistencije u egzistenciju. Sve što ste naučili iz svake inkarnacije nosite sa sobom , čak i ako se toga svijesno ne sijećate. I vi možete ući u sebe i naći izvanjsko; pogledaj gore i vidjet ćeš ono što je iznutra, i obrnuto. U ciklusu iza ciklusa ponavljaš one lekcije koje nisu naučene, gdje ne rastete niti stječete znanje. Vi znate što ćete ondje naći, pa ga pronadjite! Vi znate pitanje, i isto tako znate odgovor- i često znate odgovor i prije no što ste postavili pitanje.“

     Ova lekcija pruža mogućnost pronaći sve što želimo i sve što tražimo- kroz meditaciju, ili vizualizaciju- što je ključ za oba. Allah Gobi i Karashu govore da se opustite, sjednete na mirno mjesto i centrirate u miru i praznini, bez obzira što se dogadja oko vas. U ovo vrijeme brzih promijena i kako se približava Uzašašće, to je vrlo bitno!

     On ima poruku za vas:

     Da li ste tihi? Da li ste u tišini? Da li ste centrirani i uravnoteženi? Smjestite se dublje u svom sjedištu i dopustite svim napetostima i mislima da se sliju niz vas, ostavljajući vaše fizičko tijelo mirno i prazno. Ništa ne dobijate ako se držite stvari koje vam više ne služe. One samo stvaraju teret i povijaju vas. Zašto nosite na ramenima stvari nad kojima nemate ovlast, ili koje više ne trebate? Vi dolazite na ovaj svijet kao prazna posuda- čisti kandidat koji ima sve što mu je potrebno na kojem je sve što mu je potrebno da doživi već  napisano. Zato budi miran. Što je na tvojoj listi što uistinu trebaš znati? Što je napisano tamo što trebaš naučiti i iznutra obraditi i razumijeti? Da li je to razlog fizičkog života – to iskustvo, da naučiš i shvatiš što je najvažnije razumijeti? A da bi razumio ti moraš osloboditi sebe- svoj um, svoje tijelo i svoje misli, iznutra i izvana- da bi razumio ono što doživljavaš, a zatim to preveo u nešto što ima stvarno i istinsko značenje. Život se živi tako brzo. Vi žurite svugdje u svojim brzim automobilima, uzrujavate se zbog vremena da ćete 'izgubiti' u svojim redovima i linijama, trčite sa posla kuhati a zatim sjediti u svojim dnevnim boravcima, gdje se bezumno postavljate ispred kutija za zabavu. I kroz sve to vrijeme, da li vidiš ono što je stvarno? Što je pravi smisao? Nadjite vremena da se spojite sa istinskim dijelom vas, vašu iskru unutarnje Svijetlosti koja je planirala ovu inkarnaciju. Budi miran i upoznaj sebe i spoznaj Boga. I tada ćeš razumijeti svoj plan i upoznati svoju pravu Moć.

     Karashu dodaje:

     Rado bih te pritisnula da naučiš- cijeniti i da naučiš pravu i istinsku prirodu i suštinu sebe. Lako je zaboraviti svoju svrhu kada si okružen materijalnim životom, sa svim tim pritiscima, naprezanjima i deformacijama. No, ovaj materijalni svijet u kojem živite pruža vam sredstva i slobodno vrijeme dopustiti sebi osobni prostor da to učinite. Sjednite i razmišljajte  i suočite se sa svojom Pravom suštinom, bez potrebe igranja dnevnih uloga, od vremena kada ste se probudili do vremena za spavanje. Izbor kako ćete potrošiti svoje dnevne sate, nakon svega što je neophodno učiniti, je vaš. Isto kao i izbor o onome što je neophodno učiniti! Pozovite nas u svoju blizinu i dopustite nam poučiti vas kako postići mir, a potom kako aktivno raditi unutar tog prostora da bi se postiglo ono što ti duša želi.

               Povratak Izvornoj Nevinosti- Deseta Zraka Božanstvenosti

Izvor:

http://msngroup.aimoo.com/DavidStClair2/channeling.msnw-action=get_message&mview=0&ID_Message=6091&LastModified=4675599172561137943.htm

Dobrodošli draga čarobna Bića Svijetlosti. U ovoj vodjenoj meditaciji, putovat ćete u vašem Božanskom Svijetlosnom Tijelu na eteričnu konstelacije Plejada, koja drži kolektivnu energiju Deste Zrake Božanstvenosti. Vodjeni vašim Pleiadanskim Višim Ja Svijetlosti, koji utjelovljuju ove kvalitete u njihovim najvišim atributima, vi ćete se susresti i putovati sa arhetipovima vezanim za ovu Zraku i pronalaziti odgovarajuće simbole, a osim toga, utjelovljuju se čarobne slike povezane sa ovom zrakom. Nakon toga, bit ćete odvedeni u  Sjedište Uzašašća na eteričkim ravnima konstelacije Plejada, gdje ćete biti spojeni sa arhetipovima vezanim uz ovu zraku, kao i vaše Plejadsko Više Ja Svijetlosti, i osim toga aktualizirati kvalitete ove zrake. Okruženi sa Ko-Kreativnim Koncilom Dvanestorice u eteričnim ravnima Plejada, i Chohana Allah Gobija, Majstora ove zrake, vi ćete integrirate kvalitete desete zrake, te na taj način aktualizirati Desetu Zraku Božanstvenosti u vašem tijelu, energetskom polju i hologramu.

Plejadska konstelacije je u obliku clustera od nekih 400 do 500 zvijezda, oko 415 svijetlosnih godina od tvog trenutnog solarnog sustava u smijeru zviježdja Bika. Plejade su jedne od najvidljivijih klastera na noćnom nebu, i svake noći, izmedju šest i sedam gotovo 5oo zvijezda klastera su vidljive golim okom. Plejade su najpoznatije kao sedam sestara iz grčke mitologije. Devet najistaknutijih zvijezda imaju grčka imena i predstavljaju svaku od sedam sestara i njihove roditelje. Najsvijetliji član Plejada je Alcyone, koji sam po sebi predstavlja energiju četrnaeste zrake interstelarne službe (medjuzvijezdane), te u radu sa četrnastom zrakom, putovat ćete posebno do Alcyona za spajanje na Alcyone Više Ja Svijetlosti. Učenja Svijetlosti dolaze putem učenja i razumijevanja Povratku Izvorne Nevinosti, takodjer Preosvijetljeno od Plejadskih Emisara Svijetlosti, kako postoji na Alcyonu. Ostale zvijezde klustera koja imaju grčka imena su: Merope, Calaeno, Sterope(dvostruka zvijezda), Taygeta, Maya, Electra, Atlas i Pleione, sa Atlasom i Pleione kao Otac/Majka arhetipova sedam sestara. Što je prekrasno što se tiče te zrake kroz konstelaciju Plejada da primate kombinaciju energija Svijetlosti prvenstveno iz tih devet zvijezda, koje zajedno drže vibraciju desete zrake Božansvenosti.

Desta Zraka Božanstvenostije kombinacija prve zrake Volje i Moći, druge zrake Ljubavi i Mudrosti i treće zrake Božanske Inteligencije,  pomiješana sa Visokom Kvocijentom Svijetlosti Izvora. Dok  sedma, osma i deveta zraka pomažu u transmutaciji dualnosti, deseta zraka unosi iskustvo savršene ravnoteže i ekvilibrijuma koji dolaze zajedno. Kroz ovu zraku, sav Život je produhovljena materija, i prebacuje se u stanje postojanja Božanstva. To je dodatak prve zrake pod kojom je Prizma Bijelog Svijetla iz Kozmičkog Srca Majke/Oca Boga je uistinu doživljen i poveznica je do dvanaest vaših Viših Sebstava Svijetla i mnogih iskustava koja ste imali sa tih dvanaest Visokih Sebstava Svijetlosti, kao i veze sa nitima Svijesti tvojeg Bogosebstva ili Kristove Nadduše Svijetlosti, i energije Mahatma, Kozmičkog Avatara Sinteze, Direktora desete zrake na Multi-Univerzalnoj razini.

Pod utjecajem te zrake, vi ćete potencijalno podići daljnje velove iluzije, i doživjeti Sada; sintezu prošlosti, sadašnjosti i budućnosti mogućih stvarnosti kroz prihvaćanje Sebe, te mogućnosti pristupa skrivenom znanju i besmrtnom aspektu svog Sebstva i Života kroz Kozmičku Leću. Kroz desetu zraku Božanstvenosti otključavate Akasha Zapise, i mogućnost praćenja znanja Najvišeg potencijala Čovječanstva kroz otkrivanje  Dvorane Zapisa. To sveto znanje, koje se može opisati kao „vizija preko Abyssa se daje samo pravom Majstoru, onome koji je transcedirao ograničenja ovog zemaljskog plana, uklonio okove zaborava i onome koji ostaje u emocionalnoj odvojenosti cijelo vrijeme. Majstor zna da svi putevi i sve realnosti vode do Jedne Ujedinjene Svijesti i ova mudrost i poštovanje za sav Život  donose sa sobom kvalitete ravnoteže, pravde, točnosti i istine.

Prva čarobna slika povezana sa ovom zrakom je velika figura boga koji sjedi na tronu. Kroz dublju aktualizaciju vašeg Bogosebstva(GodSelf), dolazite u razumijevanje osijećaja Kozmičke Mudrosti i Pravde, koja vas vodi u višedimenzionalnom aspektu vašeg Višeg Svijetla. Vi se više ne nalazite unutar vlastitih ograničenja, već iskustva integracije u Kozmičku cijelinu. Druga čarobna slika povezana sa ovom zrakom je drevni bradati kralj vidjen iz profila. Skriveno unutar ove slike je Nemanifestirano, i mogućnost da se dovede u manifestaciju ono što je prethodno Nemanifestirano.

Sada ćemo postaviti naš sveti prostor i pozvatiTim Povrataka Izvorne Nevinosti tako da možete putovati do konstelacije Plejada, i desetoj zraci Božanstvenosti.

Pozivamo Pleiadanske Emisare Svijetlosti

Pozivamo Arkturianske Emisare Svijetlosti

Pozivamo Sirijansku Arkandjeosku Ligu Svijetlosti

Pozivamo Andromedanska Intergalaktička Bića Svijetlosti

Pozivamo Bratstvo Svijetlosti

Pozivamo Kristovo Jedinstvo

Pozivamo Mahatmu

Pozivamo Preosvijetljenje Deva Iscijeljenja

Pozivamo Pana

Pozivamo svoje Plejadsko Više Sebstvo Svijetla

Pozivamo Plejadski Ko-Kreativni Koncil Dvanaestorice

A sada, samo osijetite energiju tih Bića Svijetla koja tvore vrtlog svijetlosti oko vašeg energetskog polja i holograma. Dobro.

Ukoliko imate esencijalna ulja zraka, stavite kap ili dvije esencije zraka do deset na ručne zglobove, lijevi ili desni i lagano protrljajte.

A sada, unosimo vas u mjehur Svijetlosti dvije do tri stope oko vas u svim smijerovima, i uzemljujemo  kabel koji će vas odvesti duboko dolje u Zemlju, u srčani ritam Majke Zemlje.

Prekrasno pearlescentno vanjsko Merkaba Vozilo Svijetlosti sada dolazi u lijepom energetskom zvijezdanom brodu, izgradjeno od najfinijih frekvencija vašeg Plejadskog Višeg Sebstva Svijetlosti da vas odvede na putovanje do Plejada. Kako vas ovo Merkaba Vozilo sada okružuje, vi pozivate Preosvijetljenje Allah Gobija, Chohana ove Zrake , kao i Arkandjela Metatrona, Mihaela, Uriela, Gabriela, Rafaela, Plejadskih Izaslanika Svijetlosti i Mahatme, Kozmičkog Avatara Sinteze.

Sada možeš uvesti svoj fokus na konstelaciju Plejada i Desetu Zraku Božanstvenosti , i kada to učinite, naći ćete se kako putujete duž mreže stralnih zračenja, Božanskog Svijetla kroz tvoj solarni sustav, i ti sada energetski doživljavaš vibracije Atlasa, Calaneo, Taygeta, Electra, Maya, Merope, Alcyone, Sterope, i Pleione, i sada se nalaziš u eteričkom planu Plejadske konstelacije.

Tvoje Plejadsko Više Sebstvo Svijetlosti sada dolazi k tebi da ti poželi dobrodošlicu i grli vas na tom putovanju Ljubavi. Nakon razgovora ubrzo, tvoje Plejadsko Više Sebstvo Svijetla sada ti stavlja na znanje da ćete sada susresti arhetipove monaha i umreživača i putovat ćete na tim arhetipovima pronalazeći simbole koji odgovaraju desetoj zraci, a to je kruna i prizma.

Monah sada dolazi i pozdravlja vas. Monah je vrlo skroman, i donosi sa sobom duboku pobožnost prema Majci/Ocu Bogu. Energija monaha je takodjer jedna od celibata i ispravnog korištenja seksualne energije. Ukoliko ste doživjeli svoju seksualnu energiju na neprimijeren način, u bilo koje vrijeme, možete zagrliti i prigrliti arhetipsku energiju redovnika, samo otpustite bilo koje od tih seksualnih uvjerenja i bilo koje osudjivanje oko svoje vlastite seksualnosti. To je dar koji vam redovnik sada predaje kako  vas uvodi

nježno  i s najviše ljubavi u povezanost.

Umreživač sada istupa naprijed da se predstavi. On vas prekriva plaštem mudrosti, i ima sposobnost povezivanja sa raznim skupinama ljudi, razumije njihove potrebe i govori njihov jezik kroz sposobnost da prilagodi svoje frekvencije prilikama. To je prekrasan dar za imati, i kroz energije desete zrake umreživač općenito ima duboki isijećaj duhovne pravde, te je u mogućnosti pronaći ravnotežu izmedju Snage, Ljubavi i Mudrosti. Umreživač obasjava Svijetlost u zone percepcija tame i ima dar za podizanje svijesti Čovječanstva. To je takodjer i jedan od vaših darova, i kao što obgrljavate umreživača, vi ulazite u dublji nivo vaše osobne savršene ravnoteže izmedju Snage, Ljubavi i Mudrosti. Ključna riječ desete zrake je Sinergija kroz Božanske Spolove, i ti osijećaš to znanje i razumijevanje kako pulsira kroz tvoje tijelo i donosi te u tvoju savršenu ravnotežu.

A sada, sa svojim Višim Ja Plejadjanske Svijetlosti, koja zrači osijećaj bezuvjetne ljubavi, i sa arhetipovima redovnika i umreživača , sada krenite kako biste pronašli simbole povezane sa ovom zrakom , i otjelotvorite magičnu sliku, koja je velika figura boga koji sijedi na prijestolju i drevnog bradatog kralja kojeg vidite iz profila.

Vi sada otvarate prolaz bezuvjetne Ljubavi, i primate tuširanje Božanskog Bijelog Svijetla. Kako doživljavate tu Ljubav unutar svake stanice i molekule unutar vašeg tijela i energetskog polja, samo otpustite sve boli i prijevare na staničnoj razini, kao što ste pronašli svoj glas mudrosti i moći. A sada, samo razgovarajte sa svojim Plejadskim Višim Ja Svijetlosti o svim iskustvima koja još mogu izaći sa obzirom na osnaživanje, zlostavljanje i zlouporabu ovlasti, ili nemogućnosti da izrazite svoju Istinu i stojite u svojoj moći. Kroz Ljubav tvojeg Plejadskog Višeg Ja Svijetlosti ući ćeš u razumijevanje važnosti tih lekcija, i kako su vas dovele do ovog Sadašnjeg trenutka u vremenu. Kao što istinski razumijete i osijećate veličanstvenost tog svetog seksualnog Majstorskog Bića Ljubavi i Svijetlosti, vi sada pronalazite sebe u Kraljevstvu Svijetlosti. Tvoje Plejadsko Više Ja Svijetlosti ti objašnjava da je to tvoje unutarnje Kraljevstvo, to mjesto gdje si oboje i sluga i gospodar, i kako sad gledaš oko sebe, vidiš prijatelje i obitelj Svijetlosti koji vam šalju svoju Ljubav i čast i poštovanje vama sa dubokim uvažavanjem. Vi ste duboko ponizni kroz ovo iskustvo i suštinom bezuvjetne ljubavi koja je usmijerena na vas. Kao što zračite tu Ljubav nazad , kako svijetlite u tom veličanstvenom Svijetlu, Prizma Bijele Svijetlosti se formira oko tvog energetskog polja, uzima te natrag u iskustvo Kreacije i Ujedinjene Svijesti i Kozmičkog Srca Majke/Oca Boga. Vi ste blagoslovljeni tisućama puta za svoju Službu u Ljubavi kroz tu Prizmu Svijetlosti, i sada osijećate energiju svih dvanaest tvojih Viših Sebstava Svijetla i tvog Bogosebstva, ili Kristove Nadduše Svijetla, Višeg Svijetla onoga Što Ti Jesi i što ćeš uvijek biti. Prekrasno, dragi Ambasadori Svijetla. Kako integrirate svoje Bogosebstvo na dubljoj razini, vidite pred sobom prijestolje, prije no što je tu velika figura boga koji sjedi na tronu. Kao što klečiš u poniznosti prema tom velikom Biću Svijetlosti, ti sada osijećaš tu energiju od tog Bića Svijetlosti kako zrači prema tebi i ti sada postaješ velika figura boga, koji sjedi na tronu. Tvoje Plejadsko Više Sebstvo Svijetlosti sada dolazi ispred tebe i inicira te u moć, Ljubav i mudrost Majke/Oca Boga, postavljajući  iznad tvoje glave krunu. Kako uzimaš svoje zasluženo mjesto kao sukreator Društva Neba, sada integriraš magičnu sliku bradatog kralja kojeg vidiš iz profila. Vaša duhovnost je sakrivena u tijelu, ali velovi iluzije sada su došli do kraja, ova slika predstavlja za tebe svršetak dualnosti koju ste možda odlučili doživjeti u ovom vremenu.

A sada, dana ti je mogućnost doživjeti Akasha Zapise Sinteze Svijetlosti. Ova Komora Svijetlosti se obično doživljava na unutarnjim planovima, kada prijedješ, kako bi se preispitao tvoj životni vijek, lekcije i percipirane izazove, kao i pomoć pri čišćenju karmičkih pitanja koja više ne moraš doživljavati. Akasha Zapisi Svijetlosti Komore će vam omogućiti da doživite osijećaje drugih, kao i paralelne realnosti, kako ti je dana mogućnost da istupiš iz velova iluzije, i iskusiš Više Svijetlo Onoga Tko Jesi u jednoj od tih paralelnih realnosti. Za mnoge od vas, to iskustvo može prvenstveno biti usmijereno na Drevni Egipat i/ili Atlantidu, ili druge Sada stvarnosti u kojima ste bili inicijat Reda Melshizedeka, ili sličnih učenja Svijetlosti. A sada, vi ulazite u tu Komoru Svijetlosti, i ukoliko želite, doživjet ćete prvo dogadjaje i percepciju trauma koje ste doživjeli u ovom životu koje je možda potrebno očistiti i raditi na razini Zemlje. Kako su vam te holografske slike prezentirane, vi jasno vidite i osijećate osijećaje drugih sa kojima ste možda imali problema u ovom životu. A sada nastavljate kontinuirano da gledate u taj ekran, bit ćete suočeni sa paralelnim realnostima u kojima se odigravaju slični scenariji, često sa istim ljudima ili situacijama.

A sada, ako je to prikladno, ukoliko ste doista razumijeli te lekcije, kroz energije desete zrake i Preosvijetljenje Mahatme, posebice, očišćeni ste od svih karmičkih veza. A sada, bit će vam prezentirano kroz živote, jedan po jedan, gdje ste iskusili samomajstorstvo, gdje ste uistinu doživjeli fizičko uzašašće, i prosvijetljenje. Kako se     te slike prezentiraju, unesen je Spiritualni Microtron, i vrtnja atoma i sub-atomaskih čestica u tijelu dosiže do brzine učestalosti Svijetla, ili do maksimuma Kozmičkog Zakona koji to omogućuje. Kako se  stanična memorija odvija unutar uspavane DNA, ti pripremaš energetski sebe  u ovom Sada trenutku za fizičko uzašašće kako tvoje čakre počinju da se uklapaju u jedinstveni stup čakri Svijetlosti i podižu stupanj atomske vibracije fizičkog tijela kako bi stvorili zračenje, eteričko elektroničko tijelo Svijetlosti. Dobro učinjeno, dragi Ambasadori Svijetla. A sada samo osijetite tu energiju Svijetlosti kako osunčava svaku stanicu i molekulu kroz prekrasni pearlescentni Plamen Svijetlosti Plamena Božanstvenosti.

A sada, vrijeme je za vas da aktivirate i aktualizirate kvalitete desete zrake Božanstvenosti. I spojite se sa arhetipovima vezanim uz ovu zraku, kao i vaše Plejadsko Više Ja Svijetlosti. Sa svojim prijateljima i obitelji Svijetlosti, vašim Plejadskim Višim Sebstvom, monaškim i umreživačkim arhetipovima, nalazite se u Sjedištu Uzašašća koje drži frekvencije desete zrake Božanstvenosti. U tom prekrasnom Hramu Svijetlosti, koji pulsira prekrasnim pearlescentnim Svijetlom kroz kvalitete desete zrake, Allah Gobi, Chohan ove Zrake, sada istupa da ti čestita i zagrli te. Plejadsko Ko-Kreativno Vijeće Dvanaestorice drži energiju desete zrake u konstelaciji Plejada, sada istupaju naprijed da vas zagrle i pozdrave u ovom Sjedištu Uzašašća. A sada, okruženi Ko-Kreirajućim Vijećem Dvanaestorice, Allah Gobijem, Arkandjelom Metatronom, Mihaelom, Urielom, Gabrielom, Rafaelom, Plejadskim Emisarima Svijetlosti, Mahatmom, i tvojom obitelji i prijateljima Svijetlosti, vi se spajate na arhetipove ove zrake, jedan po jedan. Prvo izlazi naprijed redovnik, spaja se sa vama i omogućava vam da doživite svetost vaše seksualne prirode. A sada, dolazi umreživač i spaja se sa vama donoseći  frekvencije kodova koji će vam omogućiti da podignete svoj rad u Službi na naredni nivo. A sada, vi se spajate sa vašim Plejadskim Višim Sebstvom Svijetlosti. Kako se to dešava vi čujete mantru 'Ehyeh, Ja Jesam Taj Koji Ja Jesam, Ehyeh, Ehyeh'. Allah Gobi sada istupa naprijed i sidri i aktivira kvalitete desete zrake ravnoteže i ekvilibrijuma, pravde, Ljubavi, moći, beskonačne mudrosti, nevezanosti, postignuća, odgovornosti, vještine i transcedencije u svijetlucavoj pearlescentnoj boji kroz grlenu čakru, energetski centar koji se odnosi na desetu zraku. Prekrasno, draga magična bića.

Vi sada recitirajte slijedeći zaziv naglas:

Ja sada pozivam Chohana Allaha Gobija,

Da Aktualizira desetu zraku Božanstvenosti,

Kroz Trostruki Plamen Moći, Ljubavi i Božanstvenosti,

Pearlescentnim Plamenom Božanstvenosti,

I da integrira Ja Jesam Prisutnost kroz moje tijelo i energetsko polje.

Ja sada pozivam Chohana Allah Gobija

Tako da mogu podignuti sve preostale velove iluzije,

Tako da mogu otkriti svu prošlost, sadašnjost i

Moguću buduću stvarnost mojeg Višeg Svijetla.

Ja doživljavam više znanje moga Višeg Svijetla,

Kako se  stanice i molekule mojeg tijela sada  aktiviraju

U pojačanoj Svijetlosti Spiritualnog Mikrotrona.

I probudjen doživljavam moju multidimenzionalnu prirodu

Kao Sveto Svijetlo Majke/Oca Boga.

Ja Jesam ravnoteža i ekvilibrijum,

Ja Jesam pravda i Ljubav,

Ja Jesam Beskonačna mudrost i nevezanost,

Ja Jesam Taj Koji Ja Jesam.

Sada afirmirajte naglas:

Ja Jesam Božansko utjelovljenje svetog plamena Božanstvenosti.

Ja Jesam Moć, Ljubav i Mudrost, u ravnoteži i ekvilibrijumu.

Ja Jesam beskrajna mudrost i nevezanost kako doživljavam Viši Um Majke/Oca Boga, kroz integraciju moje Ja Jesam Prisutnosti, mojeg Višeg Svijetla.

Ja sada tražim da svi povezi zaborava budu skinuti, tako da mogu doživjeti Besmrtni aspekt moje prirode.

Prekrasno, dragi moji magični Ambasadori Svijetlosti. Sada je vrijeme vratiti se nazad. Zahvalite svim čarobnim Bićima Svijetlosti, kako ih grlite i ovijate pozdravom. A sada, naći ćete sebe kako putujete u vašem vanjskom peralescentnom  Merkaba Vozilu Svijetlosti kroz mrežu Božanskog Svijetla. Vi ćete sada pronaći sebe u sigurnom svetom mjestu, u svom vremenu, nježno otvorite oči, dodjite u potpunosti u sadašnji trenutak. A sada, samo udjite u svoj mjehur Svijetlosti i uzemljite se.

A sada, vi se odpajate od Povratak Izvornog Tima Nevinosti , i ostajete spojeni na vaše Plejadsko Više Sebstvo Svijetlosti.

Sa ovim, imajte čaroban dan

   sa engleskog prevela: Dana

*****************************************

 

 

 

       11.Visoka Planetarna Zraka

                Zraka Iluminirajuće Istine

                 Chohan Quan Yin

                      quanyin111

Image of Guan Yim sitting on a lotus, a willow branch and a water jar

in her hands, at a shop in Saigon. Photo © nationsonline.org

Majstor Zrake: Chohan Quan Yin, Preosvijetljena od Lorda Semveta i Bratstva Svijetlosti;

Kvalitete Zrake: Razumijevanje, čvrstoća, stabilnost, dražesna dobrota, mudrost, velikodušnost, obilje, suosijećanje, ravnoteža, organizacija i razlučivanje;

Boja: ružičasto-narandžasta;

Čakra: treće oko.

     Po  aktivaciji ove Zrake možete imati povišenu razinu duhovne integracije, stabilnost i ravnotežu. Doći će do daljnjeg ukidanja velova iluzije. Doći će do otpuštanja starih stresova i kroz Viši Um ćete doživljavati nova učenja i nove konstrukcije kroz učenja Ljubavi i Mudrosti Majke/Oca Boga. Imate ćete sposobnost otkriti i integrirati skrivena znanja i kroz arhetip Božanske Majke donijeti ih u Zlatno Doba Svijetlosti. Vjerojatno ćete imati dar iscijeljivanja i primjenjivati ga u svojoj zajednici. Ova prekrasna ružičasto-narandžasta Zraka i Plamen rade na regeneraciji i obnovi tijela i unosi vitalnost i dobro zdravlje. Dovodi do jasnije i kvalitetnije manifestacije pojačane organizacijske sposobnosti, uvide, mudrost, povećanu moć rasudjivanja, snagu i obilje. Kroz integraciju ove zrake dovodi vas do daljnjeg osvijetljavanja istine i u dublju razinu iskrenosti i duhovne stvarnosti.

     Majstor Zrake Quan Yin je velika Božica Milosti i Suosijećanja, posebno voljena i poštovana u Aziji. Ona je izraz Božanske Majke , štiti djecu i sve one kojima je potrebna sućut i ljubav. Quan Yin je po svom Uzlasku izjavila: „Nikada neću tražiti, niti primiti, osobno individualno spasenje, nikada neću poći u konačni mir sama, uvijek i svugdje ću živjeti i boriti se za iskupljenje svakog stvorenja na cijelom svijetu koje živi u uvijetovanim obavezama postojanja.“

     Njena najveća kvaliteta je milost, pruža pomoć kroz opraštanje, sućut i ljubav.

Ona je istočni pandan Majke Marije i radi na uravnoteženju ženskih energija. Quan Yin je Nebeski Bodhisattva, Uzašli Majstor i jedna je od Gospodara Karme. Bila je Budist Bodhisattva, smrtnik, kada je postigla prosvijetljenje i stekla pravo ulaska u Raj ili nirvanu, i kada je bila na vratima Raja čula je krik nekoga na Zemlji, okrenula se i obećala da će ostati na Zemlji kako bi mogla olakšati naše patnje. Povezana je sa zemljom, plodnošću, radjanjem i iscijeljivanjem. Često je prikazana kako jaše zmaja. Njezino puno ime je Kwan  Yin Ahih koje u prijevodu točno znači: „ ona koja čuje vapaje svijeta“ Prebiva u Hramu Milosrdja u Kini.

     Na sanskrtu je poznata kao Padma pani-„Rodjena iz Lotosa“, lotos simbolizira čistoću, mir i harmoniju. Druga verzija sugerira da je izvorno iz Taoist Besmrtnika Ci Hang Zhen Ren (Kineski: 慈航真人; pinyin: Cíháng Zhēnrén; literally "Compassion Travel/Navigate True Person"), Taoistička 'savršena osoba' imajući beskrajnu spremnost i neštedimice pomažući onima koji su u potrebi. Često poznata na zapadu kao Božica Milosti, Guan Yim takodjer poštovana od oboje , Taoista i Buddhista.

     Kuan Yin nas inspirira da oprostimo drugima, kao što je Isus učio, tako da  naš Nebeski Otac može nama oprosti naše grijehe  milosrdnom Ljubavi. Ona objašnjava: "Za mnoge od vas, ja sam se izjasnila pred Gospodarima Karme za priliku utjelovljenja, kako bi bili cijeli, da se ne bi dešavale tragedije u fizičkom kroz tešku karmu i kako ne bi bili  osakaćeni i slijepi od rođenja iako su neki od vas to zaslužili .... kažem da možda imate i mudrosti da shvatite da kad je milost  utvrđena za proteklo vrijeme, ono što se očekuje je da donesete plodove milosti, slijedeći djela Gospodina i  put mudrosti“.

      Diktira kroz Elizabeth Clare Prophet, Quan Yin je objasnila: "Milost je najjača sila u svemiru. To je snaga volje Božje. Snaga milosti je intenzitet ljubavi koja će otopiti sav strah, sve sumnje, sve tvrdoglavosti i pobunu .... milost Zakona je ponekad vrlo stroga, ali ona je uvijek strpljiva, tolerantana i uvijek prisutna, a to se vidi kroz plamen u srcu koji  raste, raste, raste u susret Kristu. "

Elizabeth daje važnu pojašnjenje o oprostu. "Postoji razlika između oprosta grijeha i njihove preobrazbe", kaže ona. "Netko može ukrasti torbicu, a kasnije reći da mu je žao što ga je uzeo. Vi  mu možete oprosti, ali stvar nije zatvorena, karmički gledano, sve dok  on ne vrati tu torbicu  vama i svaki peni netaknut i učini sve što je potrebno za povrat imovine. Oprost nije balansiranje karme; to je poništenje karme kojim se daje slobodu da bi stvari bile ispravljene bez teških tereta grijeha. "

     Quan Yin nam donosi prekrasano raspršenje pozivajući njezin mač milosti. Kroz učenja „The Summit Lighthouse“, čitamo:

"Kad ne znate što učiniti sa problemom, samo se smirite, centrirajte u Božjoj Prisutnosti u vama i pozovite   Quan Yin u ime svoje Moćne Ja Jesam Prisutnosti i Svetog Kristovog Sebstva za njezin mač milosti. Vizualizirajte svoje srce obavijeno Plamenom Milosrđa koji je ružičasto-ljubičasta vatra. Zatim stavite desnu ruku na srce i privucite natrag mač milosti. Uzmite ovaj mač i usmjerite ga izravno u srž bilo kojeg problema. Osjetite djelovanje milosrdne moći kako unosi u ravnotežu misli i osjećaje, preobrazivši sve i čineći cjelinu. Meditirajte na mač i zamišljajte svoju prodornu,  trajnu akciju. I neka plamen radi svoj savršeni posao. "

 

Blagoslov "Voljene Quan Yin" "Božice Milosrđa"

"Neka mir Božji bude na ovom mjestu! Neka Svjetlost Božja bude u našim dušama! Neka Mudrost Božja bude u našim glavama! Neka vrlina i čistoća Božja bude u našim osijećajima! Neka bude snage i vitalnosti Boga među članovima svake zajednice! Neka se Zdravlje i dobrobit Boga  očituje kroz tijela, odjeću koju nosimo! Neka milost Božja bude u našim obožavanjima! Neka se talenti i Genijalnost Božja  očituju kroz naša osjetila ! Neka punina pobjeda vlastitog plana Boga se manifestira kroz naše duše na kraju svog zemaljskog života! "

Quan Yin je Božanski ženski aspekt u budizmu, ekvivalent Majke Marije, Izide i Shakti u drugim sustavima u svijetu vjerovanja. Njezino puno ime znači "ona koja sluša plač Svijeta", i ona je obećala da će ostati u zemaljskim razinama dok  sve ostale žive duše ne postignu svoje prosvjetljenje. U mnogim slikama ona je prikazana kako nosi bisere prosvjetljenja i dugovječnosti, koji su nastali od strane Lao Tsu i spojeni na njezinu ulogu kao Chohana  Pearlescentne Zrake. Ona je često prikazana kako polijeva vodu izliječenja "vodu života", iz male vaze (ona se naziva  "tikvica besmrtnosti"). S ovom vodom sva živa bića su blagoslovljena s fizičkim i duhovnim mirom. Ona također može držati snop zrele riže ili zdjelu sjemenja riže  kao metaforu za plodnost i hranu. Neki je također vide kako jaše zmaja, kako drevni simbol  visoke duhovnosti, mudrosti, snage i božanske moći transformacije, i simbol zmije i polarne i kompletne energije koja drži Lucifera / Lux'eon. Njezin simbol je lotos, a njezin elektronički potpis 5 latica lotosa.

 quanyin114

     Quan Yin je usvojena od strane budista kao utjelovljenje Avalokitesvara (Padmapani) i zaziva s mantrom Om Mani Padme Hum - "Pozdrav dragulju u Lotusu".

       Avalokitesvara

Prvobitno je započela u budističkoj tradiciji kao muškarac poznat po imenu Avalokitesvara. Avalokitesvara i Quan Yin su primjeri androgine prirode Boga s naglaskom na sklad i ravnotežu muških i ženskih atributa  Oca-Majke Boga.

Legenda koja okružuje rođenje Avalokitesvara, ponekad napisano Avalokiteshvare ili Avalokita, sasvim je spektakularna. On je rekao da će jednog dana, dok je uvelike suosjećajni Buddha Amitabha (Beskrajna Svjetlost)  meditirao je postignut trenutak vrhovnog blaženstva i u tom trenutku, Avalokitesvara je "rođen" iz "zraka bijele svjetlosti koja izlazi iz Amitabha desnog oka."

Dakle, veliki je Avalokitesvara  suosjećanje  poznato u mahayana budizmu kao "arkanđel suosjećanja."  On je postao "Buda milijuna eona prije", ali je obećao da "proizlaziti iz sebe kao milijuni bodhisattva nakon njegovog savršenog prosvjetljenja", kako bi  služili i pomogli bićima "naći svoju slobodu."

Avalokitesvara, čije ime znači "Gospodin koji vidi" ili "gospodar koji sluša zvukove svijeta" je sjajno prikazan u umjetnosti, sa više glava i ruku, a njegovi nazivi se razlikuju kao i oni Kuan Yin. On može biti pozvan na jedanaest lica, osam naoružanih Avalokitesvara, s jedanaest lica, šest naoružanih

quanyin113

Avalokitesvara ili 1000 oružanh Avalokitesvara. Legenda koja okružuje ovu vrstu ikone kaže da je da u svakoj ruci su oči koje mu omogućuju da ima neograničeno prosvjetljenje i suosjećanje za pomoć dušama u nevolji. Sa svojim mnogim glavama on je u stanju da se brine o bićima u svim smjerovima. Svako lice odražava aspekt Bodhisattve. Neki su mirni i u ljubavi, dok su drugi na krmi i žestoki. U svakoj ruci drži sveti ozdravljujući objekat, koji  koristi za spašavanje svih bića iz njihovih patnji.

Avalokitesvara-Kuan Yin

Iz SUNRISE Magazine, Eloise Hart objašnjava više o ikonografiji umjetničkih oblika Avalokitesvara-Kuan Yin.

Kipovi i slike Kuan Yin razlikuju se kao i umjetnici koji su ih stvorili, a razlikuju i  svoje osjećaje o njoj. Neki su od drveta, sugerirajući s jednostavnošću linije toka života koji njeguje sva bića; drugi, od žada, istaknuta vrlina; mramora, trajnosti i čvrstoće; od porculana, nevinosti i mobilnost; dok su one od kamenog kristala prenijeli ideju duhovnosti. Često nosi dugu haljinu s kapuljačom i ukrase koji simboliziraju njezine vrline; najpopularniji lik pokazuje je kako stoji ili plutajući na velikom lotos punom latica. Njezina glava, ovjenčana slavom, savijena blago prema naprijed, kao da gleda, sluša, hvata bilo koji vapaj za pomoć. Najraniji kipovi prikazuju Quan Yin kao mladića s blagom bradom ili brkovima, ili androgeno - utjelovljujući najplemenitije obje muške i ženske osobine. Ipak, bez obzira na materijal ili pozu, njezin izražaj je uvijek jedan od "gospodskog držanja s  lakoćom."

Tibetanska slika iz sedmog stoljeća predstavlja ideju beskonačnog milosrđa kao Avalokitesvara-KuanYin s tisuću ruku kojom se raspršuje blagoslov. Obično, dvije ruke su dovoljne, Kuan Yin je dobročinstvo koje sugeriraju različiti predmeti koje drži u rukama: u jednoj, vaze Amrita, rosa besmrtnosti; U drugom, grane vrbe s kojima  posipa svoju neiscrpnu samilost nad njezinim poklonicima. Ponekad ona nosi knjigu , simbol istine; ili dragulj ispunjenja želja, amblem postizanja svetih težnji. Ili dijete koje se  igra na krilu, ili djeca uz noge, što simbolizira ne samo Novorođenče i / ili duhovni život, nego i Majku Prirodu čije tajanstvene sile neprestano proizvode, održavaju, uništavaju i obnovljaju život u cijelom svemiru. Položaj ruku u krilu ukazuju na meditaciju; kada je položen dlan na dlan, bez dodira, poštovanje za sva bića; kad su prsti usmjereni prema dolje, prosipanje traženih blagoslova ; a kada desna ruka počiva na lijevoj strani, s dlanovima prema gore, to znači kontrolu nad zlim duhovima. No, bez obzira na te ukrase, simboliku, ili poze, sama prisutnost njezina ličnosti dodiruje srce. To je zbog toga, možda, što su Japanci i Korejci stavljati ogromne statue Quan Yin na istaknutim mjestima, tako da su  idući na posao i s posla podsjetnici duhovne vrijednosti nesebičnih djela.

Quan Yin je poznata kao zaštitnica žena, pomoraca, trgovaca i djece. Mnogi vjeruju da kada ste već pozvali njeno ime, ona će se odmah pojaviti. Zajednička značajka  o tome suosjećajnom Spasiocu je, "Ona čuje molitve vjernika."

Tara, čije ime znači onaj koji spašava, je još jedna manifestacija Avalokitesvara-Quan Yin. Autor John Blofeld objašnjava kako je Tara  "rođena od suza koje je prolio  Avalokita u sažaljenju s patnjama živih bića".  Thurman opisuje Taru kao izvanredno suosjećanje za sva bića govoreći, "njezina želja da ih spasi od patnje, je  jača od majčine ljubavi prema svojoj djeci."

Tara se također zove Bijela Božica. Ona "je primjer plavo-bijele vatre čistoće", kaže autor i duhovni učitelj Elizabeth Clare Prophet (Poslanik *). Ona je često prikazivana u umjetnosti kako sjedi na bijelom lotosu i uči nas kako da postignemo dugi život, dobro zdravlje i  sreću.

Svetost nebeskog Bodhisattve Quan Yin u svim njezinim oblicima  znači da se inspiracija za sve shvaćanje tko smo i što smo , također, može postići vrhovnim stanjem svijesti milosrđa i suosjećanja za sva bića hodajući put u sveto i na sveti način. Kao što  razvijamo naše srce povezujući se  sa Quan Yin, možemo shvatiti plamen milosrđa .

Quan Yin-a Crystalna Krunica

Poklonici prakticiraju Quan Yin Kristalnu krunicu svake treće subote u mjesecu. Ako smo iskreni, a naše molitve  dostojanstvene otvorili smo ne samo naše srce ozdravljenju,  također imamo priliku za povećanje latica naše srčane čakre  plamenom milosrđa. Molitve za ozdravljenje za cijelu planetu su također uključene. Kroz davanje krunice  potičemo transmutirajući Ljubičasti Plamen . Quan Yin objašnjava:

" Ljubičasti Plamen i Ljubičasti Plamen mantre i moje drevne mantre ili brojanice, kada ih koristite,  ja spuštam na zemlju kristalne sfere moje krunice, kristalne sfere yin i yang, alfa i omega , Ljubičasti plamen i sedmo doba. "

Quan Yin radi vrlo teško i donosi u Zlatno Doba Sedme Zrake Vodenjaka i čineći ga stvarnošću. Ona će raditi s svima koji iskreno traže rješenje i ozdravljenje. Ona nam pokazuje kako uravnotežiti našu karmu i pomaže nam da ne samo da iscijelimo svoje srce, već i da se razvije srce "Bodhisattva suosjećanja."

Prema legendi je rođena iz zraka bijele svjetlosti koju emitiraju desnim okom Amitabha, Buddha bezgranične svjetlosti, čime se ona vidi kao poboljšana emanacija velikog suosjećanja, kvaliteta utjelovljena po Amitabha.

Quan Yin pruža visoke utjecaje i dalekovidnih perspektivu preko i kroz područje suprotnosti i polariteta, nadilazeći i otapajući sve sukobe i donosi harmoniju. Ona ima mnogo svetišta diljem svijeta, ali svi se nalaze na uzvišenim visinama planinskih vrhova. Ona je također zatražila Boga i bilo joj je dopušteno da se prijavi za Božanski oprost, milosrđe i suosjećanje za sve čovječanstvo i bića na Zemlji. Zakoni karme zahtijevaju brzu nadoknadu za svaki karmički zakon koji  možemo povrijediti, ali veliko milosrđe postavlja zaduženje za nas do postizanja mudrosti i sposobnosti da je postignemo - to znači dostizanje jasnosti kojom razumijevanje dopušta davanje i primanje istinskog oprosta u obliku pravog pomirenja .

U skladu s tim radi sa Lao Tsu-om, svojim blizanačkim plamenom,  i   Plamenom Milosrdja u  dijeljenju ovog suosjećajnog oblika pravde. Ovaj plamen je boje orhideje - duboko ružičasto / ljubičasto (Božanska Ljubav stopljena sa  Božansku Voljom ), sastoji se od kombinacije ružičaste ruže i Ljubičaste zrake. Ljubičasta Zraka sadrži više od plave Božanske Volje nego od Ljubičastog Plamena, a ima i dublje djelovanje čišćenja eteričnog tijela, posebno duhovnih eteričnih tijela (slojevi od 4 i gore). To će vam pomoći da jasno uočite zapise iz prošlosti (uključujući zapise prošlih života) koji mogu biti zakopani duboko u podsvijesti i ta preobrazba  je Lao-Tzu-ova specijalitet, ublažena Quan Yin-inim suosjećanjem. Treba znati  da oprost i milost djeluju u oba smjera - Ako mi to očekujemo, onda ga moramo i dati  drugima. Quan Yin može  nam  stoga pomoći da otpustitimo naše boli i doista oprostimo onima koji su možda nas povrijediti. Moramo uvidjeti kako zadržavanje naših besplodnih osjećaja o nedjelima protiv nas nam šteti  više od prijestupnika, držeći nas u starim obrascima,  i trebamo oprostiti i zaboraviti, ako želimo biti doista u miru sa sobom: Ako možemo prizvati sjećanje na nedjelo , onda nismo doista oprostili. Quan Yin će raditi s nama u postizanju kvalitete suosjećanja, praštanja i ljubavi. Ona želi da budemo u mogućnosti da ozdravimo našu srčanu čakru i emocionalno tijelo i svoje rane, a to čini kroz vraćanje samopouzdanja i pomaže nam da se uklone emocionalni blokovi koji  nas mogu spriječiti u kretanju prema naprijed u životu.

Mnogi ljudi su povrijeđeni ili pod utjecajem na neki način od stvari koje su se dogodile u njihovom odgoju ( čak i u prošlim životima). To može ostaviti  osjećaj nevoljenosti, nesigurnosti tko su i što su , ili čak se identificirati  sa arhetipskom energijom "žrtve". Moramo riješiti ove osjećaje koji nisu dio naše istinske prirode, i sami sebe vidjeti u našem pravom svjetlu, kao ono što doista jesmo. Kada shvatimo da smo simpatični i voljeni, to nam omogućuje da  volimo i opraštamo  drugima.

Quan Yin ima ovu poruku za vas:

Pitate me: "Što je Karma?" Pa, dopustite mi da vam kažem ovo, to nije kazna. To je, štoviše, bilanca uzroka i posljedice koju držite za sebe. Svi životi vam nude lekcije za učenje, iza kojih je, nakon svega, završetak u fizičkom postojanju. Ako niste imali više što za naučiti, ili ako ste izabrali da ne učite nego da ostanete u neznanju, tada ne predajete srce Bogu. I trebate vidjeti i razumjeti ove lekcije s obje strane, i doživjeti sve aspekte života: biti sretan i tužan; miran  i olujan; upoznati i bol i mir. I također je potrebno da se dobije spoznaja da  svi postupci imaju posljedice, a to su neke radnje koje vas približavaju  Kristovom Sebstvu- vašem Božanskom Sebstvu.

Ukoliko je povratak u jedinstvo s Bogom  tvoj krajnji cilj, onda morate živjeti kao Bog: kao ljubav, milostiv i milosrdna bića Svjetlosti. Za vas je to put koji donosi najveći mir vašoj duši i najviše radosti u vašem srcu. Možete li zamisliti život pun mira i radosti? Pokušajte sada .... Možete imati to, ako se odlučite za činjenje mnogo izbora svaki dan - možete izabrati biti ponizan i praštati; voljeti i davati u mislima, riječima i djelu; biti prijatelj sebi kao i prijatelj drugima. Ne morate nositi teret nezadovoljstva ili neispunjenosti, ako ne želite. Možete se svakodnevno rasteretiti od svih boli, nevolja i uznemirenosti koje vas ugrožavaju svaki dan i iskreno tražiti Plamen Praštanja i Milosrđa preobražavajući nepravdu (stvarnu ili percipiranu) koju je netko učinio za vas, ili da ste vi učinili drugima, a ja ću vas podržati.

 

 quanyin11

    Hram Milosrdja

Hram Milosrdja,eteričko usmjerenje Quan Yin, Božice Milosrdja nalazi se u podnožju gore iznad Beijinga, Kina.

Centralna pagoda sa zlatnom kupolom uzdiže se iznad dvanaest okolnih pagoda od koji se svaka fokusira na yin i yang kvalitete dvanaest hijerarhija Sunca.

Glazba 12 Solarnih Hijerarhija proizvodi Plamen Milosrdja.

Plus i minus čimbenici svake crte kozmičkog sunčanog sata reproduciraju glazbenog predstavnika svake hijerarhijske službe u svakoj manjoj pagodi. Kozmički hum koji dolazi iz Velikog Huba je reproduciran u središnjem tornju kao glazba sfera. To je kombinacija alfa i omega u jedinstvenoj kombinaciji u svakoj od dvanaest kuća koje proizvode djelovanja Plamena Milosti koji je u središnjem fokusu pod zlatnom kupolom.

Glazba dvanaest pagoda Hrama Milosrdja je izvor kineske i orijentalne glazbe.

Ulaz u svaki od dvanaest Hramova ima komad kristala i okomiti metal koji visi iznad njega koji zvoni note hramova koje vjetar raznosi. Kružno stubište spiralno uznosi iznad periferije i vodi na vrh svake pagode. Postoji pista na četiri razine u kojima su objavljeni zastupljeni tonovi yin i yang aspekata hijerarhije.

 U središnjoj pagodi je već stoljećima uočena aura tišine. Plamen Milosrdja pulsira unutar zlatne urne na oltaru koji je isklesan od bijelokosti. Središnja pagoda ima šest katova. Ova impozantna gradjevina ima mnoge sobe plamenova, komore vijeća i učionice.

Ljepota i prirodnost se  mogu naći u vrtovima koji okružuju pagode i također odražavaju savršenu ravnotežu yin i yang. Kada šetate, čujete nježni zvuk  kristala na vjetru koji vise iznad vrata.

Mreža polukružnih mostića prelazi preko drevnih stijena okolnih potoka i bara koje krivudaju kroz vrtove. Blistavi kristali ametista boje kamena milosrđa , živost među drvećem i cvijećem stvaraju umirujući krajolik harmonije, mira i ravnoteže.

Cvijeće uz pješačke staze će vas dovesti do raznih paviljona gdje možete sjesti i meditirati. Kao što ste unijeli u svoje unutarnje srce plamen praštanja i milosrđa. Ovdje se osjeća "nježnost srca Majke" i intenzivne ljubavi koju ona ima za svu njezinu djecu.

Quan Yin uzašla prije tisuće godina. Kao Bodhisattva Milosrđa, ona drži plamen beskrajnog milosrđa za sve. Prema Uzašlim Majstorima, plamen milosti  sadrži sjajne nijanse Violet u rasponu od orhideja-ružičaste (Bog-ljubav) do dubokog-ljubičastog plamena plave (Bog-Volja).

Ovo je utočište suosijećanja gdje Braća i Sestre Milosrdja služe i prihvaćaju iz svijeta duše koje trebaju predah i zasićenja Plamena Opraštanja. Nakon boravka u povlačenju oni su opet sposobni nastaviti ispunjavati svoj Božanski Plan i uravnotežiti karmu.

Quan Yin je uistinu kozmička majka. Srce joj je puno nježnosti i ljubavi za sve one koji dolaze ovamo , otapa čak i najteži talog i potiče i one sa najtežom karmom na predanu uslužnost i korištenje ljubičastog plamena praštanja.

Molitva Quan Yin 1.

Pozivam u ime Vlastitog Kristovog Sebstva Quan Yin i molim za njezinu pomoć na putu milosti i oprosta.

U ime Krista, mojeg Istinskog Sebstva, ja pozivam srce Ja Jesam Prisutnosti i Andjela Prisutnosti da me uzmu u mojoj duši i u svijesti moje duše i prenesu u Hram Milosrdja Quan Yin. Molim da naučim put milosti i oprosta i sve lekcije koje je potrebno razumijeti kako bih ispunio svoj božanski plan i izbalansirao moje dugove i molim za svaku informaciju koja je potrebna kako bih ostvario budnu svijest. Zahvaljujem ti i prihvaćam da je to učinjeno punom snagom uskrslog Krista.

Molitva Quan Yin 2.

U ime Krista, Mojeg Istinskog Sebstva, pozivam Srce moje Moćne Ja Jesam Prisutnosti, Andjela Prisutnosti, Voljenog Arkandjela Mihaela, Quan Yin i Maha Chohana, da me odvedu u Hram Milosrdja iznad Beijinga, u Kini, po volji mojeg Svetog Kristovog Sebstva   i upravom Maha Chohana. Molim za učenja alkemije opraštanja za pobjedu plamena milosti i suosijećanja u mom srcu i čakri sjedišta duše

Osobna Molitva

Voljena Quan Yin, pomozi mi da se sjetim svega nakon budjenja što će mi pomoći ispuniti moju misiju na zemlji i poslanje mojeg blizanačkog plamena. Prihvaćam da se ovaj poziv očituje kroz moć Krista i zahvalan sam za njegovu realizaciju. U ime Oca, Sina, duha Svetoga i Božanske Majke, Amen.

quanyin112

quanyin115

Baiyun Guan 白云观

White Cloud Temple

Cihang Temple 慈航殿

Cihang Temple 慈航殿(Cíháng Diàn) is dedicated to Guan Yin, the Goddess of Mercy. "Ci" 慈means kindness, charity and benevolence, and "hang" means to sail, a boat or ship. The title cannot be translated literally but creates an image.

Cihang Temple 慈航殿(Cíháng Dian) je posvećen Guan Yin, Božici Milosrđa. "Ci" 慈znači ljubaznost, ljubav i dobronamjernost, i "objesiti" znači jedriti, brod ili brod. Naslov se ne može prevesti doslovno, ali stvara sliku.

quanyin116

Baiyun Guan 白云观

White Cloud Temple

 

 

 

              12 Visoka Planetarna Zraka

                      Chohan Pallas Athena

                            pallasathena

Pallas Athene, by Parmigianino, 1539: Royal Collection, Windsor Castle, London

Znak/Simbol:    

Mač (ružičasti mač)

Božanske kvalitete:

Istina

Ured u Hijerarhiji:

Jedna od Gospodara Karme služi u zemaljskoj evoluciji;

Chohan 12.Zrake;

Drži Božansku Svijest Istine za Zemlju.

Povijesne i literarne reference:

-Pamćenje na Božicu poznatu kao Božica Pallas Athena je vjerojatno posljedica povezivanja sa Spiritualnom Hijerarhijom Uzašlih i Kozmičkih Bića. Mitologija je prati od starih dana i kroz sijećanja na prethodna tri Zlatna Doba. Nakon tisuća godina, bogovi i božice su poprimili ljudske karakteristike u umovima ljudi zbog degeneracije unutarnjeg vida i sklonosti idolopoklonstvu. Ono što se trenutno pripisuje mitološkoj Atheni ne odražava aktualnost prave Božice istine, Pallas Athene.

Grčka mitologija smatra Athenu Božicom Mudrosti, umjetnosti, industrije, pravde i vještine. U Grčkoj mitologiji Athenini simboli su koplje, sova i maslinova grana. “Koplje Istine“ simbol Athene je korišteno od tajnih društava tražitelja Istine u Engleskoj, od kojih je Fransis Bacon bio član. Bacon, inkarnacija voljenog Saint Germaina, koristi naziv „Shake-koplje“ kao pseudonim pri pisanju Shakespearovih predstava, ukazujući da je „potres“ na „Koplju Istine“ u ljudskom neznanju.

Grčki grad Atena je dobio ime po Atheni.

pallasathena

Bila je zaštitnik koji je sponzorirao Francis Bacona i njegov krug elizabetanskih autora sa unutarnjih razina.

Pallas Athena Služi kao Chohan 12 zrake i Božica Istine i Božica Mudrosti i spaja nas sa Kozmičkom Svijesti Istine. Takodjer je poznata kao Božica ili Majstor hrabrosti, inspiracije, mudrosti, civilizacije, zakona i pravde. Dvanaesta Zraka je Zraka koja najavljuje Novo Zlatno Doba, omogućavajući Zemlji i čovječanstvu da prepoznaju pravu Istinu naše prirode i ujedini nas sa vlastitom Kristovom Svijesti, te ju usidri u tijelu kako bi omogućili sami sebi svijesnu interakciju sa našim Božanskim Sebstvom i Bogom. Simbolizira nove početke, pomaže svakome od nas da u potpunosti razumije svoj put služenja i naše veze sa Izvorom, i u konačnici dovodi do pune realizacije, nirvane i Blaženstva. Trenutno radi sa svojim blizanačkim plamenom u uzemljavanju energija, i takodjer sidri Ženstvenu Zraku u planet zajedno sa Lady Nadom i Quan Yin. Takodjer sjedi u Karmičkom Odboru i predstavlja 5tu Zraku, Zraku Znanosti, reda, uzroka i logike.

Pallas Athena rezonira sa Ratničkom Božicom u nama i ohrabruje nas da govorimo i živimo našu istinu.

Donosi jasnoću uvida i snažne intuitivne sposobnosti, pomaže prilikom otvaranja čakre 3 oka. Podučava matematiku, glazbu, svetu geometriju, Alkemijske Zakone i Kozmičke Zakone.

Pomaže nam uočiti istinu unutar nas samih i izraziti tu istinu.

Vrlo snažno fokusira energiju i ohrabruje nas da ustanemo u obranu vlastitih vrijednosti, principa i istine. Inzistira na tome da izrazimo sebe na najsvrhovitiji i najnježniji način. Pomaže nam pronaći nove puteve i načine, učinimo ispravne izbore i preuzmemo odgovornost za naše živote. Potiče nas da kreiramo osobnu realnost i iskustva, i ne živimo samo kroz reakcije i odgovore na dogadjaje već da ih kreiramo sami. Uči nas da koristimo razum i logiku i živimo časno i u pravedno. Ohrabruje nas da stojimo u svojoj istini, istini koja dolazi iz unutar nas. Podučava da unutarnja istina dolazi snažno od unutarnjeg znanja i podržava nas u teškim vremenima. Donosi snagu i hrabrost prevazilazeći poteškoće i nepravde.

Pozovite Pallas Athenu u potporu kada ustajete i branite svoja prava, ili prava drugih, ona pomaže i vodi one koji poznaju spiritualnu istinu i koji će proslijediti to znanje i mudrost drugima.

Njezino Spiritualno eterično prebivalište zajedno sa Maha Chohanom je locirano iznad Sri Lanke, takodjer ima spiritualno boravište i položaj u službi u „Hramu Istine“ iznad Krete.

Hram Istine:

 acropolis

 

Acropolis

 Stojeći na vrhu brda Akropolis, širi se prekrasan pogled preko veličanstvenog grada ispod nogu…možete biti sigurni da pogled sa drevnog mjesta na vrhu Akropole će vas ostaviti bez daha: ovdje se stvarno nalazio drevni svijet. Na vrhu je Partenon, Hram Božice Pallas Athene, Parthenos, jedna od najpoznatijih svijetskih gradjevina- stara gotovo 2500 godina.

 acropolis2

 hram istine

Na eteričnom planu iznad prekrasnog otoka Krete, koji se nalazi u Sredozemnom Moru, pulsira Hram Istine, fokus Chohana 5.Zrake i Bratstva Istine, koji služe sa njim u ovoj grani Duhovne Hijerarhije.

Tijekom mnogo stoljeća, velika Duhovna žarišta su uspostavljena na površini Zemlje kao Svetišta Kozmičke Vrline , čija duhovna zračenja hrane svijet i osijećaje ljudi. Hramovi su izgradjeni inspiracijom koja se može naći samo u eteričkim ravnima, a na koje se osijetljive životne niti povezuju kroz kontemplaciju i meditaciju.

Hram Istine je osmišljen i usavršen na unutarnjim razinama. Uzorak je formiran u Grčkoj za Pallas Athenu 450.godina prije Krista, Partenon, čije se ruševine još uvijek nalaze na Acropolisu u Ateni, poput tihog podsjetnika svoje nekadašnje slave. Phidias (bivše utjelovljenje našeg voljenog Serapisa),  je učinio gotovo točnu repliku Hrama Istine, tako da je vanjska svijest čovječanstva mogla promatrati i razmatrati savršenstvo u službi za Život.

Hram Istine je okupljalište velikih inteligencija koje žele magnetizirati i privući nazad što više istinskog života iz Srca Božjeg. Taj fokus je danas na eteričkoj ravni, u atmosferi iznad ruševina fizičke zgrade. Ova gradjevina je izgradjena tijekom stoljeća nakon pada Atlantide, na otoku koji je danas poznat kao Kreta, koji je u to vrijeme bio dio kopna sadašnje Grčke. Dio Plamena je brodom donesen sa Atlantide.

Gradjevina na Kreti je vrlo slična Hramu u Atlantidi po svojoj strukturi, sa velikim, visokim stupovima, gracioznim rezbarijama i iznimno velikih razmijera. Destruktivni pojedinci su razorili Hram kao dio kulture Grčke. Eterički plan je replika istog, ali puno veći. Ima oko 400 mramornih stepenica do ulaznih vrata, koja se nalaze izmedju velikih stupova. Ukrašeno je zlatom.

Oltar je visok oko stotinu stopa u visinu, na velikom stupu, prelijepo isklesan, s obje strane. Plamen Istine se nalazi u zlatnom žeravniku na njemu. Oltar je isprepleten zelenim bršljenom i kala ljiljanima kao plamenim cvijećem za ukrasne svrhe. Položaji Braće i Sestara su označeni uzorkom mozaika na mramornom podu.

Kazivanja Delfi Reda su dobijala svoju istinu/informacije od Uzašlih Bića Veste i Pallas Athene, što je trajalo oko 700 godina prije no što se onečistilo po jednom pojedincu, što je rezultiralo isključenjem Uzašlih Jeinstava. Pallas Athena je Božica Istine koja predstavlja Kozmičku Istinu na Zemlji i zaštitnica je ovog fokusa. Bila je poznata čovječanstvu u ranijoj dobi i imala je izravnu vezu sa tražiteljima Istine kroz Delfska proroštva, sve dok se nije morala povući.

proročošte delfi

Ostatci Proročišta Delfi

 Bratstvo Istine je takodjer ovdje prisutno, usmijerava Plamen Istine u svijest čovječanstva za njihovo razumijevanje i prihvaćanje koje im dopušta da shvate vječnu Istinu. Bratstvo pomaže agnosticima, razočaranima, skepticima i onima koji su u sumnji. Mnogi razočarani su opet prihvatili vjeru, stekli snagu i hrabrost. Majstor Hilarion i Bratstvo direktno upućuju Plamen onima koji traže Istinu.

Oni obavijaju sve poslanike i misionare i pomažu im ići naprijed i predstavljati ono što oni vjeruju da je istina. Vjerski Učitelji, Mesije i Avatari su svi članovi ovoga Bratstva. Iskreni tragaoci odlaze u Hram na unutarnjim planovima.

U današnje vrijeme, Hram Istine je domaćin velikim duhovnim učiteljima raznih uzrasta koji s vremena na vrijeme izlaze i predstavljaju Zakon Jednoga. Oni uče duhovne aspekte Istine koje iznose u realizaciji i mnogi od njihovih slijedbenika su uključeni i sjede uz noge Majstora Mudrosti i uče prave unutarnje Duhovne Zakone koji stoje izvan raznih dogmi, vjera i uvjerenja koji trenutno zaokupljaju muškarce , žene i djecu u današnje vrijeme.

Izvor: Ascension Research Center

Hram Sri Lanka:

Pallas Athena pomaže u:

-savladavanju prepreka i nedaća,

-stajanju za sebe i za svoju istinu

-živjeti i izražavati našu istinu,

-pronalaženju novih načina pristupa situacijama, činjenju pravih izbora,

-preuzimanje odgovornosti i kontrole nad našim životima,

-aktivno kreiranje vlastite stvarnosti i iskustava,

-duhovnoj istini, znanju i mudrosti i

- jačanju samopouzdanja donoseći jasne uvide i mudrost.

Pallas Athena je bila izvorni Čuvar Plamena Istine i Visoka Svećenica Hrama Istine u Atlantidi. Uzašla je prije pada Atlantide, nakon kojeg je Plamen Istine prebačen u Grčku Hilarionu (Chohanu 5.Zrake) u jednoj od njegovih ranijih inkarnacija. Nalazio se u drevnoj Grčkoj, potpomažući Lady Vesti u njezinom usmijeravanju Proročišta u Delfima, čija je izvorna uloga bila kanalizirati Božansku i Svetu Istinu. Ona još uvijek služi u Hramu Istine, koji se nalazi u eteričkim ravnima iznad cijelog otoka Krete, koji poučava Kozmičke Zakone, matematiku, glazbu, svetu geometriju, znanost iscijeljivanja i Zakone Alkemije (transformacije). Ovaj Hram je Retreat Majstora Hilariona i on sa njom dijali Smaragdno-Zeleni Plamen Iluminirajuće Istine, koji sadrži intenzivnu plavu i zlatnu Zraku Božanske Volje i Moći i Božanske Iluminacije.

Pallas Athena ima sjedište u Karmičkom Odboru, gdje predstavlja 5.Zraku, koja je Zraka znanosti, reda, logike i razuma. Ta duboko prodiruća Zraka ima snagu pogadjanja suštine svakog pitanja i potiče nas u traženju novih pristupa i strategija, preuzimajući kontrolu nad našim životima aktivno oblikujući dogadjaje koji se odigravaju oko nas bez emocionalnih reakcija. Atributi ove Zrake podržavaju filozofiju karmičke ravnoteže, koju mi doživljavamo kao izraz slobodne Volje učeći iz različitih perspektiva.

Grad u Grčkoj je dobio ime po Pallas Atheni koja je bila važna figura kod starih grka, što se tiče duhovnih uvjerenja. Kroz umjetnost je prikazana kako nosi zlatnu kacigu i nosi koplje u desnoj ruci, s kojim se bori sa Zmijom Neznanja. Idealna je personifikacija pobjede razuma nad strastima, ukazujući nam prema čemu trebamo težiti i dopustiti Istini, Moći i Mudrosti da se ujedine u racionalnom razmišljanju, ponašanju i prosudjivanju. Kada joj se okrenete s lijeve strane ona nosi srebrnu kacigu i vagu pravde u jednoj ruci, iza ledja su joj dva prekrižena mača u koricama, i ona kaže da je to zato da joj pravda bude na dohvat ruke. Ona je izuzetno snažna prisutnost i pojmovi pravednosti, pravde, istine i prava su joj od najveće važnosti. Ukoliko vam je potrebna podrška sa njene strane za sebe ili druge, ona je jedna od onih koje trebate pozvati.

Pallas Athena blisko suradjuje sa Chohanom Hilarionom, sa svim Gospodarima Karme, Chohanima i Majstorima koji rade sa Višim Zrakama i sa Božicom Vestom. Njezin blizanački plamen je čelnik Ureda Maha Chohana , nevjerojatno sposobno i moćno biće, koji ima vrlo odgovornu poziciju i usko suradjuje sa Sanat Kumarom.

athena

Athena detail from 2011 Harvest Conclave poster   Copyright © The Temple of The Presence  

 

„Utjelovi Istinu“

„…Ova Zemlja će imati Zlatno Doba. I ono će sadržavati Istinu i Svijetlost Oktave Uzašlih Majstora. A vi ćete biti u mogućnosti kada se osvrnete u nekom budućem vremenu iz Oktave Uzašlih Majstora da ćete moći  reći: „Sjećam se početka toga Zlatnog Doba jer sam bio tamo. Sada djeca moje djece razgovaraju. I odlučan sam pomoći. Odlučio sam ostati sa evolucijom Zemlje.“

„Ovo je način na koji su se osijećali Uzašli Majstori mnogo tisuća godina. Oni ne žele vladati ovim planetom, oni su tu po drugom poslu. To nije razlog zbog kojeg oni ostaju sa Zemljom, to je zbog ljubavi prema ljudima, planetu, Bogu koji je utjelovljen u Zemlji i svemu na njoj.“

„Uzašli Majstori su mogli vidjeti Svijetlo Božje. Oni ne vide sve nemire, iako su svijesni nemira. Zbog toga se oni sami sklanjaju i izvan su dodira potreba. To je razlog zbog kojeg su oni Uzašli Majstori Aktivnosti. I to je razlog zbog kojeg oni nemaju poslanike.“

„Utjelovljuju Istinu. Pridružite se Aktivnostima Uzašlih Majstora Svijetlosti. Postanite Zvijezda Koja će Svijetliti planetom, tako ćete utjeloviti Istinu.“

„Mi se radujemo mnogim životnim nitima koji će u vrlo kratkom vremenu nositi Kristovu Krunu. Za to je potrebno više od jednog Kristovog Bića. I kada sva ta Kristova Bića rade u zajedničkom nastojanju prema Božjem Svijetlu, tada će se vidjeti promijena kao nikad prije. Za sve od Velikog Bijelog Bratstva je pripremljeno i čeka na akciju…“

Beloved Pallas Athena through the Anointed Representative®, Carolyn Louise Shearer,   October 10, 1998,   Chelsea, Vermont U.S.A.

„Ljubljeni, čuli ste ove riječi, iznova i iznova, kroz ljubaznost ureda našeg voljenog Godfree i kroz milostivu pomoć našeg voljenog Lotusa, godinama- ISTINA JE SAVRŠENSTVO. Sve što je bilo zamišljeno u Umu i Srcu Boga ima Stvarnost Besmrtnosti- hvala Bogu!

„Onda, kada se dogadjaju proslave(blagdani), svu svoju moć i pažnju vašeg osijećajnog svijeta, usmijeravate na nedostatke na koje naidjete unutar životnih niti. Vi niste tada utjelovili svijest Istine. TO NIJE ISTINA. Molimo vas da, kada vidite bilo manifestaciju bolesti, nesavršenosti, nevolja i bezbroj ograničenja čiji je ljudski um naslijednik, VIDITE to i BUDITE  Savršenstvo.

„Sve od Zakona je, dragi moji, Ravnoteža. Nema svrhe biti poput nekog blaženog askete ranije dobi, koji je požurio da nakon inicijacije živi u samostanima, pobjegao od promatranja indiosinkrazije ostatka ćovječanstva. Majstorirajte laži nadomak životnih niti koji mogu promatrati nesavršenosti i ne dopustite pobunu, mržnju, ogorčenost i depresiju gubitka da teče u osijećaje svijeta i koji mogu ući u srcu te svete vatre (čiji ste čuvari), čvrsto i snažno tvrdite“To nije Istina“, pozivajući na očitivanje Istine kroz tu životnu nit.“

„To je prekrasan prizor, kada se biće ponovo radja, ; kada se dogadja novi pokret ili uzorak- u sadašnjosti prisutnosti Veste sa snagom koja izranja, a tada u kooperaciji sa Uzašlim Majstorima koji ga podržavaju, prolazi kroz Sedam Sfera i gleda Slavu Kauzalnih Tijela, i moli za pomoć odredjenih bića, koji su spremni. Vidite, Ja Jesam Kuma od Glasnika,-da, svih Glasnika koji brinu o Riječi. Riječ Istine, bez obzira kako ograničili njezin izražaj, Nosi dio mog života kroz sebe. A kada voljena Vesta ulaže energiju životne niti u uzrok koji se odnosi na prenošenje istine čovječanstvu, ili bilo koje evolucijske šeme, tada netko takav mora doći k Meni.

„Kada ljudi poput Gospodara Buddhe i Majstora Isusa  pronosi Riječ Božju, tada  se oni kroz vlastita nastojanja i napore probijaju k najvišem Planove Svijetlosti, i u Srce Raja, i tada to donose nazad, iz prve ruke, kroz rezultate njihovih iskustva, u svojoj svijesti- ali kada čovječanstvo Zemlje označi da želi znati Istinu, kao što ste to vi učinili magnetizirajući eter sve dok nije uklonjen Veo Tišine, životne niti same po sebi,  koje nisu bile u mogućnosti ustati se u Srcu Oca, i koje su uložile veliku odgovornost nositi Riječ Istine ljudima, moraju biti posebno blagoslovljeni, jer Vi morate spustiti Istinu u njihovu svijest. Kada se razvije njihovo osobno Savršenstvo, tada će dobiti Riječ.

„To je dobrovoljna zadaća, draga srca, jer da Mi nismo imali kome dati da nosi Riječ, gdje bi ljudi na Zemlji bili? Pa, ja vas tražim jutros da blagoslovite naše Glasnike, i blagoslovite jedan drugog, sve vas koji ste istinski glasnici Boga. Zapamtite to, ako je tvoj vlastiti život u službi širenja Riječi, i ukoliko se unutar sebe obavijaš Svetom Vatrom Pročišćenja , tada si taj kojeg traže u ovom dobu.

„Možda tako živiš, čak i ako vidiš nesavršenstvo, ne privlači energiju zbunjenosti vašega svijeta, jer ti toliko VOLIŠ  savršenstvo, živi za Svijetlost. Kao što majka želi svojoj djeci mnoge savršene izraze u svakoj aveniji talenata, sve unutar vas žuri naprijed umotati se u jedinstvo i kroz to prenijeti natrag u BogoSebstvo .

„Oh, kako je ugodan osijećaj izlijevati ljubav i biti voljen. Svatko želi ljubav i odobravanje. Ne možete odobriti ono što nije korektno- ne! Ali, ovdje nema dijela života koji nema neke otkupiteljske karakteristike, inače ne bi imali otkucaje srca u kojima su neke od Mojih Kvaliteta istine…“

Pallas Athena ima poruku za vas (Izvor: Inner Light-Workers):

Možete me prepoznati kao snažno biće, ali što je snaga? Da li se nalazi u čvrstoj ruci ratnika u bitci? Da li je u nepogrešivoj hrabrosti tijekom borbi sa demonima svakodnevnog života i postojanja? Da li je pronadjena u vlastitoj hrabrosti stati i ustati i čuti kada kažeš stvari iz svog srca koje drugi ne razumiju? Ja vam kažem da je sve te stvari- i nijedna od njih. Istinska snaga dolazi iznutra. Ona je pronadjena u srcu, umu i duši. Ona dolazi iz unutarnjeg znanja i uvjerenja koja vas nose čak i kada su teška vremena. U mogućnosti je vidjeti i razumijeti obje strane priče, korištenjem isključivo racionalnog uma i brz utjecaja retorike drugih ili njihovih emocionalnih reakcija. To je kao da obuvate tudje cipele, bez predrasuda i prosudjivanja. Ona djeluje u svim situacijama kao Božji zastupnik- mudra, uravnotežene, nepristrana- još uvijek suosijećajan savjetnik.

A da bi to bilo tako, potrebno je očistiti i transformirati sve negativnosti iz nižih tijela- fizičkih, emocionalnih, mentalnih i duhovnih aspekata vašeg nižeg bića. I tada unijeti sve u ravnotežu- logično i intuitivno; muško i žensko; svijetovno i ne-svijetovno, doista sve aspekte sebe koji imaju dva suprotna pola. I samo kada ste uravnoteženi i jasni u svim aspektima možete jasno vidjeti i znati istinu, i tek tada možete izvesti svoj slijedeći zadatak, a to je onaj ko-kreiranja i manifestacije jasno i precizno u Božanskom Svijetlu Duha. Istina je provodnik do vašeg Višeg Sebstva i vaš prolaz u slijedeće Dimenzije, kada ćete preuzeti svoju egzistenciju kao vječna Bića Svijetlosti.

athena2

Kanalizirano kroz Natalie Glasson (Channelled through Natalie Glasson-13/03/11):

Voljene Duše na Zemlji,

Šaljemo vam našu bezuvjetnu ljubav i blagoslove kako sada dolazimo da vam s predanošću pomognemo i budemo na usluzi u trenutnoj stvarnosti. Biti na usluzi znači pomoći drugima i Stvoritelju , dok se nalazite na vašem trenutnom položaju na Zemlji. Imate ogromnu moć i jednog dana ćete shvatiti da svojim Svijetlom, namjerama i ljubavlju energija može tako lako uzrokovati transformacije, rješavati probleme i donijeti energiju ili situacije u ravnotežu. Kako smo pristupili podijeliti mudrost sa vama, a sada je vrijeme da vjerujete u sebe i znate kako uistinu možete biti od koristi za Zemlju i njezino čovječanstvo. Tu je snažan razlog i svrha što si ti sada na Zemlji i sada zračiš i sidriš svijetlo Stvoritelja. Zemlja vibrira sporije, i zato treba osobu sličnih vibracija, poput nekoga u fizičkom tijelu, za filtriranje i sidrenje energije u zemljinu atmosferu.

Takodjer je važno da shvatite da svijetlost u vašem fizičkom tijelu je transformacijska svijetlost stvoritelja, kada je zračite možete mijenjati vibraciju atmosfere oko sebe omogućujući veće i veće vibracije svijetlosti stvoritelja i manifestirati ljubav. Ti si sidro i točka stvaranja na Zemlji. Mi, Uzašli Majstori i Stvoritelj ćemo vas uvijek podržati, voljeti i voditi, ali kreiranje stvarnosti koju vi doživljavate razvijate iz svog bića, uma i energetskog sustava. Vi ste kist koji dizajnira i izražava svoju stvarnost kakvu želite da ona bude. Vaša energija je povezana sa cijelim čovječanstvom, zajedno grupno slikate realnost koju želite doživjeti kao civilizacija na Zemlji.

Kreacije predhodnih civilizacija su takodjer utjecale na svoje stvaranje, mogućnosti ili ograničenja ili oslobadjajuću realnost koju vi kao čovječanstvo stvarate.

Kada se na Zemlji javljaju negativne situacije one su rezultat prošlih kreiranja negativnih energija koje nisu bile usmijerene ili otpuštene na odgovarajući način. Ukoliko zamislite da ste doživjeli negativne situacije u životu u vašoj realnosti, koje izazivaju strah ili osijećaj tuge i tame, i ukoliko nisu razriješene, oslobodjene i očišćene te energije mogu prouzročiti bolest ili bol u vašem fizičkom tijelu i kreirati ponovno pojavljivanje istih uzoraka dok se ne očisti. To isto vrijedi za Zemlju, nesvijesne misli i negativnosti čovječanstva mogu stvoriti negativne situacije na Zemlji. Uvijek se podsijetite da da se mogu pojaviti negativnosti u ljudskom umu, ali ukoliko na okolnosti gledate  sa pozitivnim ishodom, one imaju svrhu učenja istina i uključuju rast za sve uključene. To može biti teško prihvatiti, ali  si dopustite vidjeti izvan granica Zemlje sa jednostavnim ciljem poticanja čovječanstva da uključi više ljubavi, suosijećanja i dijeljenja njihove unutarnje svete Svijetlosti.

Najveće lekcije pomoći čovječanstvu u otvaranju njihovih srca je potpunije otkrivanje dragog prisustva Stvoritelja unutar njih samih. Kao što gledate u vlastitu stvarnost i okolnosti koje se javljaju na Zemlji, vi ćete znati u svom srcu da je to Istina. Ukoliko svakoj lekciji pristupite sa ovim razumijevanjem tada će mnoge životne lekcije postati lakše jer ćete imati alate za kretanje kroz njih, Snaga i još veće iscijeljivanje će rasti u vašem biću, realnosti i na Zemlji.

Svake teškoće u vašem životu, male ili velike, ohrabruju vas da otvorite srce Stvoritelju koji je u vama.

Život se može vidjeti kao radostan i ubrzana revitalizacija kada gledate na ovaj način, ali i u prihvaćanju te istine da ste u službi čovječanstvu i Stvoritelju, jer u svakom iskustvu vaše stvarnosti što je budjenje više ljubavi unutar vašeg bića, to pletenje vaše stvarnosti za sebe je stvaranje svetog mjesta na Zemlji. Kao što je ovaj sveti prostor kretanja na Zemlji koji si ti, naravno, aktivirajuće je i nadahnjujuće za druge da manifestiraju svoju stvarnost kao svete prostore Ljubavi i Mira. Možete li zamisliti kako će Zemlja biti obdarena ukoliko svatko stalno izlijeva svoju ljubav iz srca kako se kreće kroz život?

Takodjer smo počeli primjećivati da zbog svačije potrage za ljubavlju i zajednička potraga čovječanstva za  prihvaćanje i realizaciju Stvoriteljeve Ljubavi se mnogi žrtvuju u pomoći i pružaju podršku razvoju drugih. Kroz njihove žrtve će voditi druge da otkriju dublji osijećaj ljubavi u njima, medjutim osobe koje čine žrtve takodjer otkrivaju ljubav, samo na drugačiji način. Važno je shvatiti da da zajednički rad čovječanstva donosi veće otkrivanje ljubavi na Zemlji. Iz ovog razloga trebate pokloniti svako poštovanje svakoj osobi na Zemlji, jer je to način za naučiti kako otkriti ljubav Stvoritelja u vama koji vas nadahnjuje da to učinite kroz iskustvo koje se manifestira kroz proces koji se javlja kao pozitivan, neutralan ili negativan.

Želimo sa vama podijeliti tehniku ili metodu kojom se možete usredotočiti na veću službu prema Zemlji. Ova metoda se može koristiti tijekom katastrofa ili nemira na Zemlji ili kao pomoć pri iscijeljivanju i kao riješenje ljubavi u vlastitoj stvarnosti ili okolnostima. To je jednostavna praksa, ali izaziva veliki izraz ljubavi  i suosijećanja jer se razvija iz prirodnih ljudskih instinkta.

Ovim procesom iscijeljivanja i podrške zamislite da ste obuhvatili svo čovječanstvo, okolnosti, vlastite stvarnosti ili samo jednu osobu u svoje ruke. To je poput postojanja dvoje duhovne duševne samouprave obuhvaćajući sve u svojoj ljubavi, vaša duhovna ili eterična obuhvaćajuća kapsula u kojoj se nalaze ljudi ili situacije ih obavija u najčistijem obliku obilja i ljubavi.

Dopustite sebi da mirno sjedite u meditaciji.

Pozovite svoje vodiče i andjeoska bića da vas okruže s ljubavlju i podrškom.

Zatražite aktiviranje iz vašeg srca i duše vaše istinske ljubavi, iscijeljenja i suosijećanja.

Neka se ta energija ili izvor svijetla u vama manifestira potpunije, uzimajući oblik vašeg tijela.

Priznajte sebi pravo da sjedite u meditaciji zračenja.

Razmislite na trenutak o situaciji, osobi ili osobama kojima želite pružiti podršku ljubavi, svijetlosti i iscijeljenja.

Budite zahvalni zbog lekcije koju učite sada kroz ovo iskustvo kao blistavo biće u službi, te zbog okolnosti u vašoj fizičkoj stvarnosti.

Zatim zamislite veliki protok svijetla kako raste unutar vašeg bića, zamislite kako vaše ruke dopiru do inkapsuliranog naroda, zemlje, okolnosti ili osobe.

Možete vidjeti svoje svijetlo i energiju ljubavi kako teku u područje kojem je potrebno iscijeljivanje, podrška ili uzdizanje. Možete osijetiti preobrazbu koja se pojavljuje i riješenje razvoja. Uspostavite vezu onih u vašem zagrljaju sa Stvoriteljem.

Osijetite suosijećanje, ljubav i podršku koje se proteže od vaše srčane čakre i znajte u vašem srcu da ste ljubav i da volite sve. Možete reći riječi podrške onima koji se nalaze u vašim rukama.

Zamislite svijetlost i ljubav kako teče u Zemlju gdje su ljudi, osobe i situacije u postojanju, to pomaže da se uzemlji iscijeljivanje u fizičku vibraciju.

Zatim zamislite kako otpuštate svoje ruke i osijetite se na trenutak kao svoje istinsko ja.

Kada želite završiti taj proces jednostavno usmijerite svoju vlastitu svijetlost kao protok u zemlju, to će vam omogućiti da takodjer osijetite dobrobit od energije koju ste stvorili.

To je prekrasna i snažna praksa jer je prirodna reakcija čovječanstva zagrliti ili prihvatiti osobu koja pati ili je u boli. Zagrljaj omogućuje razmijenu energije i nudi podršku; možeš to jednako postići na duhovnoj razini koja je vrlo moćna i otapa sve nečistoće i negativne vibracije i sidri veće količine Svijetla.

Nadamo se da ćete ovo vježbati u svoje vrijeme što će pomoći i tebi, i ćovječanstvu i Zemlji iznimno puno.

Ne zaboravite da shvatite da je svaka situacija na Zemlji ili unutar vaše stvarnosti očitovana kako bi se otpustio nedostatak ljubavi i probudila njezina prisutnost.

Ova meditacija je zabilježena kao download kako bi vam pomogla.

Vaši dragi prijatelji i obitelj,

Uzašli Majstori

Invokacija – Pallas Athena

Kanalizirano kroz

Natalie Glasson

Sidrenje Kristove Svijesti u Zemlju i vašu Dušu

Lady Pallas Athena je Božica koja radi sa Uzašlim Majstorima viših vibracija Svijesti i radi kao Chohan i Guverner Dvanaeste Zrake Svijetlosti, koja je proširenje zlatne energije Kristove Svijesti.

Njezin je cilj usidriti energiju Boginje i Kristove Svijesti u Zemlju kako bi se pomoglo u općem razvoju. Ovo je posebna konverzacija/komunikacija od Pallas Athene kako bi nam se pomoglo  u kombinaciji naše Energije Duše i njezine podrške, dijeleći sa božanskim izvorom Stvoritelja kao izraz zahvalnosti i rasta, pomažući nam u izražavanju poštovanja prema našoj planeti, njezinim stanovnicima i našim božanskim dušama kao manifestacijama Stvoriteljevog Svijetla.

Kroz ovu invokaciju smo u mogućnosti povezati se sa Pallas Athenom i iskusiti njezinu prekrasnu iscijeljujuću energiju.

Kako počinjete zazivati Pallas Athenu ona će biti uz vas.

Kada ste završili sa invokacijom, sjednite i meditirajte nekoliko minuta osijećajući kako vas njezina energija okružuje.

INVOKACIJA

Izgovarajte lagano i sa namjerom

„Pallas Atheno, zazivam Tvoju voljenu prisutnost da stane uz mene,

Pruži mi svoju podršku, ljubav i božansko svijetlo,

Tako da mogu biti ratnik svijetlosti, kao što ti jesi.

Pallas Atheno, prihvaćam

otvorenog srca, otvorene duše i otvorenog uma

kapljice zlatne svijetlosti koje dolaze iz tvoje duše.

Dopusti mi da doživim tvoju zlatnu energiju

Kako se spaja sa mojom dušom velikim intenzitetom,

Neka se takodjer utjelovi tvoja hrabrost kao ratnika svijetlosti

I tvoja ljubav kao njegujuće i brižne Božice Kreatorovog Svijetla.

Usidri svoje božanske ženske osobine u moje biće,

Tako da sam u mogućnosti postići ravnotežu

Izmedju mojih muških i ženskih energija,

Osiguravajući da obje budu usmijerene u Svijetlu.

Pallas Atheno, ja spuštam dolje tvoje božanske energije

 i pitam te da ih usidriš u Zemlju kako bi pomogli Majci Zemlji

u ovom trenutku iscijeljivanja, čišćenja i budjenja,

podršku njezinoj duši sa istom ljubavlju kojom sada dijeliš sa mnom.

Poštujem Majku Zemlju i pouči me da cijenim

I posvećujem više vremena i napora

Radeći sa Majkom Zemljom u izgradnji duboke vječne veze.

Kako dijeliš svoje zlatne kapljice svijetlosti sa mnom,

Usmijeri svoju zlatnu energiju u Majku Zemlju,

Neka postoji u harmoniji, miru i sigurnosti

I neka kao njezini stanovnici shvatimo veličanstvenost prisutnosti

Unutar njezinog bića i svega onoga što manifestira

na našoj zemlji.

Svojim mudrim umom i dušom pomozi nam razumijeti

Da shvatimo kako možemo iscijeliti

I više cijeniti našu Majku Zemlju,

Radeći s njom kao njezin suradnik radije no žrtvujući se.

Pallas Atheno, dopusti mi da gajim istu ljubav i suosijećajnu vezu

Kao što ju ti držiš sa Majkom Zemljom.

Pallas Atheno, molim te da obaviješ Zemlju  plaštom

Zlatne Svijetlosti, usidriš ljubav najčistije vrste iz Ashrama Krista

U svako srce i dušu na Zemlji

Čovjeka ili životinje, biljke ili minerala.

Podijeli svoju ljubav sa svima koji sude društvu, uzrocima patnje

I pomozi svim svijetlosnim radnicima na Zemlji

Da utjelove svoje suosijećajna i voljena tijela svijetlosti,

Tako da možemo djelovati kao ratnici svijetlosti

Slijedeći tvoj primjer.

Pomozi slijedjenju sidrenja zlatne energije Kristove Svijesti

I integraciji sa svakom dušom koja nastanjuje Zemlju

Opuštajući im da žive onako kako je Stvoritelj želio,

U miru, harmoniji i ljubavi.

Otkloni utjecaje ega i oslobodi naše duše

Tako da možemo živjeti našu istinu u fizičkom tijelu.

Ono što je najvažnije pouči nas i vodi

Da volimo jedni druge kao manifestaciju Stvoriteljevog Svijetla.

Mi te poštujemo zbog tvoje službe prema nama i čovječanstvu.

Pallas Atheno, kako ja otvaram sada tebi svoju energiju i dušu

Prelij sada zlatnu energiju svoje duše i Kristove Svijesti u moje biće,

Neka taj tijek bude kontinuiran i vječan,

Usidri samu suštinu i izvor Stvoritelja u moje biće i u Zemlju.

Dopusti mi da vidim i doživim božansko

I ljubeći svijet koji postoji iza ograničenja fizičkog svijeta.

Pallas Atheno, pomozi mi da volim sebe bezuvjetno,

kao što me ti voliš, kao što me vole moji vodiči,

oslobodi me da omogućim prisutnost moje duše

da se usidri u moje biće i život,

tako da mogu postati gospodar svoga bića i

razvijati se izvan ove planetarne razine.

Pallas Atheno, molim te da me vodiš dalje sa svojim svijetlom,

Kako bismo ja i čovječanstvo bili ujedinjeni

kao jedno sa izvorom Stvoritelja.

Pallas Atheno, poštujem te, volim i cijenim zbog tvog prisustva i vodjenja u mom životu.

Poštujem božansko u tebi.

Ja sam Pallas Athena.'

 Izvor: Being of Service, Part 2, by the Ascended Masters www.omna.org

http://www.omna.org/

om na ~ I Am Bliss

 

 

2020  Song of Silence   globbersthemes joomla templates